2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. Verschil moet er zijn.

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

e-Crafter duurzaamheid premie

Profiteer nu van € 7.500 duurzaamheid premie.

Nu tijdelijk € 7.500 duurzaamheid premie. Wil je geen omkijken naar reparatie en onderhoud? Rijd met Operational Lease voor € 834 p/mnd zorgeloos in een nieuwe e-Crafter. Rij binnen een paar dagen weg.

Maximale actieradius met rijtraining en app.

De actieradius van 173 km is voor de meeste bedrijven voldoende voor volle werkdag zonder tussentijds opladen van de e-Crafter. Om je goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen en je te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de ‘e-Crafter online rijtraining’ en de ‘e-Crafter rijtraining op de zaak’.

 • Online rijtraining

  e-Crafter online rijtraining.

  In deze training leren je chauffeurs aan de hand van instructievideo’s alles over hun e-Crafter. Deze training kan gevolgd worden zodra de e-Crafter besteld is bij de dealer.

  Heb je een e-Crafter besteld?

  Meld je aan voor de training
 • Rijtraining op de zaak

  e-Crafter rijtraining op de zaak.

  In deze échte rijtraining door een instructeur bij jou op de zaak (ná aflevering van de e-Crafter), leren je chauffeurs omgaan met de e-Crafter. Bij meer dan twee chauffeurs zijn hier kosten aan verbonden.

  Heb je een e-Crafter in bestelling?

  Meld je aan voor de training
 • Mijn VW bedrijfswagen App

  Mijn VW bedrijfswagen App incl. laadstatus.

  De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app is standaard bij de e-Crafter. Hiermee zie je altijd en op elk moment hoeveel batterij capaciteit je elektrische bedrijfswagen over heeft. Zo voorkom je een onverhoopt lege batterij. Bekijk hier welke voordelen de Mijn Volkswagen bedrijfswagens app voor jou heeft.

  Ontdek de App

Grip op je kosten.

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen en krijg je 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu. Zo houd je je kosten in de hand.

Opladen van A-Z geregeld. Op de zaak. Onderweg. Thuis bij werknemers.

Opladen op jouw bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen? Standaard bij je e-Crafter krijg je advies van een expert over opladen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Ongekend rijcomfort.

De e-Crafter is een genot om in te rijden. Door zijn sterke 100kW elektromotor en door de zeer rijke standaarduitrusting. De e-Crafter is er als Highline met Navigatie Discover Media, Climatronic airconditioning en meer. De nieuwe e-Crafter is standaard voorzien van meerdere assistentiesystemen en hij ondersteunt je altijd in de praktijk van alledag. Zo rij je comfortabel geheel elektrisch naar jouw bestemming.

 • Front assist noodremassistent inclusief City Emergency braking 234

  Altijd afstand bewaren.

  De Front assist noodremassistent met City Emergency braking helpt bij het verkorten van de remweg in gevaarlijke situaties in de praktijk van alledag.

 • Sensorgebaseerde flankbescherming

  Rondom beschermd.

  De sensorgebaseerde zijflankbescherming 23 monitort de voertuigflanken en waarschuwt optisch en akoestisch als palen, muren of voetgangers te dichtbij komen.

 • Rijstrookmonitoring „Lane Assist”

  Altijd op koers blijven.

  De rijstrookmonitoring „“Lane Assist23 stuurt tegen bij ongewild verlaten van de rijstrook. De bestuurder wordt tegelijkertijd gewaarschuwd door een waarschuwingsgeluid en een melding op het multifunctionele display.

 • Zijwindassistent

  Stuurt automatisch tegen.

  De zijwindassistent 23 is een onderdeel van het elektronische stabiliseringsprogramma. De bestuurder wordt bij sterke zijwind ondersteund door automatische remingrepen op de wielen.

2. Binnen het kader van de systeemgrenzen.
×
3. Meeruitvoering tegen meerprijs.
×
4. Tot 30 km/h.
×
e-Crafter met standaard- en meeruitrusting

De standaard- en meeruitrusting.

Je moet altijd op jouw Volkswagen Bedrijfswagen kunnen vertrouwen. Daarom behoren comfort, veiligheid en betrouwbaarheid tot de standaarduitrusting.

Aantrekkelijk investeren.

Als ondernemer kun je flink profiteren van overheidssubsidies en investeringsaftrek op elektrische voertuigen en laadpunten.

De technologie van morgen vandaag al gebruiken.

Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag. Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.

 • Elektromotor

  Een hoog vermogen, een laag gewicht.

  In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijdens het rijden geen emissies uitstoot. Dat zijn echter niet de enige voordelen. De elektromotor is bovendien extreem stil, vergt aanzienlijk minder onderhoud en hij biedt vanaf stilstand de maximale hoeveelheid koppel over het gehele toerenbereik.

 • Vermogenselektronica

  Verbindt elektro met aandrijving.

  De vermogenselektronica is de centrale component van de elektro-aandrijving. Deze zorgt voor de verbinding met de hoogvoltaccu en voorziet de boordelektronica en de elektromotor van energie.

 • Recuperatie

  Energie opwekken door te remmen.

  Bij het remmen wordt kinetische energie gewonnen, die door een generator wordt omgezet in elektrische energie. Deze wordt vervolgens in de hoogvoltaccu opgeslagen en bij het accelereren gebruikt.

Meer weten?

Rijtesten met de e-Crafter.

image

Ook klaar voor de volgende stap?

Eerst nog iets meer weten?