Der Caddy California mit Zelt auf einer Düne.

De Caddy California 

Welkom in de familie: de nieuwe Caddy California

Ontdek de nieuwe vrijheid: Ervaar het nieuwe, opwindende design van de nieuwe Caddy California en laat je inspireren door talrijke innovaties, een doordacht ruimteconcept met vijf zitplaatsen en vele andere vernieuwingen. De nieuwe Caddy California bied je een comfortabele slaapruimte, een kleine uittrekbare keuken en een opbergbare klaptafel en stoelen. Een ruime tent voor vier tot zes personen, optioneel verkrijgbaar bij Volkswagen Accessoires, voor aansluiting op het voertuig rondt het totaalconcept af. Desgewenst kan de tent ook vrijstaand worden opgezet, wat jou veel flexibiliteit biedt. Moderne rijhulpsystemen maken jouw reis comfortabeler, je geniet van het beste overzicht dankzij de hoogwaardige Digital Cockpit en ervaart baanbrekend infotainment, inclusief mobiele onlinediensten die heel eenvoudig kunnen worden opgeroepen via het centrale touchdisplay (Innovision Cockpit).

--:--

Kamperen wanneer je wilt

Beter dromen

Gewoon lekker slapen - en met een glimlach op jouw gezicht: ongeacht de ligpositie zorgen de schijfveren onder het matras voor een zeer hoog lig- en slaapcomfort, terwijl twee extra insteekbare ventilatieroosters aan de bestuurders- en bijrijderszijde voor een goede ventilatie zorgen. Het bed steunt op de carrosserie en is dus bijzonder gemakkelijk op te zetten of te verwijderen. Bovendien krijg je zo meer bergruimte onder het bedframe. Het ruime en comfortabele achterbed in de nieuwe Caddy California, met afmetingen van 1980 mm x 1070 mm, biedt jou alle ruimte om te liggen, te ontspannen en je goed te voelen. In combinatie met het optioneel verkrijgbare glazen panoramadak kan je dan de sterren een goede nacht wensen.

Meer hoogtepunten

Comfortabeler verlichten

In de nieuwe Caddy California kan je tijdens een tussenstop of op de plaats van bestemming genieten van een allround gezellige sfeer: eenvoudig te monteren gordijnen beschermen je tegen ongewenste blikken van buitenaf, terwijl de dimbare verlichting in het interieur voor extra gezelligheid zorgt. Zo kan je genieten van een gezellige en tegelijkertijd goede verlichting van de woonruimte dankzij het warmwitte licht.

Praktischer zitten

Ideaal opgeborgen en snel in elkaar gezet. De nieuwe Caddy California maakt het je comfortabel: in een opbergtas onder het ligvlak bevinden zich twee klapstoelen en een klaptafel - zo heb je altijd een zitplaats bij je en kan je nog beter genieten van de maaltijd die je net hebt bereid. Het kampeermeubilair is weer veilig op te bergen voor de reis en de reis kan worden voortgezet.

Vooruitgang in de volgende generatie

Intuïtief bedienbaar

Het interieur van de Caddy California is volledig nieuw ontworpen en uitgebreid gedigitaliseerd. Zo is de auto beschikbaar met de optionele Digital Cockpit. De cockpit en het infotainment vormen een ultramodern digitaal landschap (Innovision Cockpit). Talrijke andere bedieningselementen zijn ook gedigitaliseerd: Daartoe behoren een knoppenmodule voor de licht- en zichtfuncties, een multifunctioneel stuurwiel en directe toegangstoetsen voor diverse menufuncties. Bovendien overtuigt de Caddy California met actieve passagiersruimteventilatie, comfortabele ergoComfort-stoelen en een nieuw zitconcept: de stoelen op de tweede zitrij kunnen snel en eenvoudig worden verwijderd - zo heb je in een paar eenvoudige stappen nog meer opbergruimte.

 

Configurator

Stel jouw Caddy California samen

Configurator

Stel jouw Caddy California samen

Voorjaarsdeals

Hoe ziet jouw ideale Caddy California eruit? Bekijk hier alle opties, kleuren en kosten. Configureer nu de camper die bij jou past. 

Neem contact op met dé enige officiële Volkswagen Camper dealer van Nederland

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.