Een vrouw zit in een ID. Buzz Cargo met een telefoon

Upgrades – Je bedrijfswagen next level 

Upgrades – Je bedrijfswagen next level 

Profiteer van upgrades en trakteer jezelf op iets moois. Of het nu gaat om navigatie, assistentiesysteem of slimme airconditioning: als hoofdgebruiker kun je in de in-car shop van het infotainmentsysteem zien welke upgradefuncties voor jouw voertuig beschikbaar zijn. Zo kun je jouw ID. Buzz of ID. Buzz Cargo eenvoudig na aanschaf uitrusten met nieuwe functies voor nog meer gemak en comfort.

Upgrades

Geef je ID. Buzz of ID. Buzz Cargo nieuwe mogelijkheden: met Upgrades kun je jouw voertuig achteraf en flexibel uitrusten met extra functies. Om Upgrades te kopen en te gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount, een geldig VW Connect- of We Connect-contract en je identificatie als hoofdgebruiker nodig. Dit laatste betekent dat je jouw gebruikersaccount aan het specifieke voertuig moet koppelen. Ook is het noodzakelijk dat je ID. model beschikt over de technische kenmerken en hardwarefaciliteiten die nodig zijn voor de betreffende Upgrade. Als hoofdgebruiker kun je in de In-Car Shop van het infotainmentsysteem zien welke upgradefuncties voor je voertuig beschikbaar zijn. Voor producten waar een vergoeding voor geldt, kan een betaalmethode worden opgeslagen in de Volkswagen Connect ShopOpent een externe link in de In-Car Shop is het mogelijk om via overschrijving te betalen. Eenmaal gekocht en geactiveerd, blijven Upgrades in het voertuig, kunnen ze door alle bestuurders worden gebruikt en kunnen ze niet worden overgedragen naar andere voertuigen.

Upgrades die afhanhelijk van uitvoering beschikbaar zijn voor je ID. model

Altijd weten waar je heen gaat

Wil je een betere oriëntatie, zelfs op onbekende paden? Activeer dan later de navigatiefuncties voor je ‘Ready 2 Discover’-infotainmentsysteem, waarna je ID. Buzz of ID. Buzz Cargo beschikt over intuïtieve navigatie. Een 2D-kaartweergave voor heel Europa staat dan permanent tot je beschikking en je hebt toegang tot Points of Interest (POI's) om onderweg nieuwe en interessante plekken te ontdekken.

Naast deze praktische offline functies heb je in combinatie met VW Connect Plus en We Connect Plus ook toegang tot vele handige online diensten. Dankzij intelligente functies zoals verkeersinformatie in vrijwel realtime, routeberekening met voorspellende routebegeleiding, het zoeken naar laadstations en parkeerplaatsen en regelmatige kaartupdates blijf je op de hoogte - en vermijd je vrijwel elke file. Dit maakt je dagelijkse leven nog eenvoudiger en bovendien nog comfortabeler.

Zo kun je Upgrades voor je ID. model activeren

Softwarestatus en registratie

Om Upgrades te kopen, moet je ID. model af fabriek beschikken over software versie 3.2 of hoger en voldoen aan de technische eisen voor de betreffende functie. Als je geregistreerd bent voor VW Connect of We Connect en daarnaast geverifieerd bent als hoofdgebruiker in je voertuig, dan kun je aan de slag.

Looptijden en mogelijkheden

Hoe gemakkelijk het is om je ID. Buzz of ID. Buzz Cargo een Upgrade te geven kun je het beste ervaren door het zelf te proberen. Als VW Connect- of We Connect-hoofdgebruiker kun je voor bijna elke upgrade een eenmalige gratis proefmaand boeken. Je hebt dan voor vrijwel alle upgrades drie termijnen beschikbaar.

1 maand

Maak flexibel gebruik van Upgrades

Boek naar behoefte extra comfort en bepaal maandelijks welke upgrades het beste bij je passen. Met een looptijd van één maand blijf je flexibel (geen automatische verlenging).

1 jaar

Gebruik Upgrades voor één jaar

Je wilt het extra gemak van een nieuwe voertuigfunctie in je ID. model niet zo snel opgeven? Stel dan eenvoudig het gebruik veilig voor een heel jaar (geen automatische verlenging).

Onbeperkte looptijd

Gebruik Upgrades voor onbepaalde tijd

Met onbeperkte Upgrades kun je jouw ID. model permanent verbeteren, omdat de functies door alle bestuurders gedurende de gehele levensduur van het voertuig kunnen worden gebruikt.

Prijsoverzicht

Boek voertuigfuncties flexibel en naar behoefte, zonder automatische contractverlenging voor maand- en jaartermijnen.

Per maand

Per jaar

Onbeperkt

Andere vereisten

Navigatie

Tijdelijk niet beschikbaar

Tijdelijk niet beschikbaar

€ 945

Spraakbediening

€ 7

€ 69

€ 275

App-Connect

Tijdelijk niet beschikbaar

Tijdelijk niet beschikbaar

€ 285

Alleen beschikbaar voor de ID Buzz Cargo. Standaard voor de ID. Buzz.

Automatische afstandscontrole (ACC)

€ 10

€ 101

€ 399

Sfeerverlichting (meerkleurig)

€ 1,50

€ 15

€ 59

Alleen beschikbaar voor de ID. Buzz.

Grootlichtassisent "Light Assist"

€ 5

€ 49

€ 195

Alleen verkrijgbaar in combinatie met LED-koplampen.

Verkeersbordenherkenning

€ 10

€ 102

€ 405

Alleen beschikbaar voor de ID. Buzz Cargo. Standaard voor de ID. Buzz.

Navigatie

Spraakbediening

App-Connect

Automatische afstandscontrole (ACC)

Sfeerverlichting (meerkleurig)

Grootlichtassisent "Light Assist"

Verkeersbordenherkenning

Deze weergave vertegenwoordigt het actuele verkoopprogramma.

Veelgestelde vragen VW Connect en We Connect

Vind hier alle antwoorden op de meest- en veelgestelde vragen rondom VW Connect en We Connect. Kom je er nog niet uit of staat je vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact op met je dichtstbijzijnde dealer of onze klantenservice. We helpen je uiteraard graag op weg.

Vragen of hulp nodig?
Neem contact op met je dichtstbijzijnde dealer

Misschien vind je dit ook interessant

Alles over VW Connect en We Connect voor ID. modellen

VW Connect en We Connect activeren in twee stappen

Alle diensten van VW Connect en We Connect voor ID. modellen

Misschien vind je dit ook interessant