Transporter 6.1 Dubbele Cabine
Transporter 6.1 Dubbele Cabine
Transporter 6.1 Dubbele Cabine

Transporter 6.1 Dubbele Cabine

Al vanaf
€ 27.200 - € 334 p/mnd
Laadvolume tot
4,0
Laadlengte tot
3.320mm
Rijke uitrusting
3 unieke lines

Je hebt ruimte voor alles. En je hebt ruimte voor alles en iedereen.

Met de Transporter 6.1 Dubbele Cabine heb je ruimte voor al je materialen en beschik je ook nog eens over 5 of 6 zitplaatsen. De perfecte combinatie tussen een bestelwagen en een personenwagen voor privé gebruik. Ook de dubbele cabine versie van de Transporter is grondig vernieuwd. Van buiten, én van binnen. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 Dubbele Cabine een echte uitblinker. En dan zijn er ook nog eens 3 uitrustingsniveaus van de tweede zitrij voor maximaal comfort. Verschil moet er zijn.

Bijzonder indrukwekkend
Schuifdeur: de grote schuifdeur (1.017mm) vergemakkelijkt het zijdelings laden van europallets.
Geoptimaliseerde bestuurdersplek. Verstelling van het stuurwiel en de bestuurdersstoel, vormvaste comfortbekleding en uitstekend zicht rondom.
  • Bestuurdersassistentiesysteem
    Bestuurdersassistentiesysteem

Innovatiever dan ooit

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 Dubbele Cabine een echte uitblinker.