Digitale services

Digitale diensten & apps
Hier vind je alle informatie rondom de digitale diensten, connectiviteit en apps van Volkswagen Bedrijfswagens

Digitale diensten en connectiviteit

De connectiviteitsdiensten van Volkswagen Bedrijfwagens verbinden jouw auto met het internet, geven je meer comfort en entertainment en kunnen je in geval van nood ondersteunen. Zo krijg je snel hulp bij pech, verkeersinformatie nagenoeg in realtime, beter entertainment dankzij streaming en webradio of, als je dat wenst, een herinnering voor de volgende servicebeurt. Verder kun je via je smartphone veel belangrijke diensten en informatie over jouw auto in de gaten houden.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en vereisten van afzonderlijke functies afhankelijk zijn van de gekozen dienst. Welke mobiele onlinediensten er in jouw Volkswagen beschikbaar zijn, zie je hier:

Beschikaarheid controlerenOpent een externe link

VW Connect en We Connect

De nieuwste generatie mobiele onlinediensten. In alle auto's die zijn voorbereid voor VW Connect en We Connect, zoals de Caddy Cargo, Transporter 6.1, Crafter evenals tal van andere nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens-modellen kun je indien gewenst dankzij een permanent geïnstalleerde sim-kaart vanaf het begin af aan online zijn.

VW Connect en We Connect voor ID. modellen

VW Connect en We Connect voor de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo verbinden je met jouw auto. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is jouw Volkswagen bedrijfswagen meteen online en biedt hij entertainment, online verkeersinformatie, remote functies en nog veel meer.

VW Connect en We Connect activeren in twee stappen

We hebben het activeren van VW Connect en We Connect zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt, zodat je direct aan de slag kunt. Lees de instructies en activeer direct.

myVolkswagen: beheer alles rondom je Volkswagen bedrijfswagen

Registreer je Volkswagen bedrijfswagen snel en eenvoudig via het myVolkswagen portaal om alle functies rondom VW Connect en We Connect in je Volkswagen bedrijfswagen te kunnen gebruiken.

Car-Net

De mobiele Car-Net-diensten van Volkswagen Bedrijfswagens: Om je in realtime te voorzien van de laatste verkeersinformatie. Om je te herinneren aan serviceafspraken. Leidt je rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde tankstation en nog veel meer. Ontdek hoe comfortabel, veilig en leuk autorijden kan zijn.

Navigatie-updates
voor je Volkswagen bedrijfswagen

Tijd voor een update van de kaarten in jouw navigatiesysteem? Het wegennet is constant in verandering. Dan is het fijn om de meest actuele kaarten te hebben. Volkswagen Bedrijfswagens biedt updates aan voor al haar navigatiesystemen.

Software-updates zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat je Volkswagen bedrijfswagen up-to-date blijft. Je vindt op deze pagina actuele informatie over de nieuwste software-updates en je kunt meer lezen over eerdere updates. Afhankelijk van het model worden een aantal updates aangeboden als een systeemupdate terwijl andere updates door de Volkswagen Bedrijfswagens dealer moeten worden uitgevoerd. Wat je moet doen en hoe het werkt wordt bij iedere update vermeld. 

Vragen of hulp nodig?
Neem contact op met je dichtstbijzijnde dealer