15% voordeel voor Volkswagen Bedrijfswagens ouder dan 5 jaar met Economy Service

Economy Service
15% voordeel op onderhoud en reparatie voor bedrijfswagens van 5 jaar of ouder1 

Bedrijfswagen ouder dan 5 jaar?
15% voordeel op onderhoud en reparatie1 

Is jouw Volkswagen bedrijfswagen 5 jaar of ouder? Dan krijg je 15% voordeel op onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten met Economy Service.1  Altijd gedaan door speciaal opgeleide Volkswagen monteurs, die werken met door de fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Zo is de kwaliteit en de veiligheid optimaal gewaarborgd. En blijft je Volkswagen een échte Volkswagen.

Economy Service. Voor mekaar. Met Volkswagen Bedrijfswagens.

Wat voor onderhoud heeft je bus nodig?

Wat voor onderhoud heeft je bus nodig?

Wat voor onderhoud heeft je bus nodig?

Vul je kenteken en de kilometerstand van je bedrijfswagen in om een zo goed mogelijk onderhoudsadvies met indicatie van de bijbehorende onderhoudsprijzen te zien. De kosten voor het onderhoud worden onder andere bepaald door de leeftijd en de kilometerstand van je bedrijfswagen.

De extra voordelen van Economy Service

4 jaar garantie op reparaties

Omdat je moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze onderdelen én het vakmanschap van onze monteurs. Daarom krijg je 4 jaar garantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan de auto zijn verricht. De garantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen

Omdat je gewoon altijd op je bus wilt kunnen bouwen, wordt onderhoud en reparatiewerk uitgevoerd door de mensen die je Volkswagen bedrijfswagen door en door kennen. Speciaal opgeleid, gecertificeerd en met liefde voor hun vak. En uiteraard werken we alleen met door de fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Als je iets doet, moet je het goed doen.

Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht

Omdat je bedrijf nooit stilstaat, staan we 24/7 voor je klaar. Zolang je bus onderhoud heeft gehad bij de Volkswagen dealer, dus volgens fabrieksvoorschrift, kun je gebruikmaken van gratis pechhulp binnen Europa.

Plan direct online je afspraak

Maak online een werkplaatsafspraak binnen 1 minuut.
Kies het gewenste moment voor jou en je onderneming!Veelgestelde vragen
Economy Service

De voordelen van onze Altijd Door Service

Omdat een buitengewone bedrijfswagen buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je Volkswagen? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

  • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
  • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
  • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
  • Reparatie door Volkswagen experts
  • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats

Bekijk de garantievoorwaarden