Net zo veelzijdig als jouw plannen

De Crafter Chassis is net zo veelzijdig als de doeleinden waar jij hem voor wilt gebruiken. Of het nu gaat om een hulpverleningsvoertuig, een kiepauto, een koelauto of een sleepwagen - bijna elk bedrijf kan ermee aan de slag.

Bijzonder indrukwekkend
 • Ein roter Volkswagen Nutzfahrzeuge Crafter Kipper von der Seite.
  Ein roter Volkswagen Nutzfahrzeuge Crafter Kipper von der Seite.
 • Een kijkje in de cabine van het Volkswagen Crafter voor bedrijfsvoertuigen.
  Een kijkje in de cabine van het Volkswagen Crafter voor bedrijfsvoertuigen.
 • Met één hand bedient u het radio- en navigatiesysteem in de cabine van het Crafter bedrijfvoertuig.  De beste connectiviteit.
  Met één hand bedient u het radio- en navigatiesysteem in de cabine van het Crafter bedrijfvoertuig.  De beste connectiviteit.
 • Eine Illustration des Volkswagen Nutzfahrzeuge Crafter zeigt aus der Vogelperspektive, wie eines seiner Assistenzsysteme funktioniert.
  Eine Illustration des Volkswagen Nutzfahrzeuge Crafter zeigt aus der Vogelperspektive, wie eines seiner Assistenzsysteme funktioniert.

Optimaal voorbereid op bijna alles

 • Ein roter Volkswagen Nutzfahrzeuge Crafter Kipper von der Seite.
  Ein roter Volkswagen Nutzfahrzeuge Crafter Kipper von der Seite.

Om opdrachten perfect uit te kunnen voeren, heb je het juiste materiaal nodig. Daar hoort ook een voertuig bij dat optimaal is aangepast aan jouw behoeften. Zoals de Crafter Chassis. Deze kan omgebouwd naar elke denkbare toepassing, zoals bijvoorbeeld een gesloten laadbak, kipper of autotransporter.

Stap 1: Start je configuratie 

Het samenstellen van jouw bedrijfswagen begint met het kiezen van de juiste uitvoering. Maak hieronder een keuze uit één van de vijf uitvoeringen en klik vervolgens op configureren. 

Doordacht tot in detail

Alle details
Een veelvoud aan varianten
Exterieur
Interieur
Functioneel
Assistentiesystemen
Bedrijfswagens

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there