Een man en vrouw staan arm om arm voor een Volkswagen bus.

Upgrades – Je Volkswagen next level 

Upgrades – Je Volkswagen next level 

Gebruik Upgrades en gun jezelf iets extra’s. Als hoofdgebruiker van We Connect kun je via de In-Car Shop van je infotainmentsysteem de beschikbare Upgrades bekijken en achteraf inbouwen. Het is heel eenvoudig om je Volkswagen bedrijfswagen na aankoop uit te rusten met nieuwe functies – uiteraard volledig afgestemd op jouw behoeften.

Upgrades

Upgrades maakt het mogelijk om je Volkswagen achteraf en naar wens uit te rusten met extra functies. Voor de aankoop en het gebruik van Upgrades heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount, een geldig We Connect-contract en authenticatie als hoofdgebruiker nodig, wat inhoudt dat je je gebruikersaccount koppelt aan het specifieke voertuig in kwestie. Bovendien moet het voertuig de nodige technische functies en hardware-uitrusting hebben voor de Upgrades. De hoofdgebruiker kan de beschikbare Upgrades voor het betreffende voertuig in de In-Car Shop in het Infotainmentsysteem bekijken. Voor producten waar een vergoeding voor geldt, kan een betaalmethode worden opgeslagen in de Volkswagen Connect shop;Opent een externe link in de In-Car Shop is het mogelijk om via overschrijving te betalen. Eenmaal gekocht en geactiveerd, blijven Upgrades in het voertuig, kunnen ze door alle bestuurders worden gebruikt en kunnen ze niet worden overgedragen naar andere voertuigen.

Je Volkswagen bedrijfswagen blijft doorleren:
Upgrades voor voertuigen die zijn voorbereid met We Connect

Een weergave van een navigatiesysteem in een Volkswagen bedrijfswagen.

Navigatie: weet welke kant je op moet

Regelmatig de weg kwijt? Activeer na aankoop de navigatiefuncties voor je Ready 2 Discover Infotainmentsysteem en upgrade je bedrijfswagen met intuïtieve navigatie. Na activering ontvang je een geïntegreerd, intuïtief navigatiesysteem met 2D-kaartweergave voor Europa en toegang tot Points of Interest (POI's). Deze functies zijn na activering permanent beschikbaar in het voertuig en zijn niet gekoppeld aan een internetverbinding of We Connect-contract. Naast deze praktische offline-functies heb je in combinatie met de We Connect Plus-licentie, toegang tot extra handige onlinediensten. Als hoofdgebruiker word je bijna realtime op de hoogte gehouden van wijzigingen en gevaren op je route dankzij de online verkeersinformatie, terwijl online routeberekening een geoptimaliseerde en voorspellende routebegeleiding biedt. De kaarten worden regelmatig automatisch  bijgewerkt als je voertuig online is, dankzij Online kaartupdate. Hiervoor moet de instelling "Mijn locatie delen" geselecteerd zijn in je infotainmentsysteem.

Stembediening is actief in het display van een Volkswagen.

Spraakbediening1 “Hallo Volkswagen” 

Afhankelijk van het voertuigmodel en de uitrusting kunnen veel geselecteerde voertuigfuncties via spraakopdrachten worden bediend. Zo kun je je aandacht volledig op de weg richten. (Online) spraakbesturing is momenteel beschikbaar in de volgende talen: Duits, Engels (GB en VS), Frans, Spaans, Tsjechisch en Italiaans.

Een man zit op de passagiersstoel voorin en bedient de We Connect-diensten.

App-Connect: breng jouw apps naar je bedrijfswagen

Kun je je nog een leven zonder smartphone voorstellen? Waarschijnlijk niet. Er is bijna overal een app voor. Dankzij App-Connect kun je er ook achter het stuur van genieten. Het is heel eenvoudig om bepaalde apps te bekijken en te bedienen via je radio- of navigatiesysteem.

Of het nu Car-Net of We Connect is: gebruik App-Connect voor de  innovatieve technologieën CarPlay™ en Android Auto™. CarPlay™ met We Connect maakt nu ook een draadloze verbinding met je smartphone mogelijk in de Discover Media en Discover Pro2 navigatiesystemen.

Crafter / Transporter 6.1

<b>Crafter / Transporter 6.1</b>

Service

Activering

Discover Media

Discover Pro

Navigatie

Upgrades

Navigatie

Caddy / Multivan

<b>Caddy / Multivan</b>

Dienst

Activering

Ready 2 Discover

Discover Media

Discover Pro

Anders

Spraakbediening

Upgrades

App-Connect

Upgrades

Navigatie

Upgrades

Start op een later tijdstip

Spraakbediening

App-Connect

Navigatie

Misschien vind je dit ook interessant