Digitale services

Digitale diensten & apps

Met We Connect is je
Volkswagen bedrijfswagen altijd verbonden

De mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens helpen je nog beter op weg dankzij de juiste en altijd actuele informatie. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden, zoals We Connect, waardoor je altijd verbonden bent. Ontdek de verschillende diensten en mogelijkheden.

Ontdek de We Connect online diensten voor de ID. Buzz

Met We Connect voor de ID. Buzz vermijd je files op weg naar huis dankzij online verkeersinformatie. Het interieur alvast voorverwarmen tijdens het ontbijt, nieuwe zenders ontdekken en podcasts beluisteren via de webradio in de auto. Kortom: We Connect tilt de digitale mogelijkheden in uw ID. Buzz naar een hoger niveau, met de beschikbare slimme alledaagse hulpjes die tot je beschikking staan.

myVolkswagen
Beheer alles rondom je Volkswagen bedrijfswagen

Registreer je Volkswagen bedrijfswagen snel en eenvoudig via het myVolkswagen portaal om alle functies rondom We Connect in je Volkswagen bedrijfswagen te kunnen gebruiken.

Navigatie-updates
voor je Volkswagen bedrijfswagen

Tijd voor een update van de kaarten in jouw navigatiesysteem? Het wegennet is constant in verandering. Dan is het fijn om de meest actuele kaarten te hebben. Volkswagen Bedrijfswagens biedt updates aan voor al haar navigatiesystemen.