Transporter dubbele cabine pick-up

Pick-ups van Volkswagen Bedrijfswagens

Pick-up als bedrijfswagen

Ben je op zoek naar een betrouwbare pick-up voor je bedrijf? Volkswagen Bedrijfswagens biedt meerdere opties aan voor jou als vakman. Denk bijvoorbeeld aan de Crafter Pick-up, de Transporter 6.1 Pick-up, de Kipper of de stoere Amarok. Op deze pagina vind je de informatie over deze modellen om er achter te komen welke het beste past bij jouw wensen.

Aspecten van een pick-up

Kiepmogelijkheden

Met de Kipper kan je gemakkelijk ladingen lossen door middel van de kiepfunctie. Door het lange krulsnoer aan de afstandsbediening kan de gebruiker altijd zicht houden op de lading en de ruimte achter het voertuig tijdens het kiepen.

Laadoppervlakte

Als echte vakman wil je uiteraard weten welke spullen je allemaal in je pick-up kwijt kunt. Wel zo handig om daarom de exacte laadoppervlakte van onze verschillende bedrijfswagens te weten. Dus van klein naar groot: De laadoppervlakte van de Amarok is 2,52 m2, voor de Transporter Pick-up is dat 5,7 m2 en die van de Crafter Pick-up is 7,1 m2 voor de dubbele cabine, en 9,6 m2 voor de enkele. Tot zover de theorie, maar wat kun je daar nu praktisch in kwijt? Per model vind je hier een brochure waarin je kunt zien hoe de laadruimte zich verhoudt tot Europallets of rolcontainers. 

Highlights per pick-up

Crafter

Omdat de Crafter Pick-up voorzien is van tien sjorogen kun je altijd veilig je lading vastzetten. Je gereedschap en ander materiaal kun je gemakkelijk vervoeren met het slimme transportsysteem. Ook is er genoeg ruimte voor zes extra collega’s dankzij de 4-zitsbank op de tweede zitrij. Tot zover wat voor elke Crafter geldt. Waarin deze bedrijfswagen wel kan verschillen is de transmissie en het type motor. Daarin heb je ruim te kiezen en te combineren. Even opscheppen: onze 8 traps- automatische transmissie is de enige in zijn soort die kan worden gecombineerd met drie verschillende aandrijflijnen. 

1.
Het laadvermogen is gebaseerd op basis van rijbewijs C(1). Het maximaal laadvermogen op basis van rijbewijs B is 1.000 kg.

Pick-up met dubbele cabine

Neem materiaal en je complete team mee naar de klus. Onze bedrijfswagens zijn ook verkrijgbaar met een dubbele cabine.  Zo heb je ruimte voor vijf personen in de Amarok, in de Transporter voor zes en zelfs zeven personen in de Crafter.

Meer informatie per model

Meer informatie per model