Garantie

Garantie
Standaard extra zekerheid bij Volkswagen Bedrijfswagens

Een extra dikke garantie
Standaard op je Volkswagen Bedrijfswagen

Een bedrijfswagen waar je jarenlang op kunt bouwen. Dat wil je. Daarom kies je voor Volkswagen Bedrijfswagens. Je hebt de zekerheid dat je bedrijfswagen zelden of nooit stilstaat. En je kunt erop vertrouwen dat als er toch iets is, het snel kosteloos wordt opgelost. Een Volkswagen bedrijfswagen heeft tot wel 7 soorten garanties. Tot wel 12 jaar lang. Rijden was nog nooit zo relaxed.

Dikke garantie op je bedrijfswagen. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

Standaard 4 jaar garantie op een nieuwe bedrijfswagen

Nieuwe Volkswagen Caddy Cargo, Transporter 6.1, Crafter of Multivan aangeschaft? Dan geniet je standaard van 4 jaar lang extra ontspannen naar je klus. Je hebt 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie, aangevuld met 2 jaar Extra Garantie. Zo rijd je zonder zorgen over onverwachte reparatiekosten. De fabrieksgarantie is geldig ongeacht het aantal gereden kilometers. Voor Extra Garantie tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot 100.000 kilometer voor de Caddy Cargo en Transporter 6.1 of 120.000 kilometer voor de Crafter. Voorwaarde voor alle garantie is dat je bus volgens de fabrieksvoorschriften bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer wordt onderhouden. Helemaal prima, want daar kennen ze je bus het beste en krijg je daarnaast gratis Pechhulp in heel Europa. Ook als je bus daarna in onderhoud blijft bij de dealer.

Standaard 4 jaar garantie op een nieuwe bedrijfswagen
1.
Uitzondering op de standaard 4 jaar garantie op een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen zijn de ID. Buzz Cargo en e-Crafter. Op deze modellen geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar aangevuld met 8 jaar garantie (of max. 160.00 kilometer) op de hoogvoltaccu.

Volkswagen Bedrijfswagens
Extra Garantie Plus

De Extra Garantie van Volkswagen Bedrijfswagens geldt tot 100.000 kilometer bij de Caddy en Transporter 6.1 en tot 120.000 kilometer bij de Crafter. Met de Extra Garantie Plus van Volkswagen Bedrijfswagens heb je de keuze om het kilometrage te verhogen naar 150.000 of 200.000 kilometer. Je betaalt hiervoor éénmalig een vaste premie.

De Extra Garantie Plus sluit je af vóór of minimaal bij aflevering van je Volkswagen bedrijfswagen. Het afsluiten van de verzekering kan bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Standaard opgenomen

Uitbreiding tot 150.000 km

Uitbreiding tot 200.000 km

Caddy Cargo

Max. 100.000 km

€ 129

€ 199

Transporter 6.1

Max. 100.000 km

€ 499

€ 749

Multivan

Max. 100.000 km

€ 499

€ 749

Crafter

Max. 120.000 km

€ 719

€ 1.099

Genoemde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en zijn geldig tot en met 31 december 2024. De datum wordt bepaald door de eerste tenaamstelling.

Caddy Cargo

Transporter 6.1

Multivan

Crafter

Genoemde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en zijn geldig tot en met 31 december 2024. De datum wordt bepaald door de eerste tenaamstelling.

Uitzonderingen
De Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus kan niet worden afgesloten op voertuigen die als ambulance of andere vorm van (acute) hulpverlening worden ingezet. Bekijk hier de voorwaardenOpent een externe link. De verzekering kan alleen worden afgesloten op voertuigen waarop de ‘Extra Garantie’ van toepassing is.

4 jaar garantie op reparaties en onderdelen

4 jaar garantie op reparaties en onderdelen

Met een Volkswagen Bedrijfswagens moet je altijd kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze onderdelen en op de skills van onze gekwalificeerde merkmonteurs. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden die bij de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer zijn verricht. Dit geldt voor alle werkplaatsactiviteiten. Met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

8 jaar garantie op de hoogvoltaccu

Als je overstapt op een elektrische bedrijfswagen wil je zeker weten dat het goed zit. Logisch. Daarom krijg je standaard 8 jaar (of max. 160.000 kilometer) garantie op de hoogvoltaccu van elke nieuwe Volkswagen bedrijfswagen. Bovendien zijn onze speciaal opgeleide technici gekwalificeerd om aan hoogvoltaccu's te mogen werken. Kortom: zowel de garantie als het onderhoud is optimaal geregeld. Alles om jou in bedrijf te houden.

8 jaar garantie op de hoogvoltaccu
3 jaar lakgarantie

3 jaar lakgarantie

Elke nieuwe Volkswagen bedrijfswagen heeft standaard 3 jaar lakgarantie. Dit betekent dat als er eventueel iets met de lak is door bijvoorbeeld materiaal- of fabricagefouten, de Volkswagen Bedrijfswagens dealer dit kosteloos oplost. Goed om te weten: onze dealers werken alleen met schadeherstelbedrijven die je bus volgens fabrieksvoorschriften behandelen. Zo blijft je bedrijfswagen een echte Volkswagen bedrijfswagen.

12 jaar carrosseriegarantie

De carrosserie van onze modellen is volledig verzinkt of gemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Meer dan robuust dus. Daarom krijg je 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit, zonder kilometerbeperking. Daarmee kun je zorgeloos vooruit.

TEST

De voordelen van onze Altijd Door Service

Omdat een buitengewone bedrijfswagen buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je Volkswagen? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

  • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
  • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
  • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
  • Reparatie door Volkswagen experts
  • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats

Bekijk de garantievoorwaarden