Garantie

Garantie

De zekerheid dat je niet voor verrassingen komt te staan

Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat je wilt dat jouw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Zonder financiële tegenvallers. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heb jij die zekerheid.

Standaard 4 jaar garantie op iedere nieuwe bedrijfswagen

Op de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en Crafter krijg je standaard 4 jaar garantie. Deze bestaat uit 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar extra garantie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kan je onbezorgd genieten van je Volkswagen bedrijfswagen. Hierbij is het wel van belang dat je Volkswagen volgens fabrieksvoorschrift onderhouden wordt. Zolang je dit bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat uitvoeren, ontvang je ook gratis pechhulp in heel Europa.

Standaard 4 jaar garantie op iedere nieuwe bedrijfswagen
Garantietermijn van 2 en 4 jaar

Garantietermijn van 2 en 4 jaar

4 jaar garantie bestaat uit 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar ‘Extra Garantie’, beide te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van de eerste tenaamstelling op het kentekenbewijs. Tijdens de fabrieksgarantie is de garantie geldig ongeacht het aantal gereden kilometers. Voor ‘Extra Garantie’ tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot 100.000 kilometer voor de Caddy en de Transporter of 120.000 kilometer voor de Crafter. Alle Caddy Cargo’s gebouwd vanaf modeljaar 2021 komen in aanmerking voor standaard 2 jaar ‘Extra Garantie’. Voor de Transporter en Crafter geldt dat op alle nieuwe bestellingen vanaf 1 februari 2021 standaard 2 jaar ‘Extra Garantie’ wordt verleend.

Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus

De ‘Extra Garantie’ van Volkswagen Bedrijfswagens geldt tot 100.000 kilometer bij de Caddy en Transporter en tot 120.000 kilometer bij de Crafter. Met de ‘Extra Garantie Plus’ van Volkswagen Bedrijfswagens heb je de keuze om het kilometrage te verhogen naar 150.000 of 200.000 kilometer. Je betaalt hiervoor éénmalig een vaste premie.

De ‘Extra Garantie Plus’ sluit je af vóór of minimaal bij aflevering van je Volkswagen bedrijfswagen. Het afsluiten van de verzekering kan bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Standaard opgenomen

Uitbreiding tot 150.000 km

Uitbreiding tot 200.000 km

Caddy

Max. 100.000 km

€ 120

€ 180

Transporter 6.1

Max. 100.000 km

€ 450

€ 680

Multivan

Max. 100.000 km

€ 450

€ 680

Crafter

Max. 120.000 km

€ 650

€ 980

Genoemde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en zijn geldig tot en met 31 december 2023. De datum wordt bepaald door de eerste tenaamstelling.

Caddy

Transporter 6.1

Multivan

Crafter

Genoemde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en zijn geldig tot en met 31 december 2023. De datum wordt bepaald door de eerste tenaamstelling.

Uitzonderingen
De Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus kan niet worden afgesloten op voertuigen die als ambulance of andere vorm van (acute) hulpverlening worden ingezet. Bekijk hier de voorwaardenOpent een externe link. De verzekering kan alleen worden afgesloten op voertuigen waarop de ‘Extra Garantie’ van toepassing is.

3 jaar lakgarantie

Een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens heeft standaard 3 jaar lakgarantie. Dit betekent dat als er lak problemen optreden door materiaal- of fabricagefouten, de Volkswagen Bedrijfswagen dealer dit probleem kosteloos zal verhelpen. Onze dealers werken met een schadeherstelbedrijf die jouw bus herstellen volgens fabrieksvoorschriften. Zo blijft jouw Bedrijfswagen een echte Volkswagen Bedrijfswagen

3 jaar lakgarantie
8 jaar garantie op hoogvoltaccu

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op elke hoogvoltaccu in nieuwe elektrische Volkswagens Bedrijfswagens geldt garantie tot 8 jaar of maximaal 160.000 kilometer. Voor reparaties, problemen of vragen kun je het beste naar de Volkswagen Bedrijfswagens dealer gaan. Onze speciaal opgeleide technici zijn gekwalificeerd om aan hoogvolt accu's te mogen werken. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

12 jaar carrosseriegarantie

De carrosserie van onze modellen is volledig verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten, die het koetswerk meer dan robuust maken. Daarom ontvang je 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit, zonder kilometerbeperking.

 

4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Dat is nogal wat. Bij Volkswagen Bedrijfswagens krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Lees meer