2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Elektrisch bedrijfswagen, elektrisch rijden, elektrisch bestelbus

Elektrische bedrijfswagens.

Elektrisch bestelwagen in de weiland Volkswagen Bedrijfswagens

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. Verschil moet er zijn.

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.

laad jouw elektrisch bedrijfswagen op bij een laadstation

Opladen inpassen in je bedrijfsvoering.

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op je bedrijf of bij je chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen, past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

man leunt op dozen. Mijn eerste elektrisch bedrijfswagen, maar zeker niet mijn laatste
„Mijn eerste bedrijfswagen met elektro-aandrijving. Maar zeker niet mijn laatste.“

Innovatieve aandrijving. De vertrouwde laadruimte.

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – en kiezen voor een volledig elektrische bestelwagen. Of het nu om de nieuwe e-Crafter, de in de toekomst om een Transporter of Caddy1 gaat: De lithium-ion accu en het Batterie-Management-System zijn inmiddels zo compact en licht dat ze ruimtebesparend aan de ondervloer gemonteerd kunnen worden. Zodoende is de laadruimte net zo groot als voorheen.

laad jouw elektrisch bedrijfswagen op bij een laadstation

Veel mogelijkheden voor het opladen van jouw elektrische bedrijfswagen.

Jij bepaalt waar je jouw e-Crafter oplaadt: via een stopcontact in je garage thuis, via een wallbox bij je bedrijf of bij één van de vele openbare laadstations in Europa. Daarom is elk voertuig voorzien van een combi-stekkerdoos, die geschikt is voor laadkabels met wissel- of gelijkstroomstekkers.

Nieuwsberichten over elektrisch rijden.

Meer weten?