2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
e-Crafter elektrisch bedrijfswagen opladen bij oplaadstation

Opladen perfect geregeld.

Opladen. Op de zaak. Onderweg. Thuis bij werknemers.

Opladen op je bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen? Standaard bij je e-Crafter krijg je advies van een expert over opladen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Callcenter e-Crafter

Expert-advies.

Advies van expert over opladen.

Na bestelling van je e-Crafter, brengt de Volkswagen Bedrijfswagens dealer je in contact met onze partner PonEnergie, gespecialiseerd in elektrisch rijden en energie. Hun professionele adviseurs nemen vrijblijvend contact met je op. Ze inventariseren je situatie, zorgen voor een oplossing die past bij jouw bedrijfsvoering en installeren deze van A-Z. Van laadpunten tot laadpassen en desgewenst een interessant energiecontract voor je bedrijf. Daarnaast helpen onze adviseurs jou bij het eventueel aanvragen van een publiek laadpunt bij jou in de straat of het adviseren van subsidiemogelijkheden.

laadpas PonEnergie

Laadpas: (snel)laden in NL en EU op één factuur.

Met de Volkswagen Bedrijfswagens Laadpas, kun je onderweg opladen in Nederland en vele landen in Europa. Tevens registreer je met de laadpas de laadbeurten bij jou op de zaak. Je ontvangt eens per maand een factuur voor de afrekening van je laadbeurten. Zo heb je duidelijk inzicht in de verbruikskosten van je e-Crafter.

Kosten voor extern opladen bestaan uit transactiekosten (voor verrekening op één factuur), kosten van de energie per kWh en eventueel een starttarief voor het laadpunt. Bij opladen op je eigen laadpunt thuis gelden de kWh tarieven van je eigen energiecontract en betaal je geen transactiekosten of starttarief.

Laadpas ‘’Soms onderweg laden’’. Voor wie voornamelijk op de zaak en soms onderweg oplaadt, is een laadpas zonder laadabonnement de beste keuze. Je betaalt dan €0.18 transactiekosten per externe laadbeurt en geen maandelijkse abonnementskosten voor je laadpas.

Laadpas ‘’Vaak onderweg laden’’. Voor wie vaak onderweg oplaadt, is een laadpas met laadabonnementvoor €4.95 per maand de beste keuze. Je betaalt dan geen transactiekosten (à €0.18) per externe laadbeurt.

Elektrisch bestelbus opladen

Laadpunt op de zaak.

De installatie van laadpunten is maatwerk en iedere situatie is anders. Daarom komt na een telefonisch behoeftegesprek een professionele adviseur langs om te schouwen bij jou op de zaak, eventueel in afstemming met je huisinstallateur, zodat we je een offerte op maat kunnen aanbieden. PonEnergie biedt enkele en dubbele laadpunten aan voor jouw e-Crafter. 

Elektrisch rijden. Laadpunt bij medewerkers thuis

Laadpunt bij medewerkers thuis.

Als je medewerkers de e-Crafter mee naar huis nemen, dan is een thuislaadpunt bij de werknemer de beste oplossing. PonEnergie installeert een slim thuislaadpunt, zodat jij de gemaakte oplaadkosten aan je medewerker kan vergoeden. Voor een goede en toekomstbestendige installatie vraagt PonEnergie je om een aantal vragen te beantwoorden en digitaal een aantal foto’s van meterkast en gewenste locatie van het laadpunt toe te sturen. Na goedkeuring van de definitieve offerte wordt het laadpunt in ongeveer een halve dag geïnstalleerd en legt de installateur uit hoe het opladen werkt. PonEnergie biedt enkele en dubbele laadpunten aan.

Laadaanbiedingen.

Pakket
Laden op de zaak en onderweg
Laden op de zaak en onderweg.
Laden thuis en onderweg
Laden onderweg
Omschrijving
Laadpunt 1 bedrijfswagen, incl. laadpas
Laadpunt 2 bedrijfswagens, incl. laadpas
Laadpunt 1 bedrijfswagen, incl. laadpas
Alleen laadpas
Laadpunt
ICU eve mini.
ICU Eve dubbel
ICU eve mini
-
Prijs wandmodel
€ 1.050
€ 2.000
€ 1.050
-
Meerprijs voor paalmodel
€ 139
€ 259
€ 139
-
Vermogen
11kW / 22kW (3 fase)    
11kW / 22kW (3 fase)
11kW / 22kW (3 fase)
-
Laadtijd e-Crafter
5:20 uur (2 fase 7.36kW)
5:20 uur (2 fase 7.36kW)
5:20 uur (2 fase 7.36kW)
-
Kleur
Gebroken wit
Gebroken wit
Gebroken wit
-
Afmetingen
37 x 24 cm
59 x 34 cm
37 x 24 cm
-
Display
Statusindicatie met full color display
Statusindicatie met full color display
Statusindicatie met full color display
-
Laadpas ‘’Soms onderweg laden’’
€ 0 per maand
€ 0,18 per laadtransactie
€ 0 per maand
€ 0,18 per laadtransactie
€ 0 per maand
€ 0,18 per laadtransactie
€ 0 per maand
€ 0,18 per laadtransactie
Laadpas ‘’Vaak onderweg laden’’
€ 4,95 per maand
€ 0 per laadtransactie
€ 4,95 per maand
€ 0 per laadtransactie
€ 4,95 per maand
€ 0 per laadtransactie
€ 4,95 per maand
€ 0 per laadtransactie
Data abonnement incl. onderhoud
€ 5,95 per maand
€ 5,95 per maand
€ 5,95 per maand
-
Voordelen data abonnement
Inzicht in laadsessies
Inzicht in laadsessies
Verrekening verbruik medewerkers
-
Installatiekosten
Offerte op maat na schouwing
Offerte op maat na schouwing
Ready to go € 5001
Standard € 600
Renew € 8752
-
Prijzen zijn exclusief btw.
1. Ready to go: 3 fasen aansluiting, slimme meter en voldoende groepen aanwezig om het laadpunt aan te sluiten.
×
2. Renew: plaatsen 3 fasen aansluiting door netbeheerder, plaatsen van slimme meter is noodzakelijk, alsmede nieuwe hoofdschakelaar en aardlekschakelaar en herindeling van de meterkast. Je al wat oudere huis is zo helemaal klaar voor de toekomst. Excl. extra graafwerkzaamheden, netbeheerderskosten, sierbestrating, opnemen en herplaatsen beplanting, raadplegen bodemloket opmaken V&G plan, kosten vergunningen indien vereist, maatregelen voor verwerking vervuilde grond. PonEnergie werkt samen met landelijk dekkende installateurs. Daarnaast helpen onze adviseurs u bij het eventueel aanvragen van een publiek laadpunt bij u in de straat of het adviseren van subsidiemogelijkheden.
×

Meer weten?