Eine Familie läuft vergnügt neben dem stehenden VW Multivan Energetic her.

De nieuwe Multivan

Welkom in een nieuwe wereld

Welkom in een nieuwe wereld

Incl. btw & bpm
€ 54.500
Netto bijtelling vanaf
€ 362 p/mnd
Garantie
4 jaar op bus en reparatie
Zitplaatsen
Tot 7 zitplaatsen

Alleskunner opnieuw uitgevonden

Omdat je een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat je iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

Alle luxe voor jouw passagiers. Voor Mekaar. Met de nieuwe Multivan.

Flexibeler en luxer dan ooit

Hoogwaardige materialen in het interieur

Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen die de nieuwe Multivan een verfijnde, premium uitstraling geven. Standaard beschikt hij over de Digital Cockpit Pro, een 10 inch multimediadisplay. En het standaard multifunctioneel lederen stuurwiel met de 100% tiptronic laat vrijwel niets te wensen over. Bovendien kan je de kleuren van uw interieur zelf instellen met Multicolour Ambient Lighting.  Of het nu gaat om wit licht voor het vinden van verloren voorwerpen, een warme gele tint voor een ontspannende avond of een kleurrijk spel van kleuren.

Two boys inside the VW Multivan playing with toys.

Een superslim interieurconcept

De nieuwe Volkswagen Multivan introduceert een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kun je de Multivan indelen zoals je wilt. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

A girl reaches out to the panoramic glass roof and looks up at the drone hovering above the car.

Alles naar een hoger plan

Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Het geweldige uitzicht en het vele licht zorgen ervoor dat het interieur nog ruimer voelt. Bijkomend voordeel: de maximale binnenhoogte in het midden van Multivan is hierdoor nog wat hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Premium comfort dat typisch is voor een Multivan.

A man with a charging cable in his hand and a girl with a helmet in front of the VW Multivan Energetic.

eHybrid met plug-in hybride-aandrijving

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat de afstand die je dagelijks gemiddeld aflegt 100% elektrisch kan. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

Features

Het dak wordt de hemel

Een absolute primeur in de nieuwe Multivan is het bijzonder grote, tweedelige panoramische glazen dak - want dat was nog nooit eerder te zien in een Multivan. Het daaruit voortvloeiende nog grotere gevoel van ruimte en ook een iets grotere, reële binnenhoogte zorgen voor meer comfort. Geniet overdag van een lichtdoorstroomd interieur en 's avonds van onvergetelijke momenten onder de sterrenhemel. Een "LowE"-coating in het gelamineerde veiligheidsglas vermindert ook de warmtestraling met 78 procent. Voor de passagiers in het passagierscompartiment betekent dit: achterover leunen en genieten.