--:--

Grand California

Vanaf prijs
€ 78.2951
Transmissie
Automaat
Motor
130 kW / 177 pk
Aandrijving
voorwiel- of 4MOTION vierwielaandrijving
Aantal slaapplaatsen
2 tot 4

Onbeperkt genieten

Omdat je in slaap wilt vallen onder de sterren. Omdat je het liefst  ’s morgens zo de zee in rent. En... omdat je altijd en overal comfortabel van je vrijheid wilt genieten. De Grand California ultieme onafhankelijkheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp en doordachte details wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. Het is een volledig uitgerust vakantiehuis op wielen. 

Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid. Voor Mekaar. Met de Grand California.

 

Bijzonder indrukwekkend

Altijd een fijn gevoel – waar dan ook 

Eenzame bergdorpjes. Verlaten stranden. Externe wandelroutes. Spannende reizen zijn nog leuker als u weet dat u altijd en overal op uw reispartner kunt vertrouwen. De navigatiesystemen in de Grand California brengen u betrouwbaar naar uw bestemming - zelfs als u het zelf niet eens kent.  Speel jouw favoriete afspeellijst af en geniet van alle entertainment.

 Kies de Grand California die je past  

De Grand California 600 heeft reis en verblijfruimte voor twee volwassenen en twee kinderen. Achterin is er een groot, dwars opgesteld bed van 1.93 x 1.36 meter, plus de optionele knusse hoogslaper onder het dak met een bedlengte van bijna 1.60 meter voor 2 kinderen. De Grand California 680 is ingericht als een ‘Hotel California’ voor twee personen. Met een heel ruim bed achterin van 200 x 167 cm, complete badkamer en veel extra bergruimte en bewegingsvrijheid.  

De prijzen zoals weergegeven in de configurator worden standaard weergegeven zonder bpm, btw, kosten rijklaarmaken, recycling- en beheerbijdrage en leges. U kunt de prijsweergave in onderstaande configurator wijzigen door te klikken op 'Toon prijs incl. btw, bpm en kosten rijklaar maken'. Afhankelijk van het meergewicht van de gewenste meeruitvoeringen is het verder mogelijk dat de Grand California alleen leverbaar is als 3,88t variant. Om dit voertuig te mogen besturen is een C-rijbewijs benodigd.

Neem contact op met het Volkswagen Campercentrum voor meer informatieOpent een externe link

Start je configuratie 

Het samenstellen van jouw camper begint met het kiezen van de juiste uitvoering. Maak hieronder een keuze uit één van de twee uitvoeringen en klik vervolgens op configureren. 

Doordacht tot in detail

Alle details

Neem contact op met dé enige officiële Volkswagen Camper dealer van Nederland

Disclaimer van NL

1.
Als gevolg van onder andere de oorlog in Oekraïne en het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de bedrijfswagen is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de bedrijfswagen.
  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.