Volkswagen Bedrijfswagens

Al 75 jaar voor mekaar

Al 75 jaar voor mekaar

Ontdek onze modellen

Nu in de showroom
De nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo

Nu in de showroom
De nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

Maak kennis met de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens: de nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo. Met een voor een bedrijfswagen ongeëvenaarde actieradius van 424 km WLTP en een supersnelle oplaadtijd, is de ID. Buzz Cargo perfect geschikt voor jouw bedrijfsvoering. Samen met de personenwagen variant, de ID. Buzz, staat de ID. Buzz Cargo nu in de showroom. Kom langs om ze zelf te bekijken of vraag direct een proefrit aan.

De Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens

Ontdek de financiële mogelijkheden

Je rijdt sneller in een bus uit voorraad

Zit je werk te springen om een nieuwe bus? Koop een Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad. Er is altijd een ruim aanbod nieuwe modellen van de Caddy Cargo, Transporter en Crafter beschikbaar. Kies de uitvoering, prijsklasse, transmissie, brandstof en bereken eenvoudig je maandbedrag. Zo rij je binnenkort in de bus die bij je past.

Volkswagen Bedrijfswagens nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Volkswagen Bedrijfswagens!

Elektrische bedrijfswagen

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – ze kiezen voor volledig elektrisch vervoer. Zo dragen zij hun steentje bij aan een duurzamere wereld én het is een goed argument om met jou als duurzame partner samen te werken. Wanneer je overweegt om over te stappen naar bijvoorbeeld een elektrische bestelbus, heb je vast een hoop vragen. We helpen je graag op weg. 

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt. 

EA189 dieselmotor terugroepactie

Bent u in het bezit van een Volkswagen met een EA189 dieselmotor en heeft u een brief ontvangen? Dan is uw auto onderdeel van de terugroepactie.