e-Crafter
e-Crafter
e-Crafter

Elektrische bedrijfswagen

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.

Opladen inpassen in je bedrijfsvoering.

e-Crafter

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op je bedrijf of bij je chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen, past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

Innovatieve aandrijving. De vertrouwde laadruimte.

e-Crafter in de avond

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – en kiezen voor een volledig elektrische bestelwagen. Of het nu om de nieuwe e-Crafter, de in de toekomst om een Transporter of Caddy1 gaat: De lithium-ion accu en het Batterie-Management-System zijn inmiddels zo compact en licht dat ze ruimtebesparend aan de ondervloer gemonteerd kunnen worden. Zodoende is de laadruimte net zo groot als voorheen.

Veel mogelijkheden voor het opladen van jouw elektrische bedrijfswagen.

e-Crafter in de avond

Jij bepaalt waar je jouw e-Crafter oplaadt: via een stopcontact in je garage thuis, via een wallbox bij je bedrijf of bij één van de vele openbare laadstations in Europa. Daarom is elk voertuig voorzien van een combi-stekkerdoos, die geschikt is voor laadkabels met wissel- of gelijkstroomstekkers.

Elektrisch rijden. Geschikt voor jouw onderneming?

Ben jij benieuwd wat de e-Crafter kan betekenen voor jouw onderneming?  Neem contact op met de dichtsbijzijnde dealer voor vrijblijvend advies.

Maatwerkoplossing e-Crafter Stedin

Volkswagen Bedrijfswagens is met Stedin de samenwerking aangegaan met de e-Crafter. Stedin zet de e-Crafter in om elektrische bakfietsen en monteurs in de binnenstad te bevoorraden. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van Stedin over het dagelijkse gebruik van de e-Crafter, bekijk de video hiernaast. Wil jij meer informatie over de e-Crafter van Volkswagen Bedrijfswagens? Neem dan contact op met je dealer naar keuze.
 

ID. BUZZ CARGO

Met de Elektrisch Rijden Nieuwsbrief ontvang je als eerste al het nieuws over de duurzame bedrijfswagens van Volkswagen.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there