e-Crafter

Elektrische bedrijfswagen

Duurzaam rijden. Voor mekaar.

Volkswagen is hard op weg richting duurzaam autorijden. Ons doel is zero emissie van al onze bedrijfswagens. De elektrische bus heeft de toekomst. Daarom ontwikkelt Volkswagen Bedrijfswagens verschillende nieuwe volledig elektrische modellen. De elektrische bestelbus die Volkswagen op dit moment voert, is de e-Crafter en natuurlijk de ID. Buzz Cargo.

Ondertussen lopen we voorop met zo schoon mogelijke verbrandingsmotoren, die voldoen aan de Euro 6d norm. Daarnaast bieden we schone alternatieven, zoals rijden op niet-fossiele diesel (HVO).

Onze dealers adviseren je graag over hoe je de elektrische bestelbus het slimst in je bedrijfswagenpark kunt inpassen. Volkswagen is klaar voor een duurzame toekomst. Ga je mee?

Onze elektrische modellen

Onze elektrische modellen

Op weg naar een zero-emissie wagenpark?

--:--

Ontdek de mogelijkheden met de Way-to-Zero tool

Bepaal samen met je dealer hoe je kunt verduurzamen en zie direct wat het je oplevert. Samen stippelen we jouw route uit naar een duurzamer wagenpark.

Antwoord op al jouw vragen

e-Crafter aan de oplader

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – ze kiezen voor volledig elektrisch vervoer. Zo dragen zij hun steentje bij aan een duurzamere wereld. Én elektrisch rijden is een goed argument voor je klanten om met jou als duurzame partner samen te werken. Wanneer je overweegt om over te stappen naar bijvoorbeeld een elektrische bestelbus, heb je vast een hoop vragen. We helpen je graag op weg. Hier lees je alle informatie over de nieuwe elektrische bedrijfswagens, denk bijvoorbeeld aan:

  • uitleg over snelladen, 
  • informatie over kosten van het onderhoud van jouw elektrische bedrijfswagen, 
  • de uitgebreide aankoopmogelijkheden die wij je bieden, 
  • fiscale voordelen van het kopen of leasen van een duurzame bedrijfswagen  
  • gedetailleerde informatie over de actieradius

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Elektrische Volkswagen bus. Geschikt voor jouw onderneming?

Ben jij benieuwd wat de e-Crafter kan betekenen voor jouw onderneming?  Neem contact op met de dichtsbijzijnde dealer voor vrijblijvend advies.

De ANWB over de voordelen van elektrisch rijden

Opladen inpassen in je bedrijfsvoering

e-Crafter

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op je bedrijf of bij je chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen, past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

Onderhoud aan een elektrische bedrijfsauto. Hoe werkt dat?

Onderhoud aan een elektrische bedrijfswagen

Een onderhoudsbeurt aan je bedrijfsauto –of bus kan soms flink in de papieren lopen. Maar hoe zit dat eigenlijk met het onderhoud aan een elektrische bus? In hoeverre verschilt dat met een bus die op brandstof rijdt? Eén ding is zeker: elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook op onderhoudskosten.

Zo schoon mogelijke alternatieven.

Naast onze elektrische bedrijfswagens, bieden we duurzame alternatieven aan met een zo schoon mogelijke verbrandingsmotor. We lopen voorop met de Caddy Cargo en de Transporter 6.1 (en later de Crafter) die nu al voldoen aan de Euro 6d norm. Deze emissienorm gaat later dit jaar of in 2022 in. Door te rijden op biologische, niet-fossiele diesel (oftewel HVO: 'Hydrotreated Vegetable Oil'), kunnen we de CO2 uitstoot van je bedrijfswagen met 90% terugdringen. Tenslotte bieden we ook eHybrid modellen aan, zoals de Multivan. Hierbij wordt elektrisch rijden gecombineerd met een brandstofmotor. Ontdek hier de Multivan eHybrid.