2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Reparatie van Volkswagen Bedrijfswagen

Volkswagen Bedrijfswagens Reparatie.

Jouw bedrijfswagen in de beste handen.

Altijd de beste onderdelen én kennis in huis.

Jouw bedrijfswagen verdient altijd een gepaste aanpak en onderdelen die het beste bij jouw auto passen. De gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens-monteur werkt daarom bij reparaties uitsluitend met onderdelen die speciaal voor jouw bedrijfswagen zijn ontwikkeld. Daarbij heb je keuze uit drie verschillende typen onderdelen. Welke je kiest is onder meer afhankelijk van de leeftijd van jouw Volkswagen bedrijfswagen. Je krijgt altijd 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden van jouw Volkswagen bedrijfswagenreparatie.

Volkswagen Originele Onderdelen®.
Dit zijn onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, met een optimale pasvorm en een lange levensduur. Deze onderdelen worden ook toegepast in de serieproductie van nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens en zijn bij uitstek geschikt voor jonge bedrijfswagens. Indien je geen enkele concessie wilt doen, zijn dit voor jouw bedrijfswagens de juiste onderdelen. 

Ruildelen.
De zogenaamde Ruildelen zijn gereviseerde Volkswagen Originele Onderdelen® die wat betreft kwaliteitsniveau overeenkomen met de delen die in de productie van de nieuwe auto’s worden gebruikt zijn nagenoeg nieuw. Omdat een deel van de materialen en benutte en energie hergebruikt wordt, zijn deze delen voordeliger dan de 100% nieuwe delen. Bovendien is het hergebruik van de materialen vriendelijk voor het milieu.  

Economy Onderdelen.
Dit zijn 100% Volkswagen onderdelen, maar dan speciaal voor bedrijfswagens die al wat langer meegaan. Op veiligheid en kwaliteit is niet bezuinigd, maar vaak zijn ze voordeliger dan Volkswagen Originele Onderdelen® aangezien ze voor meerdere modellen toepasbaar zijn.

Kleine reparaties direct klaar.

Ook op locatie.

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat je snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want je kunt komen wanneer het je uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Dan kun je doorwerken.

De volgende reparaties duren minder dan een uur:

  • Accu vervangen 
  • Multiriem vervangen
  • Ruitenwissers vervangen
  • Lampjes vervangen
  • Band reparatie 
  • Band vervangen 
  • Spiegelglas vervangen
  • Gloeibougie vervangen
  • Ruit reparatie
  • Vloeistoffen bijvullen

Meer service.