Lekkerder lossen

Omdat de aan- en afvoer van materiaal mensenwerk is. Omdat je bedrijfswagen tegen een stootje moet kunnen. En... omdat kiepen gewoon een enorme bak met werk scheelt. Daarom kies je voor de robuuste Crafter Kipper. Als eerste op de markt ERGO-gecertificeerd, met een extra lange spiraalkabel van de afstandsbediening voor beter zicht tijdens het kiepen. Nu ook leverbaar als e-Crafter, dus 100% elektrisch.

Gemakkelijk lossen. Voor mekaar. Met de Crafter Kipper.

De e-Crafter Kipper

De elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is er nu ook als kipper. De elektrische aandrijflijn van de e-Crafter Kipper is dezelfde als die van de gesloten bestelwagen. Daarmee staat de e-Crafter Kipper aan de basis van duurzame maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld gemeentediensten, hoveniers en sociale werkplaatsen. Vanwege de sluiting van steeds meer binnensteden voor fossiele motorvoertuigen een must.

De voordelen:

  • Laadvermogen tot 740 kg
  • Leverbaar als enkele cabine
  • Snellaadfunctie: binnen 45 minuten tot 80% opgeladen
  • 8 jaar garantie op hoogvoltaccu standaard inbegrepen

De laadbak:

  • Open laadbak met aluminium zelfdragende vloerprofielen 
  • Neerklapbare aluminium zijborden van 300 mm hoog (ook leverbaar met loofrekken) 
  • Aluminium kopschot van 500 mm hoog
  • Inwendige afmetingen: 3.255 mm lang x 2.040 mm breed
  • Diverse opties leverbaar zoals touwhaken, afneembare opzetborden, opstaptrede en vloerlade onder laadbakframe. 

 

1.
Laadvermogen op basis van rijbewijs B.

De e-Crafter Pick-up / Kipper is in samenwerking met Veth Automotive ontwikkeld. Veth Automotive is Premium Partner van Volkswagen Bedrijfswagens waarbij innovatie, creativiteit en kwaliteit de belangrijke kernwoorden zijn in haar bedrijfsfilosofie. Het bedrijf bestaat sinds het jaar 1837 en heeft een jarenlange samenwerking met Volkswagen Bedrijfswagens voor diverse maatwerkoplossingen. 

Benieuwd of de e-Crafter Kipper bij jouw onderneming past?

Plan een adviesgesprek en overleg de mogelijkheden

Maatwerkoplossing Groenpartners

--:--

Volkswagen Bedrijfswagens heeft in samenwerking met Van den Born een Kipper ontwikkelt die aansluit op de dagelijkse behoefte van Groenpartners. Groenpartners werkt dagelijks in kwetsbare gebieden waardoor het van belang is dat de bedrijfswagen het werk zo makkelijk mogelijk maakt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek jouw wensen met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

De Kipper bedrijfswagen

Bij de ontwikkeling van de Crafter Kipper is gebruikt gemaakt van de wensen en ervaringen van de klant. Mede door de branchespecifieke benadering is er altijd een Kipper bedrijfswagen die voldoet aan de wensen van jouw bedrijf. Zo kan je als gebruiker altijd zicht houden op de lading en de ruimte achter het voertuig tijdens het kiepen door het lange krulsnoer. En vanaf nu is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische variant.