--:--
--:--
--:--

Grand California

Vanaf prijs
€ 78.295
Transmissie
Automaat
Motor
130 kW / 177 pk
Aandrijving
voorwiel- of 4MOTION vierwielaandrijving
Aantal slaapplaatsen
2 tot 4

Ontdek de grote vrijheid 

Sommigen noemen het 'reislust'. Anderen noemen het ‘honger naar avontuur'. Het maakt niet uit hoe je het noemt: stil samen met de Grand California je verlangen naar het ontdekken van het onbekende en een ultieme onafhankelijkheid. Al tientallen jaren staat de California synoniem voor deze vorm van vrijheid. Zijn grote broer biedt nu nog meer onafhankelijkheid, het is een volledig uitgerust vakantiehuis. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid.

Bijzonder indrukwekkend

Altijd een fijn gevoel – waar dan ook 

Eenzame bergdorpjes. Verlaten stranden. Externe wandelroutes. Spannende reizen zijn nog leuker als u weet dat u altijd en overal op uw reispartner kunt vertrouwen. De navigatiesystemen in de Grand California brengen u betrouwbaar naar uw bestemming - zelfs als u het zelf niet eens kent.  Speel jouw favoriete afspeellijst af en geniet van alle entertainment.

 Kies de Grand California die je past  

De Grand California 600 heeft reis en verblijfruimte voor twee volwassenen en twee kinderen. Achterin is er een groot, dwars opgesteld bed van 1.93 x 1.36 meter, plus de optionele knusse hoogslaper onder het dak met een bedlengte van bijna 1.60 meter voor 2 kinderen. De Grand California 680 is ingericht als een ‘Hotel California’ voor twee personen. Met een heel ruim bed achterin van 200 x 167 cm, complete badkamer en veel extra bergruimte en bewegingsvrijheid.  

De prijzen zoals weergegeven in de configurator worden standaard weergegeven zonder bpm, btw, kosten rijklaarmaken, recycling- en beheerbijdrage en leges. U kunt de prijsweergave in onderstaande configurator wijzigen door te klikken op 'Toon prijs incl. btw, bpm en kosten rijklaar maken'. Afhankelijk van het meergewicht van de gewenste meeruitvoeringen is het verder mogelijk dat de Grand California alleen leverbaar is als 3,88t variant. Om dit voertuig te mogen besturen is een C-rijbewijs benodigd.

Neem contact op met het Volkswagen Campercentrum voor meer informatie

Stap 1: Start je configuratie 

Het samenstellen van jouw camper begint met het kiezen van de juiste uitvoering. Maak hieronder een keuze uit één van de twee uitvoeringen en klik vervolgens op configureren. 

Doordacht tot in detail

Neem contact op met dé enige officiële Volkswagen Camper dealer van Nederland

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.