Volkswagen Grand California

Grand California
Alle vrijheid voor ruimte en comfort

  • Vanaf prijs€ 91.101
    1
  • TransmissieAutomaat
  • Motor130 kW / 177 pk
  • Aandrijvingvoorwiel- of 4MOTION vierwielaandrijving
  • Aantal slaapplaatsen2 tot 4

Alle vrijheid voor ruimte en comfort

Omdat je in slaap wilt vallen onder de sterren. Omdat je het liefst ’s morgens zo de zee in rent. En... omdat je altijd en overal comfortabel van je vrijheid wilt genieten. De Grand California ultieme onafhankelijkheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp en doordachte details wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. Het is een volledig uitgerust vakantiehuis op wielen.

Voor Mekaar. Met de Grand California.

 

Bijzonder indrukwekkend

Altijd een fijn gevoel – waar dan ook 

Eenzame bergdorpjes. Verlaten stranden. Externe wandelroutes. Spannende reizen zijn nog leuker als u weet dat u altijd en overal op uw reispartner kunt vertrouwen. De navigatiesystemen in de Grand California brengen u betrouwbaar naar uw bestemming - zelfs als u het zelf niet eens kent.  Speel jouw favoriete afspeellijst af en geniet van alle entertainment.

 Kies de Grand California die je past  

De Grand California 600 heeft reis en verblijfruimte voor twee volwassenen en twee kinderen. Achterin is er een groot, dwars opgesteld bed van 1.93 x 1.36 meter, plus de optionele knusse hoogslaper onder het dak met een bedlengte van bijna 1.60 meter voor 2 kinderen. De Grand California 680 is ingericht als een ‘Hotel California’ voor twee personen. Met een heel ruim bed achterin van 200 x 167 cm, complete badkamer en veel extra bergruimte en bewegingsvrijheid.  

De prijzen zoals weergegeven in de configurator worden standaard weergegeven zonder bpm, btw, kosten rijklaarmaken, recycling- en beheerbijdrage en leges. U kunt de prijsweergave in onderstaande configurator wijzigen door te klikken op 'Toon prijs incl. btw, bpm en kosten rijklaar maken'. Afhankelijk van het meergewicht van de gewenste meeruitvoeringen is het verder mogelijk dat de Grand California alleen leverbaar is als 3,88t variant. Om deze Volkswagen camper te mogen besturen is een C-rijbewijs benodigd.

Neem contact op met het Volkswagen Campercentrum voor meer informatieOpent een externe link

Start je configuratie 

Het samenstellen van jouw Volkswagen camper begint met het kiezen van de juiste uitvoering. Maak hieronder een keuze uit één van de twee uitvoeringen en klik vervolgens op configureren. 

California on Tour App

Fantastische bestemmingen, routeplanning, belangrijke informatie en nog veel meer: ​​onze gratis California on Tour-app voor iOS en Android is jouw digitale metgezel voor een onvergetelijk #VanLife-avontuur. Dankzij handige functies en slimme oplossingen maken wij je volgende kampeertrip met jouw Volkswagen California eenvoudiger. Hierdoor heb je meer tijd om van je vakantie te genieten.

Afmetingen Volkswagen Grand California

<b>Afmetingen</b>&nbsp;Volkswagen Grand California

Lengte:

5.986 / 6.836 mm

Breedte:

2.427 mm

Hoogte:

2.839 - 3.094 mm

Draaicirkel:

13,2 m

Max. Laadgewicht:

170 - 730 kg

Lengte:

5.986 / 6.836 mm

Breedte:

2.427 mm

Hoogte:

2.839 - 3.094 mm

Draaicirkel:

13,2 m

Max. Laadgewicht:

170 - 730 kg

Doordacht tot in detail

Alle details

Neem contact op met dé enige officiële Volkswagen Camper dealer van Nederland