Volkswagen Bedrijfswagens Centrum

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum
Alles onder één dak. Voor vakmensen door vakmensen

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum
Voor vakmensen door vakmensen

Ieder z’n vak. Ieder z’n wensen. Omdat die wensen vaak heel specifiek en divers zijn, hebben we 28 speciale Volkswagen Bedrijfswagens Centra met alles onder één dak: ombouw van bedrijfswagens, advies over de samenstelling van je wagenpark en fiscaliteiten, verkoop en onderhoud voor je bedrijfswagen. Vestigingen waar de ondernemerszin vanaf spat. Kan niet bestaat niet. Handen uit de mouwen en gaan. 24/7 aaname en altijd passend vervangend vervoer tijdens onderhoud. Van het voorzien van de juiste inrichting en ombouw, tot de juiste financiering voor de aanschaf van je nieuwe bedrijfswagen en advies over de meest actuele fiscaliteiten. Wat je behoefte ook is, we denken altijd met je mee en helpen je snel op weg.

Alles onder één dak. Voor mekaar. Met het Volkswagen Bedrijfswagens Centrum.

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum maatwerk

Ombouw bedrijfswagens

Elk Volkswagen Bedrijfswagens Centrum biedt uitgebreid advies over alle mogelijkheden met betrekking tot opbouw, inbouw en ombouw van je bedrijfswagen. Denk hierbij aan betimmering van laadruimtes, accessoires en alle andere soorten bedrijfswageninrichting, maar ook het in gang zetten van het proces voor de ombouw tot koelwagen, rolstoelbus, kipper, oprijwagen, bakwagen met laadklep en alles wat ertussen zit, samen met één van onze ombouwpartners. In elke vestiging is een maatwerkspecialist aanwezig die je graag helpt bij het samenstellen van jouw ideale Volkswagen bedrijfswagen of bedrijfswagenpark. Heb je specifieke wensen? Kom maar door.

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum advies

Persoonlijk advies

Bij het Volkswagen Bedrijfswagen Centrum draait het maar om één ding: jou ontzorgen. Bij het geven van advies houden onze specialisten rekening met onder meer het functionele gebruik van je bedrijfswagen, je branche (specifieke kenmerken/standaard en/of representatie), wet- en regelgeving.

Advies fleetmanagement
Denk aan leasing, aankoop en verkoop, subsidies, onderhoud, fiscaliteiten en andere zaken die bij wagenparkbeheer horen

Advies elektrificering
Wat komt er allemaal kijken bij de transitie van diesel naar elektrisch rijden?

Advies financiële zaken
Kopen of leasen? Financial Lease of Full Operational Lease? Wat is belastingtechnisch het meest aantrekkelijk en heb je recht op subsidies? Hoe zit het met de verzekeringen?

 

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum showroom

Showroom bedrijfswagens

Om een echt goed beeld van alle mogelijkheden te kunnen geven, heeft elk Volkswagen Bedrijfswagens Centrum een showroom met diverse uitvoeringen van verschillende modellen zoals Caddy, Transporter 6.1 en Crafter en natuurlijk de nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo. Onze adviseurs geven je graag uitleg over alle op- en ombouwmogelijkheden en helpen je met het samenstellen van je ideale bedrijfswagen, zowel ter plekke als online. Ook is het natuurlijk mogelijk om een proefrit te maken.

Service met veel Pluspunten

Bij een bedrijfswagen waar je op kunt bouwen, hoort service waar je op kunt rekenen. Daarom staan we 24/7 voor je klaar met de Altijd Door Service: kwalitatief onderhoud en reparatie voor iedere Volkswagen bedrijfswagen. Daarbovenop bieden we ServicePlus.

ServicePlus is specialistische service voor bedrijfswagens met specifieke ombouw, bijvoorbeeld laadklepkeuring of een koelwagencheck. Plus service-advies, waarbij je antwoord krijgt op vragen als ‘Wat is het ideale servicemoment?’, ‘Nu vervangen of nog even doorrijden?’, Nieuwe onderdelen kopen of reviseren?’ Alles om je bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden.

De voordelen van onze Altijd Door Service

Omdat een buitengewone bedrijfswagen buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je Volkswagen? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

  • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
  • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
  • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
  • Reparatie door Volkswagen experts
  • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats

Bekijk de garantievoorwaarden

De voordelen van ServicePlus

Vind een Volkswagen Bedrijfswagens Centrum bij jou in de buurt