Elektrische bedrijfswagen opladen

Elektrische bedrijfswagen opladen

Ontdek alle mogelijkheden en onze slimme laadoplossingen

Ontdek alle mogelijkheden en onze slimme laadoplossingen

Je elektrische bedrijfswagen opladen
Thuis. Op de zaak. Onderweg.

Wekelijks tanken wordt dagelijks inpluggen. Het opladen van je elektrische bedrijfswagen is even wennen, maar binnen no time weet je niet beter. Maar hoe snel gaat laden eigenlijk? Wat het kost het? En waar moet de laadpaal komen, thuis of op de zaak?

Check hoe snel je kunt laden met de laadtijd-simulator
Hoe snel je je elektrische bedrijfswagen kunt opladen is afhankelijk van allerlei factoren. De belangrijkste is het soort laadpunt. Bijvoorbeeld een laadpaal thuis of een snellader langs de snelweg. Ook van belang: de temperatuur van de batterij. Ideaal is 20 á 30 graden. In de winter duurt opladen dus wat langer. De laadtijd-simulator helpt je een inschatting te maken van de specifieke laadtijd van jouw elektrische bus.

 

Wat kost opladen?

Elektrisch rijden is wel zo voordelig. Maar de ene laadpaal is voordeliger dan de andere. Je elektrische bedrijfswagen thuis opladen is bijvoorbeeld goedkoper dan bij een snellader. Ook moet je er rekening mee houden dat openbare laadpalen vaak een starttarief hebben. Wat de specifieke kosten van opladen bij de verschillende soorten laadpalen en locaties zijn is afhankelijk van verschillende factoren. Op onze speciale kostenpagina kun je hier meer over lezen.

Hoe en waar opladen?
Ontdek onze slimme laadoplossingen

Bedrijfswagen thuis opladen of op de zaak? Van een slimme laadpaal op de oprit van je huis tot een all-in-oplossing met meerdere laadpunten op je bedrijfsterrein. Alles rond elektrisch laden voor bedrijven regel je met Volkswagen Bedrijfswagens en partners. Vraag je dealer naar een passende oplossing.

Thuis opladen

Een laadpunt bij je huis is vaak de ideale oplossing. Thuiskomen, inpluggen, volgende dag volle bak vooruit. Geïnteresseerd? Laat het regelen door Volkswagen Bedrijfswagens en partner Coolblue Laadpalen. Die weten ook hoe je de laadkosten met je bedrijf of werkgever kunt verrekenen. En hoe je met een Coolblue Laadpas terecht kunt op ruim 300.000 openbare laadpunten in Nederland en Europa. Zo kun je altijd door.

Op de zaak opladen

Heb je een of meerdere elektrische bedrijfswagens? Laat dan laadpalen op de zaak plaatsen. Via je dealer kunnen de specialisten van Revolt een technisch plan voor je bedrijfslocatie maken. Je kunt de laadoplossing kopen, maar ook gebruikmaken van de unieke All-in-service. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand, Revolt regelt de rest. Zo kun jij je 100% focussen op je bedrijf.

Onderweg opladen

Nederland telt veruit de meeste laadpunten per kilometer weg in de EU. Inmiddels staan er al zo’n 90.000 palen, waarvan steeds meer snelladers en semi-snelladers. Dus je hoeft nooit lang te zoeken om even ‘bij te tanken’ als het nodig is. Ook buurland Duitsland scoort bovengemiddeld met 60.000 laadpalen. Tip: gebruik onderweg de Routeplanner elektrische autoOpent een externe link van de ANWB.

In 5 stappen een laadpaal thuis

1
Vraag je dealer naar Coolblue Laadpalen en dien online een aanvraag in.
2
Binnen twee werkdagen neemt een specialist van Coolblue Laadpalen contact met je op om al je vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.
3
Je ontvangt een offerte voor jouw specifieke situatie.
4
Na akkoord op de offerte bereid je samen met een specialist de installatie voor en kies je een geschikte installatiedatum.
5
Bij de installatie wordt alles getest en ontvang je je laadpas. De installateur gaat pas weg als alles 100% werkt.
--:--

In 5 stappen een laadpaal op de zaak

1
Vraag je dealer naar een adviesgesprek door een expert van Revolt. Binnen twee werkdagen wordt contact opgenomen.
2
De expert van Revolt komt eventueel langs voor een technische scan.
3
Ontvangst offerte, specifiek voor jouw bedrijf. Ook bekijken we de subsidiemogelijkheden.
4
Bij akkoord plannen we de installatie. Afhankelijk van de omvang bestaat deze uit 1 tot 3 fasen, die de specialisten van Revolt voor jou uitvoeren.
5
Vanaf nu kun je zorgeloos laden op de zaak. Wij zorgen voor het onderhoud en houden je laadoplossingen up-to-date.
--:--

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd of elektrisch rijden ook iets voor jou of jouw bedrijf is? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Veelgestelde vragen