Acties
Ontdek alle lopende Volkswagen Bedrijfswagens acties

Rijd nu de Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter.1 Al vanaf € 31.250 met voordeel oplopend tot € 4.585.1 Uit voorraad leverbaar. Zo rijd je in een Crafter die bij jou past en wanneer jij ‘m nodig hebt. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Maak van de Crafter jouw Crafter

Het is jouw bedrijfswagen, jij bent de baas. En dit is hét moment om je unieke Crafter te creëren. Met het tijdelijk verkrijgbare Hero Pakket waarmee je de Crafter stijlvoller, stoerder en sportiever kan maken. Van subtiele rode stiksels en (eco)leder tot sidebars en zwarte lichtmetalen velgen. Kies je Crafter, kies je favoriete accessoires uit het pakket en maak ’m helemaal van jou.

Multivan Bulli Edition

Ontdek de nieuwe Multivan Bulli Edition. Deze tijdelijk verkrijgbare uitvoering van de Multivan is standaard extra rijk uitgerust en daarnaast extra scherp geprijsd vanaf € 59.990.2 Daarnaast profiteer je van € 3.500 inruilpremie.3

Als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Volkswagen Bedrijfswagens en ontvang als eerste updates van aanbiedingen en (product)informatie.

Ontdek onze modellen

Ontdek onze modellen