2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
VW Multivan met lak Mojave beige

De Multivan.

Je hebt werkpaarden. En je hebt luxe paarden.

Voor wie bijzonder niet bijzonder genoeg is, is er de Volkswagen Multivan. De Multivan combineert de ruimte van een Transporter met een ongekende luxe. Stel je eigen Multivan samen en geniet van rijden in stijl. Jouw stijl. Verschil moet er zijn.

Extra mogelijkheden met de Multivan Dubbele Cabine.

Naast de standaard uitvoering is de Volkswagen Multivan aan te schaffen met dubbele cabine. Bij de ontwikkeling van de Multivan Dubbele Cabine stonden veiligheid, comfort en functionaliteit altijd voorop. Kies je ervoor om een Multivan Dubbele Cabine te kopen, dan biedt deze bedrijfswagen je eindeloos veel mogelijkheden. Zo is er plaats voor vier of vijf personen en volop ruimte voor verschillende soorten ladingen. Het passagiersdeel is geheel naar eigen inzicht in te richten met de 3-zitsbank of de luxe stoelen met armleuningen. De Multivan Dubbele Cabine Comfortline is leverbaar in een korte (3000 mm) en lange wielbasis (3400 mm). De Multivan Dubbele Cabine Highline is alleen in een korte wielbasis leverbaar.

Flexibel voor dagelijks gebruik.

Elektrisch verstelbare stoelen, een multifunctioneel stuurwiel en vele praktische extra's zorgen ervoor dat elke rit in de Volkswagen Multivan plezier oplevert.

Vooruitkijkende ondersteuning.

De Multivan biedt praktische bestuurdershulp- en veiligheid dankzij de systemen die jou ondersteunen in lastige situaties. Denk bijvoorbeeld aan het inparkeren of ondersteuning bij het wisselen van rijstrook.

Stap in en geniet.

Slimme onlinediensten, infotainment van het hoogste segment en praktische verwarmings- en aircosystemen maken van de Volkswagen Multivan een ideale metgezel voor werk en vrije tijd.

Groot prestatievermogen, laag verbruik.

De Multivan beschikt over de nieuwste motorengeneratie met uitlaatgasnorm Euro 6. Dat betekent dat je profiteert van laag brandstofverbruik zonder verlies van rijplezier.

image

Ook klaar voor de volgende stap?

Eerst nog iets meer weten?