De e-Crafter

e-Crafter
Toegang tot de binnenstad

  • e-CrafterUit vooraad leverbaar
  • Actieradius 115 km (WLTP)

Toegang tot de binnenstad

Omdat je je klanten echt overal wilt kunnen servicen. Omdat het klimaat belangrijk voor je is. En... omdat je van de stad houdt. Lease of koop nu de elektrische e-Crafter. Dat geeft je voorrang in de binnenstad en de voorkeur van klanten die voor optimale duurzaamheid gaan. Standaard inclusief oplaadadvies van experts, rijtraining voor een maximale actieradius, gratis service-onderhoud, garantie op de hoogvoltaccu en ongekend rijcomfort. Ervaar de e-Crafter nu bij de dealer.

Voor Mekaar. Met de Volkswagen e-Crafter.

 

Bijzonder indrukwekkend

Probleemloos inladen

Voor koeriers-, expres- en pakketdiensten telt elke centimeter laadruimte. Des te beter is het dat je met de e-Crafter niets hoeft te missen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

8 jaar onderhoud en APK standaard inbegrepen

Bij de e-Crafter is het onderhoud de tot en met de eerste 8 jaar / 96 maanden standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Door Volkswagen Bedrijfswagens voorgeschreven onderhoudsinspecties en de wettelijke APK-keuring voor de eerste 8 jaar / 96 maanden, uit te voeren door een erkende Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens servicepartner naar keuze.

Bekijk alle voorwaarden

8 jaar garantie op hoogvoltaccu standaard inbegrepen

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar / 96 maanden garantie (tot een maximum van 160.000 km). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

Opladen van A-Z geregeld. Op de zaak. Onderweg. Thuis bij werknemers.

Opladen op jouw bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen? Standaard bij je e-Crafter krijg je advies van een expert over opladen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Nieuwe e-Crafter kopen?

De Volkswagen e-Crafter is alleen nog uit voorraad leverbaar. Kies de uitvoering, prijsklasse, transmissie, brandstof en bereken eenvoudig je maandbedrag. Staat jouw nieuwe e-Crafter er niet tussen? Vraag dan je dealer naar de beschikbare voorraad.

e-Crafter mogelijkheden

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om jou te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners jouw ideale bedrijfsbus. Ontdek alle mogelijkheden voor de e-Crafter.

e-Crafter Pick-up

Voor groenvoorzieners, gemeenten en afvalverwerkers is de Crafter Pick-up er ook in een elektrische variant, de e-Crafter Pick-up. Vanwege de sluiting van steeds meer binnensteden voor fossiele motorvoertuigen een must voor je wagenpark!

Naast de open laadbak is de e-Crafter ook leverbaar als Kipper.

  • Laadvermogen tot 820 kg
  • Leverbaar als enkele cabine
  • Open laadbak met aluminium zelfdragende vloerprofielen
  • Diverse opties leverbaar zoals touwhaken, afneembare opzetborden, opstaptrede en vloerlade onder laadbakframe.
  • Inwendige afmetingen: 3.255 mm lang x 2.040 mm breed
1.
Laadvermogen op basis van rijbewijs B.
2.
Het laadvermogen is gebaseerd op basis van rijbewijs C(1). Het maximaal laadvermogen op basis van rijbewijs B is 1.000 kg.

Afmetingen Volkswagen e-Crafter

<b>Afmetingen</b> Volkswagen e-Crafter

Lengte:

5.986 mm

Breedte:

2.427 mm

Hoogte:

2.590 mm

Laadruimte / Volume: 

10,7 m³

Zijschuifdeur (L x H): 

1.311 x 1.722 mm

Achterklep (L x H):

1.552 x 1.740 mm

Draaicirkel:

13,9 m

Max. Laadgewicht:

970 kg

Lengte:

5.986 mm

Breedte:

2.427 mm

Hoogte:

2.590 mm

Laadruimte / Volume: 

10,7 m³

Zijschuifdeur (L x H): 

1.311 x 1.722 mm

Achterklep (L x H):

1.552 x 1.740 mm

Draaicirkel:

13,9 m

Max. Laadgewicht:

970 kg

Ontdek de subsidiemogelijkheden

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

Milieu-investeringsaftrek en willekeurig afschrijving milieuinvesteringen

Ontdek de subsidiemogelijkheden

Offerte ontvangen

Ontvang vrijblijvend een offerte voor de e-Crafter van je dealer

Doordacht tot in detail

Vermogenselektronica, elektromotor, CCS-snelladen: Ontdek welke innovatieve technologie de e-Crafter zo krachtig en efficiënt maakt.

Alle details

Zet de volgende stap