Informatie voor carrosseriebouwers

Informatie voor carrosseriebouwers en bestickeringsbedrijven.

Indien jouw klant voor Volkswagen kiest, kiest deze ook voor een kwalitatief goed en hoogwaardig product dat 24/7 moet functioneren. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor de modificaties die je als carrosseriebouwer uitvoert aan Volkswagen Bedrijfswagens.

Het is daarom van belang dat je met actuele technische gegevens werkt en toegang heeft tot alle relevante informatie zoals CAD tekeningen, opbouwrichtlijnen, aanvullende technische informatie zoals aslasten, verlengingen, bestickeringstekeningen etc. 

Via www.BB-database.comOpent een externe link heb je op elk gewenst moment toegang tot deze gegevens. Je hebt zonder login toegang tot eenvoudige maar belangrijke informatie. Met login (na de aanmelding) kun je ook over 3D CAD tekeningen beschikken en is diverse complexere technische informatie beschikbaar voor jou.

De site geeft support over de volgende modellen:

  • Volkswagen Caddy
  • Volkswagen Transporter
  • Volkswagen Crafter
  • Volkswagen Amarok
  • Diverse oudere Volkswagen Bedrijfswagen modellen

Indien je aanvullende vragen heeft, kun je die natuurlijk ook stellen via info@vwbedrijfswagens.nlOpent een e-mail link

The international portal for add-ons and conversions of commercial vehicles.

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.