Al vanaf
€ 19.635 - € 235 p/mnd
Laadvolume tot
5,8
Laadlengte tot
3.320mm
Garantie
4 jaar op bus en reparaties

Rijden in een iconische bus

Omdat je bewust kiest voor een bedrijfswagen met een indrukwekkende staat van dienst. Omdat je een bus zoekt waarmee je voor de dag kunt komen. En... omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Ontdek de nieuwe Transporter 6.1. Van zuinige TDI-motoren tot slimme assistenten. Van digitale cockpit tot gebruiksvriendelijke infotainmentsystemen. Met zijn zeer rijke standaarduitrusting is de Volkswagen Transporter een echte uitblinker. Net zoals zijn voorgangers overigens. Ervaar ’m nu bij de dealer. 

Rijden in een iconische bus. Voor mekaar. Met de Volkswagen Transporter 6.1

 

Dit is de Transporter 6.1

Innovatiever dan ooit

De iconische Volkswagen Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de nieuwe Transporter  een echte uitblinker.

 

Altijd 4 jaar garantie op je Transporter en reparaties

Vanaf nu altijd 4 jaar garantie op je Transporter 6.1 en reparaties. Zo rijd jij met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in je nieuwe Transporter 6.1. Extra voordelig en meer luxe met de uitrustingslines. Of lease nu een Transporter 6.1. Switch straks naar de 100% elektrische ID.Buzz.

Vind een dealer

Wil je meer informatie of de nieuwe Transporter 6.1 bestellen? Onze experts helpen je graag verder.

Assistentiesystemen
Elke dag ontspannen de weg op

Assistentie bij smalle doorgangen

Met Side Assist (zijflankbescherming) manoeuvreer je moeiteloos langs een smalle doorgang. Het systeem houdt de zijkanten van de auto in de gaten en geeft visuele en/of audiowaarschuwingen indien de auto te dicht bij paaltjes, muren of voetgangers komt. Het systeem is als het ware een virtuele sidebar en helpt je om schades te voorkomen en zo kosten te besparen.