Personeel uit alle branches

Maatwerk voor jouw branche

Dé bus voor jouw branche

Omdat elke bedrijfstak anders is. Omdat dit vraagt om een andere manier van denken. En… omdat jij een geheel eigen manier van werken hebt. Daarom bieden wij je oneindig veel ombouwmogelijkheden voor iedere Volkswagen Bedrijfswagen. Of je nu schilder, timmerman, bloemenleverancier of pakketbezorger bent, wij helpen je de ideale bus samen te stellen. Daarnaast hebben we ook tal van opties voor personenvervoer met beperkte mobiliteit.

Bouw

Voor elke bouwondernemer de ideale bedrijfswagen.
Welke bouwwerkzaamheden je ook uitvoert, een Volkswagen bedrijfswagen is perfect aan te passen naar jouw specifieke behoeften. Er is volop keuze in de uitrusting, de motoren, het interieur, de infotainment en de laadruimte inbouwmogelijkheden.

Transport en logistiek

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Onze experts denken graag mee om de ideale bus voor jouw samen te stellen. Dé mobiliteitspartner in transport en logistiek.

Horeca, detail- en groothandel

Dagelijks onderweg naar tevreden klanten
Het brede assortiment maakt Volkswagen Bedrijfswagens tot dé mobiliteitspartner voor horeca, detail- en groothandel, van praktische Caddy tot volumineuze Crafter CityBOX en koelwagen inbouw.

Landbouw en groenvoorziening

Thuis op elk terrein, door weer en wind. 
Als ondernemer in de buitenlucht zoek je meer dan een functioneel werkpaard. Voor hovenier, plantsoendienst en agrarisch ondernemer heeft Volkswagen Bedrijfswagens specifieke oplossingen die op hun taak zijn toegerust. Van stoere Amarok tot ERGO-gecertificeerde kipper. Altijd met de zekerheid van uitstekende service, door weer en wind.

Personenvervoer

Voor een onbezorgde reis van deur tot deur
Of de passagiers die je vervoert leerlingen of ouderen zijn, dat maakt voor ons niet uit. Wij zorgen er voor dat jouw passagiers altijd op comfortabele wijze hun bestemming bereiken. Je maakt het verschil voor de passagiers met een slimme mobiliteitskeuze. Wij helpen je graag met het kiezen van een betrouwbaar transportmiddel met ongekend rijcomfort en voorzien van moderne veiligheidssystemen.

Service en installatie

Altijd op tijd met je gereedschap ter plaatse
In jouw branche gaat service veel verder dan een glimlach. Werkzaamheden moeten vaak direct worden uitgevoerd, zoals installatie, reparatie of  onderhoud. Kies voor Volkswagen Bedrijfswagens; wij begrijpen waar de wereld van service om draait.

Stappenplan voor een bedrijfswagen op maat