Al vanaf
€ 19.100 - € 234 p/mnd
Laadvolume tot
5,8
Laadvermogen
1.386kg
Laadlengte tot
3.320mm
Rijke uitrusting
3 unieke lines
  1. Transporter 6.1

Transporter 6.1. Het icoon van nu.

De iconische Transporter zit vol innovatieve oplossingen. Met een dashboard voorzien van digitale cockpit, de gebruiksvriendelijke infotainmentsystemen, zuinige TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech assistentiesystemen is de Transporter 6.1 een echte uitblinker. Net als zijn voorgangers overigens, de T1 tot en met T6. Dat was toen, dit is nu.

Zelf ervaren waarin de Transporter uitblinkt? Kom langs voor een proefrit bij een van onze dealers.

Sterk staaltje Vakwerk.
  • Witte Transporter 6.1
    Witte Transporter 6.1

Innovatiever dan ooit

  • Witte Transporter 6.1
    Witte Transporter 6.1

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 een echte uitblinker.

Assistentiesystemen
Elke dag ontspannen de weg op

Assistentie bij smalle doorgangen

Met Side Assist (zijflankbescherming) manoeuvreer je moeiteloos langs een smalle doorgang. Het systeem houdt de zijkanten van de auto in de gaten en geeft visuele en/of audiowaarschuwingen indien de auto te dicht bij paaltjes, muren of voetgangers komt. Het systeem is als het ware een virtuele sidebar en helpt je om schades te voorkomen en zo kosten te besparen.