2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Monteur van Volkswagen Bedrijfswagens - Service en onderhoud

Service & onderhoud.

Je hebt service. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens Service.

Ik wil informatie over:

image

Je hebt insmeren.
En je hebt doorsmeren.

De Zomercheck €16,50 incl. gratis Gusta barbecue.

Kom niet voor verrassingen te staan na de zomer. Doe de zomercheck en laat je Volkswagen bedrijfswagen in 30 minuten nalopen op 20 essentiële punten, zoals banden, remmen, ruiten, motorruimte, elektrische installatie, interieur en exterieur. Bij een zomercheck krijg je een gratis Gusta barbecue t.w.v. € 49,95. Verschil moet er zijn.

Volkswagen Bedrijfswagen Centrum

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum.

De meest complete showroom en service.

Van onze 160 vestigingen zijn er 36 bedrijfswagencentra verdeeld over Nederland. Deze centra bieden op elk gebied meer, zodat jouw bedrijfsvoering nooit stil hoeft te staan. Er is een verkoop- en serviceteam met meer specialistische kennis, er is meer keuze in vervangend vervoer en een showroom waar je iedere type bedrijfswagen van Volkswagen vindt. Daarnaast is hier ook meer specialistisch maatwerk mogelijk voor bijvoorbeeld ombouw.

7 Servicebeloften van Volkswagen Bedrijfswagens

Onze 7 Servicebeloften.

Beloften waar je ons aan kunt houden.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor jouw bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn. 

Welkomstcheck van Volkswagen Bedrijfswagens

Welkomstcheck.

Jouw Volkswagen bedrijfswagen occasion niet bij een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer gekocht?

Heb je onlangs een Volkswagen occasion gekocht maar niet via een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer gekocht? Kom dan langs bij een Volkswagen dealer bij jou in de buurt voor de welkomstcheck. Dan controleren wij onder andere de technische staat van je nieuwe bedrijfswagen. En dat voor maar € 32,95.

Meer weten?