2.11.78.1, 2018-11-28 22:27:40
Crafter op een bouwplaats

De Crafter Bestelwagen.

Je hebt vooruitgaan. En je hebt vooruitgang.

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan echte vakmensen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen creëerden we de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Verschil moet er zijn.

Crafter voorraad actie

Veel voordeel op de Crafter.

Uitrustingslines.

Uitstekende belaadbaarheid en ladingsbeveiliging.

De nieuwe Crafter overtuigt met de beste belaadbaarheid in zijn klasse. Hij heeft een openingsbreedte van 1.311 mm bij de schuifdeur, een laadruimtehoogte van maximaal 2.196 mm1, 2 en een 100 mm lagere laadvloer.2 Voor nog meer flexibiliteit in de laadruimte zorgen de optionele universele laadvloer en de voorgeboorde gaten in de zijwanden van de laadruimte (voor het bevestigen van laadruimte-inrichting).

Meedenken en voorkomen.

De innovatieve bestuurdershulpsystemen en de intelligente veiligheidssystemen in de nieuwe Crafter kunnen elke situatie nog beter aan. Voorkomen staat centraal. Het grote voordeel: ongekende veiligheid en aanzienlijk lagere reparatie- en onderhoudskosten vergeleken met het vorige model.

Waar vanzelfsprekendheid ophoudt.

De optioneel leverbare "ergoComfort” bestuurdersstoel 4 met goed doordachte opbergmogelijkheden en vele extra’s maken van de royale bestuurderscabine van de nieuwe Crafter een aangename werkomgeving.

Drie aandrijflijnen. Twee versnellingsbakken. Allemaal te combineren.

De nieuwe Crafter is de enige auto in zijn klasse met zes motor-versnellingsbakcombinaties. Voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving 4MOTION kunnen naar keuze met een 8-traps automatische versnellingsbak of 6-versnellingenschakelbak worden gecombineerd.

Crafter met aanhangwagen

De nieuwe Crafter. Heeft alles in zich.

Grootste keuze in aandrijflijnen, modernste bestuurderswerkplek.

Meer weten?