Caddy, Transporter & Crafter acties

Acties
Kies je model

Acties
Kies je model

Al 75 jaar voor mekaar 

Al 75 jaar hebben we een bus waar je op kan bouwen. Wat je vak ook is, wij zijn er voor je. Momenteel zijn er geen speciale acties vanuit Volkswagen Bedrijfswagens. Per model zijn er wel verschillende uitrustingslines beschikbaar.  

Bekijk hier alle modellen: 

 

 

Als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Volkswagen Bedrijfswagens en ontvang als eerste updates van aanbiedingen en (product)informatie.

Ontdek onze modellen

Ontdek onze modellen

75 jaar Volkswagen Bedrijfswagens in Nederland

Autohandelaar Ben Pon bezoekt in 1947 de Volkswagen fabriek in Duitsland, met een simpele schets van de eerste Transporter bestelbus inspireert hij Volkswagen tot het bouwen van deze iconsiche bus. We staan nu op het punt om net als 75 jaar geleden een nieuw tijdperk in te gaan, dit keer met de 100% elektrische ID. Buzz. We vieren dit met een aantal bijzondere acties. 

Ben Pon schets nu in het Rijksmuseum
 

Volkswagen Transporter schets Ben Pon

75 jaar terug in de tijd schetste Ben Pon de eerste Transporter bestelbus in de Volkswagen fabriek. Ter ere van het jubileum heeft de schets temidden van andere iconen uit de Nederlandse kunst en geschiedenis in het Rijksmuseum gelegen. Momenteel ligt de schets niet meer openbaar en is deze alleen te bewonderen op aanvraag in het Rijksmuseum. 

Bus tot Buzz Tour op 1 juni 2022
 

--:--

Dit jaar verwelkomen we de eerste compleet elektrische bus: de ID. Buzz. Reden waarom we op 1 juni iets speciaals hebben gedaan: de van Bus tot Buzz Tour. Met de 75 mooiste en meest bijzondere Volkswagen busjes van de afgelopen 75 jaar hebben we een onvergetelijke rit gemaakt.