Transporter 6.1 van Volkswagen Bedrijfswagens
Transporter 6.1 van Volkswagen Bedrijfswagens
Transporter 6.1 van Volkswagen Bedrijfswagens

Je hebt bedrijfswagens
En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens

Mobiliteit van jouw onderneming

EA189 dieselmotor terugroepactie

Bent u in het bezit van een Volkswagen met een EA189 dieselmotor en heeft u een brief ontvangen? Dan is uw auto onderdeel van de terugroepactie.

Je hebt bedrijfswagens. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens. Dat verschil merk je. Bij Volkswagen Bedrijfswagens weten wij heel goed dat een bedrijfswagen optimaal moet aansluiten bij de wensen en situaties waarin ze gebruikt worden door vakmensen en ondernemers. We bieden daarom een breed scala aan modellen. Betrouwbare bussen met innovatieve assistentiesystemen, die zorgen voor veel comfort, en die helpen je gevaarlijke situaties te voorkomen. Denk bijvoorbeeld eens aan de betrouwbare en grondig vernieuwde Transporter 6.1, de doordachte Crafter of de meest luxe bestelbus ooit: de Caddy C-edition. Wij hebben voor elke vakman een bus die elke werkdag een stuk lichter maakt. Configureer direct één van de modellen en selecteer de opties die jij nodig hebt. 

We denken graag met je mee over het gebruik van jouw bedrijfswagen, zo adviseren we over de inbouwmogelijkheden zodat de bus naadloos aansluit bij jouw benodigdheden. Verder adviseren we je ook graag over de financieringsmogelijkheden, of je nu een bedrijfswagen wil kopen of leasen: Bij Volkswagen Bedrijfswagens ben je aan het juiste adres!

Zoek je een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij jou in de buurt? We hebben een landelijk dekkend netwerk van Volkswagen Bedrijfswagens Centra en servicepunten, zodat er altijd een specialist bij jou in de buurt is.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there