Robuust en multifunctioneel

Omdat je dagelijks een hoop te verstouwen hebt. Omdat jouw werkzaamheden om een specifieke oplossing vragen. En... omdat je bedrijfswagen tegen een stootje moet kunnen. Daarom is er de robuuste Volkswagen Bedrijfswagens Open laadbak. Ideaal voor bedrijven werkzaam in de bouw, landbouw en groenvoorziening. Als Transporter of Crafter, ARBO-gecertificeerd, CE-gecertificeerd en geheel naar jouw situatie in te richten. 

Robuust en open voor alles. Voor mekaar. Met een Volkswagen Open laadbak.

Specifieke maatwerk carrosseriebouwverzoeken

Ieder bedrijf heeft eigen ideeën over de ideale bedrijfswagen. Wat betreft bedrijfswagenombouw krijgen we vaak verzoeken om specifiek maatwerk voor carrosseriebouw. Het is altijd weer een uitdaging waar onze gecertificeerde ombouwers graag mee aan de slag gaan! Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen, omdat je ze nodig heeft voor jouw werk in de bouw kies dan voor een robuuste bedrijfswagen met open laadbak. Bij Volkswagen is de open laadbak multifunctioneel en voor veel klussen geschikt.

Ben je op zoek naar een open laadbak met een kiepfunctie? Dan is de Volkswagen Kipper iets voor jou. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Laadbak voor agrarische sector en groenvoorziening

De grote laadbak is voor veel branches een handige bedrijfswagen, maar extra interessant als je werkzaam bent in de agrarische sector of groenvoorziening en dagelijks in de weer bent met grote materialen. Dan wil je een bedrijfswagen die bestand is tegen een stootje en best vies mag worden. Bijvoorbeeld omdat je mest, gewassen, kilo’s grond of planten moet vervoeren. Laat de open laadbak een deel van de lasten verlichten. Je kunt ook kiezen voor het comfort van de Volkswagen Bedrijfswagens Kipper mocht je de hele inhoud gemakkelijk in één keer willen ledigen. Met de Volkswagen open laadbak ben je thuis op elk terrein, door weer en wind. Dat maakt jouw werk elke dag net wat leuker en efficiënter. 

Technische gegevens 
Bekijk de technische gegevens van de open laadbak van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel. Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.

<b>Technische gegevens&nbsp;<br> </b><sub>Bekijk de technische gegevens van de open laadbak van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel. Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.</sub>

Gewicht voertuig:

2277 kg

Laadvermogen:

1223 kg

Breedte bak:

Enkel lucht: 2020 mm / dubbel lucht 2140 mm

Lengte bak binnenwerks: 

3540 tot 4740 mm

Laadoppervlak: 

7,15 tot 10,14 m2

Gewicht voertuig:

2277 kg

Laadvermogen:

1223 kg

Breedte bak:

Enkel lucht: 2020 mm / dubbel lucht 2140 mm

Lengte bak binnenwerks: 

3540 tot 4740 mm

Laadoppervlak: 

7,15 tot 10,14 m2

1.

Welk open laadbak past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming.

Stel jouw perfecte open laadbak samen

De Transporter en Crafter open laadbak worden passend gemaakt op basis van het soort ladingen die je vervoert. Dit is uiteraard afhankelijk van het doel waar de carrosseriebouw voor wordt gebruikt. Een extra sterke anti-sliblaag en een dikker staal dan bij andere bedrijfswagens zijn een van de vele opties wat betreft bedrijfswageninrichting van de Volkswagen open laadbak. Deel je wensen vrijblijvend met onze dealers. Ze helpen je graag met het samenstellen van de perfecte open laadbak voor jouw onderneming.