De e-Crafter
De e-Crafter
De e-Crafter

e-Crafter

Al vanaf
€ 56.700
Actieradius
115 km (WLTP)
Oplaadtijd
In 45 minuten opladen tot 80%

De e-Crafter voor wie duurzaamheid prioriteit heeft

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu de allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. 

e-Crafter mogelijkheden

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om jou te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners jouw ideale bedrijfsbus. Ontdek alle mogelijkheden voor de e-Crafter.

e-Crafter Pick-up

Voor groenvoorzieners, gemeenten en afvalverwerkers is de Crafter Pick-up er ook in een elektrische variant, de e-Crafter Pick-up. Vanwege de sluiting van steeds meer binnensteden voor fossiele motorvoertuigen een must voor je wagenpark!

Naast de open laadbak is de e-Crafter ook leverbaar als Kipper.

  • Laadvermogen tot 820 kg1
  • Leverbaar als enkele cabine
  • Open laadbak met aluminium zelfdragende vloerprofielen
  • Diverse opties leverbaar zoals touwhaken, afneembare opzetborden, opstaptrede en vloerlade onder laadbakframe.
  • Inwendige afmetingen: 3.255 mm lang x 2.040 mm breed

Doordacht tot in detail

Vermogenselektronica, elektromotor, CCS-snelladen: Ontdek welke innovatieve technologie de e-Crafter zo krachtig en efficiënt maakt.

Bijzonder indrukwekkend

Probleemloos inladen

Voor koeriers-, expres- en pakketdiensten telt elke centimeter laadruimte. Des te beter is het dat je met de e-Crafter niets hoeft te missen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.