Garantie
Garantie
Garantie

Garantie

  1. Garantie

De zekerheid dat je niet voor verrassingen komt te staan

Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat je wilt dat jouw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Zonder financiële tegenvallers. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heb jij die zekerheid.

Fabrieksgarantie

De zekerheid van het rijden in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen wordt onderstreept door de uitgebreide Volkswagen-garantie. Die bestaat, naast garanties op lak en carrosserie, uit een reguliere garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor betaalde reparaties die door jouw bedrijfswagendealer zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele Volkswagen-onderdelen inbegrepen. Jouw bedrijfswagendealer kan je meer vertellen over de garantiebepalingen van Volkswagen.

Lakgarantie

Jouw Volkswagen bedrijfswagen wordt in de fabriek met veel zorg in de juiste kleur gespoten. De lak bestaat uit meerdere lagen waardoor er een optimaal resultaat ontstaat. Op een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen krijg je daarom een lakgarantie van maar liefst drie jaar.

Carrosseriegarantie

Een moderne bedrijfswagen moet er ook na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als op de dag waarop hij is afgeleverd. Volkswagen Bedrijfswagens heeft daarom veel aandacht besteed aan de corrosiebestendigheid van de carrosserie. Deze is waar mogelijk verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten. Volkswagen geeft je maar liefst 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit.

Extra Garantie

Volkswagen Extra Garantie is eenvoudig af te sluiten op het moment van aankoop van een nieuwe Volkswagen bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer . Met Volkswagen Extra Garantie ben je twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. 

Voordelen Extra Garantie:

  • Je neemt Extra Garantie af bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dekking geldt in binnen- en buitenland.
  • Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
  • Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie is eenvoudig af te nemen op het moment van aankoop van een nieuwe bedrijfswagen.

Bekijk de reguliere tarieven. Voor meer informatie over of het afsluiten van Extra Garantie kun je terecht bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.