Deze koelwagen is altijd precies op temperatuur.

Omdat je klanten van knispervers houden. Omdat alles begint met goede hygiëne. En… omdat je gewoon een coole bedrijfswagen zoekt. Daarom is er de Volkswagen Bedrijfswagens Koelwagen. Verkrijgbaar als Caddy, Transporter, Crafter, e-Crafter en solar-koelwagen. HACCP-gecertificeerd en desgewenst zelfs ATP-gecertificeerd. Naadloos afgewerkt en voorzien van een afwateringssysteem voor lekkende ladingen.

Alles perfect op temperatuur. Voor mekaar. Met een Volkswagen Koelwagen.

Optimale isolatie met behoud van binnenruimte

Hygiënisch afgewerkt

Elke basisinrichting wordt naadloos afgewerkt met polyester volgens de ‘hand-lay-up’-methode. Voordeel: eenvoudige reiniging en dus optimale hygiëne. Bij elke inrichting ontvang je dan ook een HACCP-certificaat. Desgewenst zelfs een ATP-certificaat.

Afwatering lekkende goederen

Vervoer je goederen die vocht verliezen? Dan is het prettig om te weten dat de auto te voorzien is van een afwateringssysteem. Een lekkende lading is dus geen enkel probleem.

220V-aansluiting

Dankzij de 220V-aansluiting in de voorbumper is nachtkoeling mogelijk. Hiermee wordt bij stilstand de laadruimte op een constante temperatuur gehouden. Bij een solar koelwagen zorgt de 220V-aansluiting ook voor het opladen van de accu's, zodat er geen onregelmatigheden in de temperatuur optreden bij gebruik van het start-stopsysteem van jouw bedrijfswagen.

Konvekta koelunit

Konvekta is gespecialiseerd in 'direct drive' machines, koelinstallaties die voor de aandrijving gebruik maken van de automotor. In de praktijk hebben deze installaties zich ruimschoots bewezen in koelcapaciteit, bedrijfszekerheid en levensduur.
 

Koeling instellen in de cabine

Door de eenvoudig geïntegreerde bediening van de koelinstallatie blijft de temperatuur continu volledig onder controle. Dit is één van de belangrijke voorwaarden van HACCP om bijvoorbeeld bederf van etenswaren tegen te gaan.

Technische gegevens
Bekijk de technische gegevens van de koelwagen van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.

<b>Technische gegevens</b><br> <sub>Bekijk de technische gegevens van de koelwagen van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.</sub><br>

Gewicht voertuig:

2457 kg

Laadvermogen:

1043 kg

Breedte bak:

Enkel lucht: 2020 mm / dubbel lucht 2140 mm

Lengte bak binnenwerks: 

2740 tot 3540 mm

Laadoppervlak: 

5,5 tot 7,58 m2

Gewicht voertuig:

2457 kg

Laadvermogen:

1043 kg

Breedte bak:

Enkel lucht: 2020 mm / dubbel lucht 2140 mm

Lengte bak binnenwerks: 

2740 tot 3540 mm

Laadoppervlak: 

5,5 tot 7,58 m2

1.

Welk model past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de koelmogelijkheden van de Caddy, Transporter, Crafter of ga volledig elektrisch met de e-Crafter.

De Koelwagen

De koelwagen is uitermate geschikt voor de Caddy, Transporter, Crafter.