Volkswagen Bedrijfswagens accessoires

Accessoires
Speciaal voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Jouw bedrijfswagen nóg rijker uitgerust

Met ons grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, kun je jouw Volkswagen Bedrijfswagen helemaal aan naar jouw (werk)wensen aanpassen. Je bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer adviseert je graag over de accessoires die het beste bij jou en jouw gekochte Volkswagen Bedrijfswagen passen. Bovendien ben je met onze vakkunidge monteurs altijd verzekerd van snelle en uitstekendemontage. Benieuwd naar onze accessoires? Bezoek dan één van onze Volkswagen Bedrijfswagens dealers.

Vind je dealer

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is onmisbaar bij bedrijfswageninrichting. Om de kostbare inhoud van jouw mobiele werkplaats te beschermen kun je meerdere maatregelen treffen. De raambeveiliging zorgt ervoor dat de vracht in de laadruimte blijft. Een trekhaakslot zoals de BullLock beveiligd de achterportieren zodat je de kostbare goederen niet elke avond uit jouw bus hoeft te halen. Laat je adviseren over de alarm- en voertuigvolgsystemen van jouw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.  

Trekhaken

Een trekhaak biedt een uitbreiding op je bedrijfswageninrichting. Met de bijbehorende trekhaak kabelset wordt de aansluiting met de aanhangwagen beveiligd. Moet je trekhaak nog gemonteerd worden? Onze Volkswagen Bedrijfswagens Dealers adviseren je graag over de mogelijkheden met jouw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan.

Trekhaken
Imperialen

Imperialen

Bedrijfswageninrichting gaat verder dan alleen de binnenkant van de wagen. Een imperiaal biedt bijvoorbeeld een uitbreiding van je  laadruimte. De imperialen hebben een hoog draagvermogen voor het vervoeren van de zwaardere ladingen. Het imperiaal is verkrijgbaar in zowel RVS als aluminium compleet afgestemd op jouw gebruik.

Bescherming

Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden om jouw vracht en interieur te beschermen tijdens alle werkzaamheden. Elk model heeft eigen mogelijkheden voor een optimale bedrijfswageninrichting. De buitenkant van de wagen bescherm je met een bumperbescherming, RVS sidebar  en tussenschot. De laadruimte van je bedrijfswagen kun je beschermen met een raamrooster, tussenschot, wielkastbescherming en bedrijfswagen betimmering zoals een lat-om-lat constructie.

Bescherming