e-Crafter
e-Crafter
e-Crafter

Elektrische bedrijfswagen

Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, heeft Volkswagen Bedrijfswagens de e-Crafter ontwikkeld. Onze eerste volledig elektrische bedrijfswagen. We helpen je met onze e-Crafter op weg: zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op de kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dat is nog maar het begin. Techniek staat niet stil. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. 

Antwoord op al jouw vragen

e-Crafter aan de oplader

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – ze kiezen voor volledig elektrisch vervoer. Zo dragen zij hun steentje bij aan een duurzamere wereld én het is een goed argument om met jou als duurzame partner samen te werken. Wanneer je overweegt om over te stappen naar bijvoorbeeld een elektrische bestelbus, heb je vast een hoop vragen. We helpen je graag op weg. Hier lees je alle informatie over de nieuwe elektrische bedrijfswagens, denk bijvoorbeeld aan:

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Elektrisch rijden. Geschikt voor jouw onderneming?

Ben jij benieuwd wat de e-Crafter kan betekenen voor jouw onderneming?  Neem contact op met de dichtsbijzijnde dealer voor vrijblijvend advies.

Opladen inpassen in je bedrijfsvoering

e-Crafter

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op je bedrijf of bij je chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen, past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

Onderhoud aan een elektrische bedrijfsauto. Hoe werkt dat?

Onderhoud aan een elektrische bedrijfswagen

Een onderhoudsbeurt aan je bedrijfsauto –of bus kan soms flink in de papieren lopen. Maar hoe zit dat eigenlijk met het onderhoud aan een elektrische bus? In hoeverre verschilt dat met een bus die op brandstof rijdt? Eén ding is zeker: elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook op onderhoudskosten.

Elektrisch rijden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het elektrisch rijden nieuws? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief over de duurzame bedrijfswagens van Volkswagen.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.