Transporter 6.1 75 edition

Transporter 6.1
Rijden in de bus der bussen

  • Transporter 6.1Uit voorraad leverbaar
  • Financial LeaseVanaf € 482 p/m
    1
  • Laadvolume tot5,8 m³
  • Laadlengte tot3.320 mm
  • GarantieAltijd 4 jaar

Rijden in de bus der bussen

Omdat je bewust kiest voor een bedrijfswagen met een indrukwekkende staat van dienst. Omdat je een bus zoekt waarmee je voor de dag kunt komen. En... omdat je geen technische snufjes wil, maar innovatieve oplossingen. Daarom kies je voor de rijk uitgeruste Volkswagen Transporter 6.1. Van 3.320 maximale laadlengte en 5.8 m3 laadvolume tot slimme assistenten. Van digitale cockpit tot gebruiksvriendelijke infotainmentsystemen. Een echte uitblinker, net zoals zijn voorgangers overigens. Ervaar ’m bij de dealer.

Voor mekaar. Met de Transporter 6.1.

 

De nieuwe Transporter komt eraan

De nieuwe generatie van de Transporter is op alle fronten verbeterd. Zo krijgen de nieuwe modellen een aanzienlijk verder uitgebreide standaarduitrusting – met onder meer een digitale cockpit, centraal display en de nieuwste assistentiesystemen – plus volledig nieuwe en efficiënte aandrijfsystemen. Zo wordt de nieuwe Transporter de eerste Volkswagen bedrijfswagen die leverbaar wordt met diesel-, plug-in hybride- en elektrische aandrijflijnen. Daarnaast is de laadruimte 61 mm langer en de breedte tussen de wielkasten zelfs met 148 mm toegenomen ten opzichte van zijn voorganger. In september wordt de compleet nieuwe Transporter op de IAA in Hannover onthuld. De voorverkoop zal na de zomer van start gaan.

Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter2

Rijd nu de Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter.2 Al vanaf € 31.250 met voordeel oplopend tot € 4.585.2 Uit voorraad leverbaar. Zo rijd je in een Crafter die bij jou past en wanneer jij ‘m nodig hebt. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Nieuwe Transporter 6.1 kopen?

De Volkswagen Transporter 6.1 is alleen nog uit voorraad leverbaar. Kies de uitvoering, prijsklasse, transmissie, brandstof en bereken eenvoudig je maandbedrag. Staat jouw nieuwe Transporter 6.1 er niet tussen? Vraag dan je dealer naar de beschikbare voorraad.

Dit is de Transporter 6.1

Innovatiever dan ooit

De iconische Volkswagen Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de nieuwe Transporter  een echte uitblinker.

Digital cockpit met navigatie