Full Operational lease - Nul zorgen

Kies je voor full operational lease - meestal operational lease genoemd - dan kies je voor heerlijk zorgenvrij de weg op. Want alles is geregeld. Voor een vast bedrag per maand rijd je in een gloednieuwe Volkswagen bedrijfswagen, inclusief onderhoud en reparatie. Het enige dat je hoeft te doen is tanken. En je kunt zelfs voor een brandstofpas bij ons terecht. Aan het einde van je leasecontract lever je de bedrijfswagen weer in.

Vind je dealerOpent een externe link

Hoe regel je Operational Lease?

Samen met de dealer bepaal je de looptijd van het full operational leasecontract en het aantal kilometers per jaar. Aanvullend kun je kiezen voor vervangend vervoer en/of een brandstofpas. Je ontvangt direct een offerte. Als alles naar wens is kun je het contract ondertekenen en wordt jouw bedrijfswagen besteld. Je krijgt een seintje wanneer je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen voor je klaar staat. Aan het einde van je leasecontract lever je de bedrijfswagen in.

Voordelen Full Operational Lease

Alles onder één dak geregeld bij jouw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer met het beste onderhoud voor jouw Volkswagen bedrijfswagen. Rijd zorgeloos rond in je bedrijfswagen met Allrisk verzekering voor een vast bedrag per maand. 

Vraag je dealer naar een berekening op maat voor het leasen van jouw bedrijfswagen.

Vrijblijvend Adviesgesprek

Ontvang vrijblijvend advies voor de financiering die het best past bij jouw onderneming past.

Veelgestelde vragen bedrijfswagen leasen