Bestelbus Volkswagen

Bestelbus van Volkswagen Bedrijfswagens

Bestelbus als bedrijfwagen

Ben je op zoek naar een betrouwbare bestelbus? Er zijn veel verschillende soorten bestelbussen voor jouw bedrijf. Op deze pagina vind je een overzicht van de bestelbussen van Volkswagen Bedrijfswagens zodat je een goede keuze kunt maken. Onder deze categorie vallen de modellen: Caddy, Transporter 6.1 en Crafter. Wij leveren geschikte bestelwagens voor elke situatie en voor alle wensen. 

Aspecten van een bestelbus

Inhoud & hoogte laadruimte

Het kiezen van een bestelbus die bij jouw bedrijf past valt of staat met de juiste inhoud en hoogte van het laadruim. Maar dat we hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Wel handig om te weten: er zijn meerdere uitvoeringen van onze Volkswagen bestelbussen. Wil je precies weten wat daar de technische gegevens van zijn? Bekijk de documenten hier. 

Crafter

De Crafter gesloten bestelwagen is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes en drie verschillende hoogten. Hoe langer en hoe hoger de bestelbus is, hoe groter de inhoud van de laadruimte uiteraard is. Zo heeft de Crafter met middellange wielbasis(L3) een inhoud van 9,9 m3 tot 11,3 m³, de inhoud van de Crafter met lange wielbasis(L4) is 14,4 m3 tot 16,1 m³ en de Crafter met lange wielbasis en overhang(L5) heeft een inhoud van 16,4 m³ tot 18,4 m³.

De interieurhoogte van de uitvoering met een normaal dak(H3) is 1.726 mm, met een hoog dak(H4) 1.961 mm en met een super hoog dak(H5) heeft het een interieurhoogte van 2,196 mm.  

Transporter 6.1

De Transporter 6.1 gesloten bestelwagen is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes en twee verschillende hoogtes. De inhoud van de Transporter met korte wielbasis en normaal dak is 5,8 m³ en met een hoog dak is dat 6,7 m³. De Transporter 6.1 met lange wielbasis heeft een inhoud van 6,7 m³ bij een normaal dak en met een hoog dak is dat 9,3 m³. De interieurhoogte voor een normaal dak is 1.410 mm en bij een hoog dak is dat 1.940 mm.

Caddy Cargo

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. De Volkswagen Caddy Cargo is ook verkrijgbaar als Maxi versie met nóg meer laadruimte. De Caddy Cargo heeft een maximaal laadvermogen van 752 kg en een laadvolume van 3,1 m³. Bij de Caddy Cargo Maxi is dit laadvermogen zelfs 800 kg en laadvolume 3,7 m³. Ook wordt deze geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet.

Highlights per bestelbus

Caddy

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. De nieuwe Caddy Cargo is nu te bestellen en leverbaar voor een vanaf prijs van € 14.700. De Caddy Cargo is volledig samen te stellen naar jouw wens, zo kies je bijvoorbeeld voor achterdeuren met of zonder ruit, ErgoComfort-stoelen en Armleuningen voor bestuurders- en bijrijdersstoel. Bovendien kies je voor één van de verschillende uitrustingslines die het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie per model

Meer informatie per model