De vernieuwde Volkswagen Crafter

De vernieuwde Crafter
Binnenkort beschikbaar

Doorgaan waar anderen stoppen

De vernieuwde Crafter gaat een stap verder. In elke carrosserie- en opbouwvariant is hij slimmer dan ooit. Moderne infotainment, een digitale cockpit en uitstekende connectiviteit bieden meer entertainment en comfort tijdens de rit naar de volgende afspraak. Dankzij nieuwe rij-assistenten bereik je veilig en ontspannen je bestemming. De vernieuwde Crafter is vanaf eind mei te bestellen. 

Voor mekaar. Met de vernieuwde Crafter.

Vernieuwde cockpit

Cockpit, kantoor en pauzeruimte altijd bij de hand

Vernieuwde cockpit

Cockpit, kantoor en pauzeruimte altijd bij de hand

Het interieur van de vernieuwde Crafter

Ben je het grootste deel van je werkdag onderweg? Jouw vernieuwde Crafter is meer dan alleen een bedrijfswagen. Het is de plek waar je kunt ordenen, afspraken kunt maken, spullen kunt opbergen, je smartphone draadloos kunt opladen of even kunt pauzeren. Met veel opbergvakken en aansluitingen, het multifunctionele stuurwiel, digitale cockpit en de optionele ergoComfort zweefstoel.

Tot in detail doordacht

Alle details

Je rijdt sneller in een Crafter uit voorraad

Zit je werk te springen om een nieuwe bedrijfswagen? Koop een Volkswagen Crafter uit voorraad. Er is altijd een ruim aanbod nieuwe modellen van de Crafter beschikbaar. Kies de uitvoering, prijsklasse, transmissie, brandstof en bereken eenvoudig je maandbedrag. Zo rij je binnenkort in de bus die bij je past.

Zet de volgende stap