Service stage

Service & Onderhoud

Ik wil informatie over:

Ik wil informatie over:

Je bus klaar voor de koude dagen

Doe de wintercheck

Je bus klaar voor de koude dagen

Doe de wintercheck

Wintercheck inclusief gratis T1 Playmobil

Omdat je een bus wilt die je niet in de kou laat staan. Omdat je een bus wilt die je altijd veilig naar je klus brengt. En... omdat een Playmobile T1 altijd welkom is. Kom langs voor een wintercheck, winterbanden of accessoires voor jouw bedrijfswagen.

Een bedrijfswagen die het óók in de winter altijd doet. Voor mekaar. Met De Altijd Door Wintercheck.

Plan je bandenwissel

Voorkom onveilige situaties en plan op tijd de bandenwissel van jouw bedrijfswagen.

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum

Van onze 160 vestigingen zijn er 36 bedrijfswagencentra verdeeld over Nederland. Deze centra bieden op elk gebied meer, zodat jouw bedrijfsvoering nooit stil hoeft te staan. Er is een verkoop- en serviceteam met meer specialistische kennis, er is meer keuze in vervangend vervoer en een showroom waar je iedere type bedrijfswagen van Volkswagen vindt. Daarnaast is hier ook meer specialistisch maatwerk mogelijk voor bijvoorbeeld ombouw.

Plan een werkplaatsafspraak 

Op basis van je kenteken is het mogelijk om de onderhoudskosten van jouw bedrijfswagen in beeld te brengen. Kies vervolgens een tijdstip dat voor jou uitkomt en maak een afspraak.

Onze 7 Servicebeloften

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor jouw bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn. 

Occasioncheck

Heb je onlangs een Volkswagen occasion gekocht maar niet via een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer gekocht? Kom dan langs bij een Volkswagen dealer bij jou in de buurt voor de occasioncheck. Dan controleren wij onder andere de technische staat van je nieuwe bedrijfswagen. En dat voor maar € 49.