Reparatie en schadeherstel Volkswagen Bedrijfswagens

Reparatie
En schadeherstel voor iedere Volkswagen bedrijfswagen

Reparatie en schadeherstel
van je Volkswagen Bedrijfswagen

Moet je bedrijfswagen naar de garage voor reparatie of schadeherstel? We staan voor je klaar. Bij de Volkswagen dealer weet je zeker dat het vakkundig wordt aangepakt. Met speciaal opgeleide monteurs en originele onderdelen. Een prettige gedachte, gezien de complexe technologie van de huidige generatie bussen.

Reparatie of schadeherstel. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

Wat moet er gebeuren?

Remmen vervangen

Distributieriem vervangen

Kleine reparatie

Schadeherstel en ruitschade

Remmen vervangen
Veiligheid eerst

Je Volkswagen dealer checkt bij elke onderhoudsbeurt of je remmen nog optimaal functioneren. Een veilig gevoel. Je kunt ook zelf merken of je remmen aan vervanging toe zijn. Trilt je bus tijdens het remmen? Of moet je het rempedaal dieper indrukken dan normaal? De kans is groot dat het tijd is voor nieuwe remblokken of remschijven. En is je bus 5 jaar of ouder, dan krijg je 15% voordeel.

Distributieriem vervangen
Schade voorkomen

De distributieriem is een onmisbaar onderdeel voor het functioneren van je bedrijfswagen. Tijdens elke grote beurt controleert de Volkswagen monteur je distributieriem standaard op slijtage. De rubberen riem moet grofweg elke 5 jaar of 100.000 km worden vervangen. Dit om schade aan de motor en hoge kosten te voorkomen. Is je bus 5 jaar of ouder? Dan krijg je 15% voordeel.

Kleine reparatie
Direct geholpen

Heeft je bus een kleine reparatie nodig? Klussen van maximaal één uur doen we er gewoon tussendoor, zonder afspraak. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe ruitenwissers, een lampje vervangen of het repareren van een band. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Zo kun jij doorwerken.

Schadeherstel
Een zorg minder

Een steentje, een paaltje of erger. Een ongeluk zit in een klein hoekje en is op zichzelf al vervelend genoeg. Dan wil je dat de afhandeling van de schade soepel en vakkundig wordt opgelost. Daarom heeft Volkswagen Bedrijfswagens onder andere MerkZeker Schadeherstel en Slim Schadeherstel.

Ruitschade?
Snel herstel door je eigen dealer

Sterretje, barst of ingeslagen ruit? Voortaan kun je hiervoor perfect terecht op de plek waar ze je bus het beste kennen: je eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zo ben je binnen 24 uur verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. Tip! Geen tijd om ruitschade snel te laten herstellen? Plak er een beschermende sticker of tape op.

De voordelen van onze Altijd Door Service

Omdat een buitengewone bedrijfswagen buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je Volkswagen? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

  • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
  • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
  • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
  • Reparatie door Volkswagen experts
  • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats

Bekijk de garantievoorwaarden