Caddy California met een tent in de duinen

Caddy California
Kamperen wanneer je wilt

 • Caddy CaliforniaUit voorraad leverbaar

  Kamperen wanneer je wilt

  Omdat je in slaap wilt vallen onder de sterren. Omdat je het liefst ’s morgens zo de zee in rent. En... omdat je je altijd en overal thuis wilt voelen. De Volkswagen Caddy California is ultieme vrijheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp, doordachte details en moderne gemakken wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. De compacte Volkswagen camper heeft alles wat je nodig hebt.

  Voor mekaar. Met de Caddy California.

  --:--

  Ontdek de nieuwe vrijheid: Ervaar het nieuwe, opwindende design van de nieuwe Caddy California en laat je inspireren door talrijke innovaties, een doordacht ruimteconcept met vijf zitplaatsen en vele andere vernieuwingen. De nieuwe Caddy California bied je een comfortabele slaapruimte, een kleine uittrekbare keuken en een opbergbare klaptafel en stoelen. Een ruime tent voor vier tot zes personen, optioneel verkrijgbaar bij Volkswagen Accessoires, voor aansluiting op het voertuig rondt het totaalconcept af. Desgewenst kan de tent ook vrijstaand worden opgezet, wat jou veel flexibiliteit biedt. Moderne rijhulpsystemen maken jouw reis comfortabeler, je geniet van het beste overzicht dankzij de hoogwaardige Digital Cockpit en ervaart baanbrekend infotainment, inclusief mobiele onlinediensten die heel eenvoudig kunnen worden opgeroepen via het centrale touchdisplay (Innovision Cockpit).

  Kamperen wanneer je wilt

  Beter dromen

  Gewoon lekker slapen - en met een glimlach op jouw gezicht: ongeacht de ligpositie zorgen de schijfveren onder het matras voor een zeer hoog lig- en slaapcomfort, terwijl twee extra insteekbare ventilatieroosters aan de bestuurders- en bijrijderszijde voor een goede ventilatie zorgen. Het bed steunt op de carrosserie en is dus bijzonder gemakkelijk op te zetten of te verwijderen. Bovendien krijg je zo meer bergruimte onder het bedframe. Het ruime en comfortabele achterbed in de nieuwe Caddy California, met afmetingen van 1980 mm x 1070 mm, biedt jou alle ruimte om te liggen, te ontspannen en je goed te voelen. In combinatie met het optioneel verkrijgbare glazen panoramadak kan je dan de sterren een goede nacht wensen.

  Meer hoogtepunten

  Comfortabeler verlichten

  In de nieuwe Caddy California kan je tijdens een tussenstop of op de plaats van bestemming genieten van een allround gezellige sfeer: eenvoudig te monteren gordijnen beschermen je tegen ongewenste blikken van buitenaf, terwijl de dimbare verlichting in het interieur voor extra gezelligheid zorgt. Zo kan je genieten van een gezellige en tegelijkertijd goede verlichting van de woonruimte dankzij het warmwitte licht.

  Praktischer zitten

  Ideaal opgeborgen en snel in elkaar gezet. De nieuwe Caddy California maakt het je comfortabel: in een opbergtas onder het ligvlak bevinden zich twee klapstoelen en een klaptafel - zo heb je altijd een zitplaats bij je en kan je nog beter genieten van de maaltijd die je net hebt bereid. Het kampeermeubilair is weer veilig op te bergen voor de reis en de reis kan worden voortgezet.

  Vooruitgang in de volgende generatie

  Intuïtief bedienbaar

  Het interieur van de Caddy California is volledig nieuw ontworpen en uitgebreid gedigitaliseerd. Zo is de auto beschikbaar met de optionele Digital Cockpit. De cockpit en het infotainment vormen een ultramodern digitaal landschap (Innovision Cockpit). Talrijke andere bedieningselementen zijn ook gedigitaliseerd: Daartoe behoren een knoppenmodule voor de licht- en zichtfuncties, een multifunctioneel stuurwiel en directe toegangstoetsen voor diverse menufuncties. Bovendien overtuigt de Caddy California met actieve passagiersruimteventilatie, comfortabele ergoComfort-stoelen en een nieuw zitconcept: de stoelen op de tweede zitrij kunnen snel en eenvoudig worden verwijderd - zo heb je in een paar eenvoudige stappen nog meer opbergruimte.

   

  Nieuwe Caddy California kopen?

  De Volkswagen Caddy California is alleen nog uit voorraad leverbaar. Staat jouw nieuwe Caddy California er niet tussen? Vraag dan Volkswagen Camper Centrum naar de beschikbare voorraad.

  Afmetingen Volkswagen Caddy California

  <b>Afmetingen</b>&nbsp;Volkswagen Caddy California

  Lengte:

  4.500 / 4.853 mm

  Breedte:

  2.100 mm

  Hoogte:

  1.798 - 1.836 mm

  Laadvolume: 

  1.213 - 3.105 l

  Draaicirkel:

  11,4 / 12,1 m

  Lengte:

  4.500 / 4.853 mm

  Breedte:

  2.100 mm

  Hoogte:

  1.798 - 1.836 mm

  Laadvolume: 

  1.213 - 3.105 l

  Draaicirkel:

  11,4 / 12,1 m

  Neem contact op met dé enige officiële Volkswagen Camper dealer van Nederland