Caddy Cargo 1st edition

Start- en groeiadvies

Het Start- en groeiadvies: onze experts voor jou aan het werk

Net begonnen of toe aan de volgende stap? Wij helpen je slim op weg.

Een eigen onderneming van de grond krijgen is niet niks. Zowel voor starters als voor ondernemingen die op het punt staan om door te groeien, is het Start- en groeiadvies van Volkswagen Bedrijfswagens dé manier om vanaf de start de beste keuzes te maken ten aanzien van bedrijfswagens.

Onze experts kijken samen met jou naar jouw wensen en behoeften en zorgen dat je vanaf de start kostenefficiënt in jouw wagenpark investeert. Door onze speciale voordelen voor starters is er vaak meer mogelijk dan je denkt. 

Starten in een écht betrouwbare bus?

Dat kan voordelig en zonder risico’s.

Volkswagen Bedrijfswagens maakt starten in een échte bedrijfswagen mogelijk. Zonder dat u veel startkapitaal nodig hebt en zonder risico’s. Want ondernemers nemen al risico genoeg. Hieronder alle voordelen voor starters.

Start- en groeiadvies

Ons advies aan jou.

Je krijgt professioneel mobiliteitsadvies van de Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zo adviseren wij je deskundig over nieuwe en gebruikte wagens, duurzaamheid en fiscale zaken rondom jouw wagenpark.

Das WeltAuto

Occasions met zekerheid

U krijgt professioneel mobiliteitsadvies van de Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zo adviseren wij u deskundig over nieuwe en gebruikte wagens, duurzaamheid en fiscale zaken rondom uw wagenpark.

Economy Service

15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen voor bedrijfswagens van 5 jaar of ouder

Voordelig onderhoud. U krijgt professioneel mobiliteitsadvies van de Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zo adviseren wij u deskundig over nieuwe en gebruikte wagens, duurzaamheid en fiscale zaken rondom uw wagenpark.