Plan de zomercheck voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Zomercheck
Nu voor € 25

Zomerstop? Tijd voor onderhoud

Omdat je van een welverdiende vakantie gaat genieten. Omdat je een bedrijfswagen wilt die na je vakantie weer non-stop doorbuffelt. En... omdat een frisse en goed werkende airco altijd welkom is. Breng je bedrijfswagen langs voor een zomercheck, airco-onderhoud of nieuwe zomerbanden. Daarnaast kun je profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen op accessoires. Zo is je bedrijfswagen er helemaal klaar voor, als jij weer aan de slag gaat.

Je bedrijfswagen klaar voor de rest van het jaar. Voor mekaar. Met de Altijd Door Zomercheck.

Zomercheck nu voor € 25

Maak jouw Volkswagen Bedrijfswagen klaar voor de zomer met de zomercheck. Voor slechts € 25 controleren onze merkmonteurs jouw bedrijfswagen op 20 essentiële punten. Van banden, remmen, vloeistoffen, motorruimte, elektrische systemen, en zowel het interieur als het exterieur. Plan nu een afspraak voor een zomercheck.

Aircoservice vanaf € 123
Inclusief geurbehandeling

Zomertijd. Hoog tijd voor airco-onderhoud inclusief geurbehandeling. Zo kun jij straks weer lekker aan de slag in een frisse bedrijfswagen. We checken onder meer het niveau van het koudemiddel. Als dat te laag is, kan de airco beschadigen en dat voorkomen we graag. Je kunt na onderhoud aan je airco weer 3 jaar vooruit.

Wat doen we tijdens een aircoservice?
✔️ Temperatuurmeting
✔️ Druk- en lektest
✔️ Bijvullen of vervangen koudemiddel
✔️ Controle van pollenfilter
✔️ Reinigen airco- en ventilatiesysteem
✔️ Visuele controleControle van de bediening
✔️ Anti-geurbehandeling
✔️ Desinfectie van de luchtkanalen (anti-schimmel)

Zomerbanden
Meer grip op het zomerweer

Nog geen zomerbanden? Tijd om je winterbanden van je bedrijfswagen in te wisselen of nieuwe zomerbanden aan te schaffen. De samenstelling en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Wacht dus niet te lang. Je winterbanden kunnen we voor je opslaan in ons bandenhotel.

Onderhoud of schadeherstel tijdens de zomer

Slim onderhoud plannen tijdens de zomer

Staat jouw bedrijfswagen stil deze zomer?
Plan dan nu slim onderhoud of schadeherstel in.

Staat jouw bedrijfswagen een tijdje stil deze zomer, omdat je vakantie hebt of je op vakantie gaat? Gun je bedrijfswagen dan een opfrisbeurt door tijdens deze periode slim een onderhoudsbeurt te plannen of eventuele schades te laten herstellen bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zo weet je zeker dat als je straks weer aan de slag moet je bedrijfswagen er weer helemaal klaar voor is. Dat is slim onderhoud of schadeherstel plannen met de Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens.

Snel ruitherstel door je eigen dealer, terwijl je wacht.

Omdat een sterretje in je ruit nooit goed uitkomt. Omdat je als ondernemer snel weer door wilt. En… omdat je wilt dat de reparatie wordt gedaan door iemand die je wagen door en door kent. Daarom kun je je ruit nu voortaan bij je eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer laten herstellen. Zo ben je verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. Vraag ernaar bij je dealer.*

*Ben je WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaal je bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van uw verzekering).

 

Snel ruitherstel door je eigen dealer

Aanbiedingen op accessoires

10% korting op geselecteerde lichtmetalen velgen

Geef jouw bedrijfswagen de upgrade die hij verdient. Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op geselecteerde lichtmetalen velgen uit ons assortiment. Kom langs bij je dichtstbijzijnde dealer en kies de perfecte set velgen om van jouw bedrijfswagen een echte eyecatcher te maken.

SKILD vloerplaten Volkswagen Bedrijfswagens

Nu tijdelijk met 10% korting

Geef je bedrijfswagen een extra stoere en sportieve uitstraling met het Styling Pakket. Nu tijdelijk verkrijgbaar met 10% korting voor de Caddy Cargo en Transporter 6.1. Het pakket bestaat o.a. uit een voor- en achterspoiler, zwarte logo's voor en achter en functionele sidebars, waarmee je auto aan de zijkant tevens beschermd is tegen kleine schades. 

Het Styling Pakket bestaat uit:

 • Voorspoiler
 • Achterspoiler
 • Sidebars
 • Zwarte logo's voor en achter

Beschikbaar voor de:

 • Caddy Cargo vanaf € 1.960
 • Transporter 6.1 vanaf € 1.968

Vanafprijzen Styling Pakket zijn excl. BTW en incl. montage.
10% korting op het Styling Pakket geldt niet voor de Crafter.

De voordelen van onze Altijd Door Service

Omdat een buitengewone bedrijfswagen buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je Volkswagen? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
 • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
 • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
 • Reparatie door Volkswagen experts
 • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats

Bekijk de garantievoorwaarden