2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

De Volkswagen Transporter.

Je hebt busjes. En je hebt de Transporter.

Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Al 70 jaar overtreft dit icoon elke verwachting. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1 bedrijfswagen. Verschil moet er zijn.

Uitrustingslines.

Maximale flexibiliteit.

Het hoogwaardige interieur en de royale laadruimte van de bestelwagen overtuigen door functionaliteit en veelzijdigheid. Met de extra’s biedt de Volkswagen Transporter oplossingen voor iedere branche en andere eisen.

Geavanceerde technologie voor onderweg.

Innovatieve bestuurdershulp- en veiligheidssystemen ondersteunen je in kritieke situaties en kunnen je helpen, gevaarlijke situaties te voorkomen.

Overtuigende uitrusting.

Intelligente mobiele online diensten, hoogwaardige infotainmentsystemen of verwarmings- en aircosystemen: de uitrusting van de Transporter zorgt ervoor, dat je ritten zo aangenaam mogelijk zijn. Want het verschil moet er zijn. Juist als je een nieuwe bedrijfswagen wilt aanschaffen.

Vooruitstrevende moderne aandrijftechniek van Volkswagen Bedrijfswagens.

De nieuwste vooruitstrevende motorengeneratie van de Transporter bestelwagen voldoet aan de Euro-6-norm en overtuigt door een extra laag brandstofverbruik.

Meer weten?