We Connect voor ID. modellen

VW Connect en We Connect voor ID. modellen
Blijf altijd en overal in verbinding met je Volkswagen bedrijfswagen

Welkom bij VW Connect en We Connect voor ID. modellen

Met VW Connect en We Connect1 vermijd je files op weg naar huis dankzij online verkeersinformatie. Het interieur alvast voorverwarmen of koelen tijdens het ontbijt, nieuwe zenders ontdekken en podcasts beluisteren via de webradio in de auto. Kortom: VW Connect en We Connect tillen de digitale mogelijkheden in je ID. Buzz of ID. Buzz Cargo naar een hoger niveau, met de beschikbare slimme alledaagse hulpjes die tot je beschikking staan.

Ontdek alle functies van Connect

Ontspannen je bestemming bereiken

Optimaliseer je route en reistijd met online kaartupdates en nauwkeurige realtime verkeersinformatie. Stuur navigatie bestemmingen naar je ID. Buzz of ID. Buzz Cargo via de Volkswagen app. De online zoekfunctie voor speciale bestemmingen, zoals bezienswaardigheden of restaurants, kan niet alleen naar speciale bestemmingen leiden, maar biedt ook veel nuttige informatie dankzij een grote database. Je kunt bijvoorbeeld ook oplaadpunten en gratis parkeerplaatsen laten weergeven. Dit maakt je dagelijkse mobiele leven nog eenvoudiger.

Alle diensten van VW Connect en We Connect voor ID. modellen

Welke diensten zijn standaard en gratis inbegrepen en wat zijn de technische vereisten? Wat zijn VW Connect Plus en We Connect Plus en welke extra diensten krijg ik hierbij? Hier zie en lees je alles overzichtelijk in één oogopslag.

Upgrades voor VW Connect en We Connect voor ID. modellen

Met Upgrades kun je achteraf extra diensten toevoegen aan je bedrijfswagen. Bekijk hier welke Upgrades beschikbaar zijn voor ID. modellen en hoe het installeren en activeren hiervan werkt.

Volkswagen app

Download de Volkswagen app

Geniet van alle voordelen van VW Connect en We Connect in één app. Download eenvoudig de Volkswagen app voor het specifieke besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met je Volkswagen bedrijfswagen. Scan de QR-code en download de app rechtstreeks op je smartphone.

Naar de App StoreOpent een externe link

Naar de Play StoreOpent een externe link

 

Extra functies in de In-Car Shop

Jouw ID. Buzz en ID. Buzz Cargo zijn goed verbonden. Zo kan je nuttige digitale producten downloaden en activeren of bestaande contracten direct in je auto verlengen. In de Volkswagen Connect WebshopOpent een externe link en in de In-Car Shop, direct op je infotainmentsysteem, worden alle producten weergegeven die beschikbaar zijn voor je ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. Als het om een betaald product gaat, is activering direct mogelijk na ontvangst van de betaling. Controleer de betalingsgegevens en rond de bestelling af. De nieuwe functie is beschikbaar wanneer je jouw ID. Buzz of ID. Buzz Cargo de volgende keer start met een online verbinding.

VW Connect en We Connect activeren

Registreer eenmalig en activeer je bedrijfswagen. Nu ben je klaar om gebruik te maken van de mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

Veelgestelde vragen VW Connect en We Connect

Vind hier alle antwoorden op de meest- en veelgestelde vragen rondom VW Connect en We Connect. Kom je er nog niet uit of staat je vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact op met je dichtstbijzijnde dealer of onze klantenservice. We helpen je uiteraard graag op weg.

Vragen of hulp nodig?
Neem contact op met je dichtstbijzijnde dealer

Misschien vind je dit ook interessant

Alle diensten van VW Connect en We Connect voor ID. modellen

Upgrades voor VW Connect en We Connect voor ID. modellen

Misschien vind je dit ook interessant

Disclaimer van NL

1.
Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de Volkswagen app met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op https://www.vwbedrijfswagens.nl/nl/digitale-diensten-en-apps/myvolkswagen.html of via de Volkswagen app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis Volkswagen app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar https://connect.volkswagen.com/ of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.