Sleutelservice

Sleutelservice
Binnen 48 uur een nieuw exemplaar

Binnen 48 uur een nieuwe sleutel
In heel Europa

Autosleutel kwijt geraakt? Geen paniek. Neem direct contact op met de Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Geef je sleutelcode door en stuur een kopie legitimatie en kentekenbewijs op. Je ontvangt vervolgens binnen 48 uur een nieuw exemplaar.

Tip: Noteer de sleutelcode

Bij een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen worden altijd twee sleutels geleverd: één voor dagelijks gebruik en één reservesleutel. Er zit ook een zwart label bij je sleutel, waarop de sleutelcode staat vermeld. Wij raden je aan dit label zorgvuldig te bewaren en de code bijvoorbeeld ook te noteren in je telefoon. Zonder de code is het bestellen van een nieuwe sleutel een ingewikkelde en tijdrovende procedure in het geval je sleutels kwijt bent.

Veelgestelde vragen
Sleutelservice

De voordelen van onze Altijd Door Service

Omdat een buitengewone bedrijfswagen buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je Volkswagen? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

  • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
  • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
  • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
  • Reparatie door Volkswagen experts
  • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats

Bekijk de garantievoorwaarden