2.7.59.5, 2018-08-23 17:33:06

Amarok.

Je hebt patsers. En je hebt krachtpatsers.

Verschil moet er zijn.

Soepel op de onverharde weg en temperamentvol op het asfalt. De Amarok met krachtige V6-motor biedt alles wat je verwacht van een allround pick-up uit het premiumsegment. En meer! Een strak design, robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen. Verschil moet er zijn.

image

Amarok Dark Label vanaf € 34.500 of € 436 per maand

• 120 kW / 163 pk of 150 kW / 204 pk 3.0 TDI
• Mat zwarte accenten o.a. sidebars en stylingbar
• Exclusieve kleur Carbon Steel Grey en 18” Rawson velgen

image

Je hebt dubbeltjes.
En je hebt eerste rang.

Verschil moet er zijn.

Met de luxe uitstraling van een eco-lederen interieur zit je pas echt eerste rang in je Amarok. En dat voor een zéér scherpe prijs. Het eco-leer heeft de uitstraling en structuur van echt leder, is slijtvast en heeft een ademende werking. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, naar wens met afwijkende kleur van de stiksels of middenbanen. Tijdelijk geen meerprijs voor Eco-nappa leder (met een extra fijne structuur). Verschil moet er zijn.

Nu vanaf € 639.

image

Je hebt Financial Lease. En je hebt Financial Lease met 4 Jaar Garantie.

Verschil moet er zijn.

Als je nu een Financial Lease contract afsluit, ontvang je gratis 2 jaar extra garantie op je bedrijfswagen. Zo rij je 4 jaar (max. 150.000 km) zorgeloos in je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen en profiteer je bovendien van een scherp rentetarief (2,99%). Verschil moet er zijn.

Je rijdt al een Amarok vanaf € 334 per maand.

Meer weten?