Volkswagen AG
Impressum en juridische documenten

Hier vindt u informatie over de Volkswagen AG als verantwoordelijke aanbieder van de beneden concreet vermelde inhoud en het concreet opgesomde aanbod op deze website.

Impressum

Customer Interaction Center (CIC)

Het Customer Interaction Center (CIC) is verantwoordelijk voor de afdeling “Hulp bij apps en digitale diensten”. Via het CIC hebt u de mogelijkheid om met aangelegenheden inzake onze digitale diensten of apps contact op te nemen met het CIC.

Car2X

Als uw auto de Car2X-functie ondersteunt, dan kan uw auto na de activatie ervan belangrijke informatie met betrekking tot het wegverkeer, bijvoorbeeld over ongevallen of files, met andere verkeersdeelnemers of vervoersinfrastructuur uitwisselen, voor zover deze ook de Car2X-technologie ondersteunen.

Gegevensverzameling voor onderzoek naar en ontwikkeling van geautomatiseerd rijden

Het onderzoek, de ontwikkeling en de beveiliging van automatische rijfuncties vereisen een aanzienlijke database met zoveel mogelijk verkeersscenario's die gebaseerd zijn op echte ritten. De gegevensupload kan, indien uw auto de functie ondersteunt, direct worden geactiveerd of gedeactiveerd door het bedienen van de schuifregelaar 'Ontwikkeling geautomatiseerd rijden' in de privacyinstellingen.