Over Volkswagen

Over Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens. Voor mekaar.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens weten wij heel goed dat een bedrijfswagen optimaal moet aansluiten bij de wensen en situaties waarin ze gebruikt worden door vakmensen en ondernemers. Daarom bieden wij een breed scala aan modellen. Betrouwbare bussen met innovatieve assistentiesystemen, die zorgen voor comfort, en die je helpen gevaarlijke situaties te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de betrouwbare Transporter 6.1, de doordachte Crafter, de slimme Caddy Cargo de ruime Multivan of de nieuwe 100% elektrische ID. Buzz Cargo.

Wij hebben voor iedere vakman de ideale bus. Voor mekaar. Met Volkswagen Bedrijfswagens.

Informatie voor carrosseriebouwers

Informatie voor universele garages

Duurzaam rijden. Voor mekaar.

e-Crafter

Bij Volkswagen zijn we hard op weg naar duurzaam autorijden. Ons uiteindelijke doel is zero emissie van al onze bedrijfswagens. Elektrisch rijden heeft de toekomst. Daarom ontwikkelen we bij Volkswagen Bedrijfswagens nieuwe volledig elektrische modellen. Op dit moment hebben we de e-Crafter en in 2022 introduceren we de ID. Buzz. Daarna volgen er snel nog meer elektrische modellen. 

Ondertussen lopen we voorop met zo schoon mogelijke verbrandingsmotoren, die voldoen aan de Euro 6d norm. Daarnaast bieden we schone alternatieven, zoals rijden op niet-fossiele diesel (HVO).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de online nieuwsbrief van Volkswagen Bedrijfswagens, blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. De mailing wordt maximaal één keer per maand verstuurd. 

Historie van Volkswagen Bedrijfswagens

In 1947 zit zakenman Ben Pon aan tafel bij Volkswagen. Met potlood maakte hij een ruwe schets van een rechthoekige transportwagen. Een kleine drie jaar later start de productie van de eerste Volkswagen Transporter. Ontdek hier meer over de fascinerende historie van Volkswagen Bedrijfswagens. Een uniek tijdsbeeld.

Techniek en innovatie

Als je veel in jouw bus rijdt, kan het voorkomen dat je moet inparkeren op kleine plekjes, door smalle straatjes moet rijden of dat je vaak in de file staat. Speciaal daarvoor zijn er assistentie- en veiligheidssystemen die jou helpen. Bekijk hier innovaties en technieken van Volkswagen Bedrijfswagens die je helpen om het autorijden aangenamer en veiliger te maken.