Volkswagen California 6.1

California 6.1
Onbeperkte vrijheid

Onbeperkte vrijheid

Omdat je in slaap wilt vallen onder de sterren. Omdat je het liefst ’s morgens zo de zee in rent. En... omdat je je altijd en overal thuis wilt voelen. De Volkswagen California is ultieme vrijheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp, doordachte details en moderne gemakken wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. De Volkswagen camper heeft alles wat je nodig hebt.

Voor Mekaar. Met de California 6.1

Maak kennis met de California CONCEPT
Blik voorruit op de nieuwe California

Maak kennis met de California CONCEPT

De California voor de toekomst: de California CONCEPT is zowel een betrouwbare reisgenoot voor dagelijks gebruik als een volwaardige camper voor vrijwel ieder avontuur. Gebaseerd op de Multivan met lange wielbasis, herdefinieert dit studiemodel het begrip reismobiliteit volledig, omdat de California CONCEPT voor het eerst als plug-in hybride op de markt wordt gebracht. Of het nu gaat om een lange reis van duizenden kilometers of een korte weekendtrip: de krachtige California CONCEPT brengt je comfortabel naar je bestemming. 

Volkswagen California CONCEPT

Tot in detail doordachte binneruimte

Ruim kamperen: in plaats van een handrem maakt de elektrische parkeerrem doorgang tussen de bestuurders- en voorpassagiersstoel mogelijk in de richting van het passagierscompartiment van de California CONCEPT. Het flexibele en ruime interieur biedt voldoende lades en kastsystemen voor bagage en waardevolle spullen. Variabele zitmogelijkheden en een doordacht lichtconcept, bestaande uit tafellampen en LED-verlichting, maken het comfortabele interieur af. Wat niet mag ontbreken is het uitzetdak: dit bestaat bij de California CONCEPT uit een lichte aluminium dakschaal en een drielaagse balg, inclusief panoramisch uitzicht door de vooropening en royale ramen aan de zijkanten. Je kunt het hefdak op drie manieren bedienen: met de multifunctionele tablet in de C-stijlkast, met het infotainmentsysteem of met je California on Tour app op je smartphone.

Volkswagen California CONCEPT

Schuifdeur in dubbele verpakking

Toegang tot de California CONCEPT is eenvoudig vanaf twee kanten, zodat hij perfect past in zowel je dagelijks leven als je kampeeravonturen. Door de schuifdeur aan de rechterkant kun je gemakkelijk in- en uitstappen. De extra schuifdeur aan de bestuurderskant biedt ,samen met het compleet nieuw ontworpen keukentje en een klaptafel aan de buitenkant, diverse mogelijkheden om buiten te koken en te eten. Overigens is het keukentje met spoelbak, uitschuifbare inductiekookplaat, gaskookplaat en koelkast van buitenaf bereikbaar en dankzij de luifel beschermd tegen zon en regen. Nog een hoogtepunt is de compacte grill die in het keukenblok kan worden opgeborgen en ook van buitenaf eenvoudig kan worden verwijderd. De tweede entree vergroot de beschikbare ruimte aanzienlijk en maakt van de California CONCEPT bijna een driekamerappartement.

Dit is de California 6.1

Jouw wereldkeuken

Paella, Shakshuka of Letcho: Reizend over de wereld, ontdek je niet alleen het buitenland, maar ook exotische gerechten. In de California 6.1 kun je nieuwe recepten direct uitproberen: de keuken heeft een gaskookplaat met twee kookplaten, een stevige afdekking die kan worden gebruikt als aanrecht en een afneembare spoelbak.

Nieuwe California 6.1 kopen?

De Volkswagen California 6.1 is alleen nog uit voorraad leverbaar. Staat jouw nieuwe California 6.1 er niet tussen? Vraag dan Volkswagen Camper Centrum naar de beschikbare voorraad.

Afmetingen Volkswagen California 6.1

<b>Afmetingen</b>&nbsp;Volkswagen California 6.1

Lengte:

4.904 mm

Breedte:

2.297 mm

Hoogte:

1.990 mm

Draaicirkel:

11,9 m

Lengte:

4.904 mm

Breedte:

2.297 mm

Hoogte:

1.990 mm

Draaicirkel:

11,9 m

Neem contact op met dé enige officiële Volkswagen Camper dealer van Nederland