Volkswagen Bedrijfswagens
Al meer dan 75 jaar voor mekaar

Crafter Hero Pakket

Maak van de Crafter jouw Crafter

Het is jouw bedrijfswagen, jij bent de baas. En dit is hét moment om je unieke Crafter te creëren. Met het tijdelijk verkrijgbare Hero Pakket waarmee je de Crafter stijlvoller, stoerder en sportiever kan maken. Van subtiele rode stiksels en (eco)leder tot sidebars en zwarte lichtmetalen velgen. Kies je Crafter, kies je favoriete accessoires uit het pakket en maak ’m helemaal van jou.

Ontdek onze modellen

Nu in de showroom
De nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo

Nu in de showroom
De nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

Maak kennis met de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens: de nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo. Met een voor een bedrijfswagen ongeëvenaarde actieradius van 424 km WLTP en een supersnelle oplaadtijd, is de ID. Buzz Cargo perfect geschikt voor jouw bedrijfsvoering. Samen met de personenwagen variant, de ID. Buzz, staat de ID. Buzz Cargo nu in de showroom. Kom langs om ze zelf te bekijken of vraag direct een proefrit aan.

Blik voorruit op de nieuwe California

De California voor de toekomst: de California CONCEPT is zowel een betrouwbare reisgenoot voor dagelijks gebruik als een volwaardige camper voor vrijwel ieder avontuur. Gebaseerd op de Multivan met lange wielbasis, herdefinieert dit studiemodel het begrip reismobiliteit volledig, omdat de California CONCEPT voor het eerst als plug-in hybride op de markt wordt gebracht. Of het nu gaat om een lange reis van duizenden kilometers of een korte weekendtrip: de krachtige California CONCEPT brengt je comfortabel naar je bestemming.

De Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens

Ontdek de financiële mogelijkheden

Je rijdt sneller in een bedrijfswagen uit voorraad

Zit je werk te springen om een nieuwe bedrijfswagen? Koop een Volkswagen bedrijfswagen uit voorraad. Er is altijd een ruim aanbod nieuwe modellen van de Caddy Cargo, Transporter en Crafter beschikbaar. Kies de uitvoering, prijsklasse, transmissie, brandstof en bereken eenvoudig je maandbedrag. Zo rij je binnenkort in de bedrijfswagen die bij je past.

Volkswagen Bedrijfswagens nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Volkswagen Bedrijfswagens!

Elektrische bedrijfswagen

Veel ondernemers staan voor de vraag wanneer over te stappen op elektrische bedrijfswagens. Met een snel verbeterende actieradius en alsmaar sneller opladende accu’s, wordt een elektrische bedrijfswagen steeds vaker een optie. Een doorbraak hierin is de geweldige ID. Buzz Cargo. Wanneer je overweegt om over te stappen naar bijvoorbeeld een elektrische bedrijfswagen, heb je vast een hoop vragen. We helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes. 

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt. 

Klaar voor morgen

Alles op een rij voor jouw keuze

Een bedrijfswagen kopen, het lijkt zo makkelijk. Maar wat is wijsheid, met steeds meer milieuzones, het einde aan de BPM-vrijstelling in 2025, grillige energieprijzen en 1001 andere onzekere factoren. Wordt het elektrisch? Hybride? Of toch nog een keertje diesel? De keuze hangt uiteraard af van jouw situatie. We helpen je graag op weg.

Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen?

Ze zijn er voor groot en klein

De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van het jaar waarin we samen komen en genieten van elkaars gezelschap. Het is ook de tijd van cadeaus en speciale verrassingen die we met liefde geven en ontvangen. Ontdek Volkswagens om mee te leren lopen, verzamelen of te bouwen. Of je nu een echte Volkswagen-fan bent of gewoon op zoek naar een leuk cadeau. In onze webshop ben je aan het juiste adres.