Volkswagen Bedrijfswagens

Ik ben op zoek naar:

Ik ben op zoek naar:

Nu te bestellen: De nieuwe Multivan

Nu te bestellen: De nieuwe Multivan

De nieuwe Multivan loopt over van de nieuwste innovatie. Dit zorgt voor comfort en veiligheid voor het hele gezin of passagiers. Veelzijdigheid en multifunctionaliteit worden opnieuw gedefinieerd, met een ongekend comfort in dagelijks gebruik als resultaat.

Mobiliteit van jouw onderneming

De nieuwe ID. Buzz 

Een stap dichterbij elektrisch rijden in hét beroemde Volkswagen busje. Velen kijken er reikhalzend naar uit: de ID. Buzz. Je kent de concept car-beelden van de ID. Buzz, maar nu is de eerste foto van het productiemodel er, zoals hij uit de fabriek zal rollen. Een glimp van wat je in 2022 kunt verwachten.

Ontdek de financiële mogelijkheden

Kijk je al uit naar je nieuwe bedrijfswagen? Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe ga je deze financieren? Zakelijk leasen, financieren of met eigen geld betalen? 

Elektrische bedrijfswagen

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – ze kiezen voor volledig elektrisch vervoer. Zo dragen zij hun steentje bij aan een duurzamere wereld én het is een goed argument om met jou als duurzame partner samen te werken. Wanneer je overweegt om over te stappen naar bijvoorbeeld een elektrische bestelbus, heb je vast een hoop vragen. We helpen je graag op weg. 

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt. 

EA189 dieselmotor terugroepactie

Bent u in het bezit van een Volkswagen met een EA189 dieselmotor en heeft u een brief ontvangen? Dan is uw auto onderdeel van de terugroepactie.

COVID-19

Onze dealers hebben alle geadviseerde voorzorgsmaatregelen getroffen om jouw gezondheid te beschermen. Wil je meer weten?

Bedrijfswagens voor jou

Bij Volkswagen Bedrijfswagens weten wij heel goed dat een bedrijfswagen optimaal moet aansluiten bij de wensen en situaties waarin ze gebruikt worden door vakmensen en ondernemers. We bieden daarom een breed scala aan modellen. Betrouwbare bussen met innovatieve assistentiesystemen, die zorgen voor veel comfort, en die je helpen gevaarlijke situaties te voorkomen. Denk bijvoorbeeld eens aan de betrouwbare Transporter 6.1, de doordachte Crafter of de nieuwe Caddy Cargo. Wij hebben voor elke vakman een bus die je werkdag een stuk lichter maakt. Configureer direct één van de modellen en selecteer de opties die jij nodig hebt. 

We denken graag met je mee over het gebruik van jouw bedrijfswagen, zo adviseren we over de inbouwmogelijkheden, zodat de bus naadloos aansluit bij jouw benodigdheden. Verder adviseren we je ook graag over de financieringsmogelijkheden, of je nu een bedrijfswagen wilt kopen of leasen: Bij Volkswagen Bedrijfswagens ben je aan het juiste adres!

Zoek je een Volkswagen Bedrijfswagens dealerOpens an external link bij jou in de buurt? We hebben een landelijk dekkend netwerk van Volkswagen Bedrijfswagens Centra en servicepunten, zodat er altijd een specialist bij jou in de buurt is.