2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18
Monteur van Volkswagen Bedrijfswagens - Service en onderhoud

Service & onderhoud.

Je hebt service. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens Service.

Dankzij de 7 Servicebeloften van Volkswagen Bedrijfswagens in 160 servicevestigingen blijft jouw bedrijf altijd in beweging. Verschil moet er zijn.

Wintercheck van Volkswagen Bedrijfswagens

Plan de wintercheck.

Jouw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Plan nu een wintercheck bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de buurt. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs jouw bus op 20 cruciale punten.

Ik wil informatie over:

Airco onderhoud van Volkswagen Bedrijfswagens

Airco onderhoud.

Incl. geurbehandeling. € 115 excl. btw.

Comfortabel rijden gaat verder dan een fijne zitplek achter het stuur of een handige indeling van de bedrijfsbus. Comfort zit ook in de luchttoevoer en het klimaat in de auto. Airco-onderhoud zorgt ervoor dat je bedrijfswagen klaar is voor zomerse temperaturen. Voor een aangenaam vervoer van A naar B, niet alleen voor jezelf maar ook voor je medepassagiers. 

Volkswagen Bedrijfswagen Centrum

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum.

De meest complete showroom en service.

Van onze 160 vestigingen zijn er 36 bedrijfswagencentra verdeeld over Nederland. Deze centra bieden op elk gebied meer, zodat jouw bedrijfsvoering nooit stil hoeft te staan. Er is een verkoop- en serviceteam met meer specialistische kennis, er is meer keuze in vervangend vervoer en een showroom waar je iedere type bedrijfswagen van Volkswagen vindt. Daarnaast is hier ook meer specialistisch maatwerk mogelijk voor bijvoorbeeld ombouw.

Economy service van Volkswagen Bedrijfswagens

Voordelig onderhoud voor bedrijfswagens
die al wat langer meegaan. Tot 20% voordeliger!

Economy Service. Onderhoud tegen lage prijzen.

Onderhoud en reparatie tegen lage prijzen, 100% Volkswagen kwaliteit en mét volwaardige garantie. Hiermee bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten.

7 Servicebeloften van Volkswagen Bedrijfswagens

Onze 7 Servicebeloften.

Beloften waar je ons aan kunt houden.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor jouw bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn. 

Meer weten?