Crafter Open laadbak

Open laadbak
Omdat je bus tegen een stootje moet kunnen

Robuust en multifunctioneel

Omdat je dagelijks een hoop te verstouwen hebt. Omdat jouw werkzaamheden om een specifieke oplossing vragen. En... omdat je bedrijfswagen tegen een stootje moet kunnen. Daarom zijn er de open laadbakken van Volkswagen Bedrijfswagens voor de Transporter en Crafter. Ideaal voor bedrijven werkzaam in de bouw, landbouw en groenvoorziening. Als Transporter of Crafter, ARBO-gecertificeerd, CE-gecertificeerd en geheel naar jouw situatie in te richten. In samenwerking met ombouwpartner Van den Born Carrosserie zijn de open laadbakken samen te stellen naar jouw wensen. 

Robuust en open voor alles. Voor mekaar. Met een Volkswagen Open Laadbak.

1.
De Transporter 6.1 is alleen uit voorraad leverbaar

Makkelijk laden & lossen

Met de open laadbak wordt het laden en lossen van voorwerpen je een stuk makkelijker gemaakt. Doordat de zijwanden open kunnen klappen, is het mogelijk om de open laadbak van alle kanten moeiteloos te beladen. Dit is een groot voordeel bij het vervoeren van grote objecten en versnelt het laad- en losproces. Bij een open laadbak is de ruimte niet beperkt tot de de hoogte van de bedrijfswagen, maar tot de maximaal toegestane voertuighoogte van 4 meter. 

Zijdelingse afscherming

De dubbele zijdelingse afscherming zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar is ook functioneel als opstap. Hiermee wordt een goede en veilige toegang tot de laadbak gecreëerd volgens het 'driepuntscontact' principe (2 voeten en hand).


 

De open laadbak is voor veel branches een handige bedrijfswagen, maar extra interessant als je werkzaam bent in de agrarische sector of groenvoorziening en dagelijks in de weer bent met grote materialen. Dan wil je een bedrijfswagen die bestand is tegen een stootje en best vies mag worden. Bijvoorbeeld omdat je mest, gewassen, grond of planten moet vervoeren. Laat de open laadbak een deel van de lasten verlichten. Je kunt ook kiezen voor het comfort van de kipper, mocht je de hele inhoud gemakkelijk in één keer willen ledigen. Met de open laadbak ben je thuis op elk terrein, door weer en wind. Dat maakt jouw werk elke dag net wat leuker en efficiënter. 

De modellen die verkrijgbaar zijn als 
open laadbak

Wat zijn de voordelen van een open laadbak?

  • De open laadbak is beschikbaar als Transporter 6.1 of Crafter en geheel samen te stellen naar jouw wensen. 
  • Makkelijk laden & lossen, zonder hoogtebeperking
  • Kan tegen een stootje
  • Extra interessant voor de agrarische sector, groenvoorziening en wegenbouw
  • De opbouw is ergonomisch verantwoord ontworpen
  • Elk voertuig wordt geleverd met een ERGO certificaat, waarmee de werkgever kan aantonen te voldoen aan de gestelde ARBO-richtlijnen

ID. Buzz Cargo open laadbak

Omdat je bedrijf uniek is. Omdat jouw dagelijkse werkzaamheden vragen om specifieke, maar ook duurzame en toekomstgerichte oplossingen. En... omdat je gewoon kwaliteit wilt leveren. Daarom bieden wij nu óók voor de ID. Buzz Cargo carrosseriebouw op maat, zodat jij binnenkort in je ideale elektrische bedrijfswagen rijdt en daarmee verzekerd bent van toegang tot binnensteden in de toekomst.

Samen met onze gecertificeerde PremiumPartner Veth Automotive hebben we voor de ID. Buzz Cargo een open laadbak, kipper en veegvuil variant ontwikkeld. Meer weten over deze maatwerkoplossingen voor de ID. Buzz Cargo? Neem dan contact op met je dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

ID. Buzz Cargo open laadbak, kipper en veegvuil

  • Laadvermogen tot +/- 400-450 kg
  • Lengte laadbak van 2,2 meter
  • Breedte laadbak van 1,85 meter
  • Leverbaar als open laadbak, kipper en veegvuil opbouwvariant

Welk open laadbak past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming.

Stappenplan voor een bedrijfswagen op maat

Maatwerkpartner Van den Born

Van den Born Carrosserie is al jarenlang maatwerkpartner van Volkswagen Bedrijfswagens en levert op- en ombouw oplossingen op maat van hoge kwaliteit. Van den Born bouwt onze bedrijfswagens om zodat ze nog efficiënter gebruikt kunnen worden bij diverse werkzaamheden. Van den Born is gecertificeerd ombouwer van Volkswagen Bedrijfswagens. Het certificaat is uitgreikt vanwege de aantoonbare kwaliteit, technische expertise en ervaring in de ombouw van Volkswagen Bedrijfswagens. Van den Born heeft ervaring met de volgende op- en ombouw varianten: open laadbak, kipper en glasresteel.

Technische gegevens 
Bekijk de afmetingen van de open laadbak van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel. Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.

<b>Technische gegevens&nbsp;<br> </b><sub>Bekijk de afmetingen van de open laadbak van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel. Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.</sub>

Transporter 6.1 Open Laadbak

Crafter Open Laadbak

Max. Laadvermogen:

882 - 1.270 kg

926 - 3.113 kg

Max. Trekgewicht: 

2.200 - 2.500 kg

2.500 - 3.500 kg

Max. Totaalgewicht: 

2.800 - 3.000 kg

3.500 - 5.500 kg

Breedte bak:

1.940 mm

2.040 mm

Lengte bak: 

2.169 - 2.939 mm

2.740 - 4.740 mm

Laadoppervlak: 

4,2 - 5,7 m2

5,53 - 10,14 m2

Max. Laadvermogen:

882 - 1.270 kg

Max. Trekgewicht: 

2.200 - 2.500 kg

Max. Totaalgewicht: 

2.800 - 3.000 kg

Breedte bak:

1.940 mm

Lengte bak: 

2.169 - 2.939 mm

Laadoppervlak: 

4,2 - 5,7 m2

Specifieke maatwerk carrosseriebouwverzoeken

Ieder bedrijf heeft eigen ideeën over de ideale bedrijfswagen. Wat betreft bedrijfswagenombouw krijgen we vaak verzoeken om specifiek maatwerk voor carrosseriebouw. Het is altijd weer een uitdaging waar onze gecertificeerde ombouwers graag mee aan de slag gaan! Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen, omdat je ze nodig heeft voor jouw werk in de bouw kies dan voor een robuuste bedrijfswagen met open laadbak. Bij Volkswagen is de open laadbak multifunctioneel en voor veel klussen geschikt.Ben je op zoek naar een open laadbak met een kiepfunctie? Dan is de kipper iets voor jou. 

Stel jouw perfecte open laadbak samen

De Transporter 6.1 en Crafter Open Laadbak worden passend gemaakt op basis van het soort ladingen die je vervoert. Dit is uiteraard afhankelijk van het doel waar de carrosseriebouw voor wordt gebruikt. Een extra sterke anti-sliblaag en een dikker staal dan bij andere bedrijfswagens zijn een van de vele opties wat betreft bedrijfswageninrichting van de Volkswagen Open Laadbak. Deel je wensen vrijblijvend met onze dealers. Ze helpen je graag met het samenstellen van de perfecte open laadbak voor jouw onderneming. 

Veelgestelde vragen

Vind een dealer bij jou in de buurt