e-Crafter

Elektrische bedrijfswagen

Duurzaam rijden. Voor mekaar.

Volkswagen is hard op weg richting duurzaam autorijden. Ons doel is zero emissie van al onze bedrijfswagens. De elektrische bus heeft de toekomst. Daarom ontwikkelt Volkswagen Bedrijfswagens verschillende nieuwe volledig elektrische modellen. De elektrische bestelbus die Volkswagen op dit moment voert, is de e-Crafter. In 2022 gevolgd door de op de iconische T1 geïnspireerde ID. Buzz. 

Ondertussen lopen we voorop met zo schoon mogelijke verbrandingsmotoren, die voldoen aan de Euro 6d norm. Daarnaast bieden we schone alternatieven, zoals rijden op niet-fossiele diesel (HVO).

Onze dealers adviseren je graag over hoe je de elektrische bestelbus het slimst in je bedrijfswagenpark kunt inpassen. Volkswagen is klaar voor een duurzame toekomst. Ga je mee?

Elektrische bestelbus. Vandaag en morgen

Elektrische bestelbus. Vandaag en morgen

Antwoord op al jouw vragen

e-Crafter aan de oplader

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – ze kiezen voor volledig elektrisch vervoer. Zo dragen zij hun steentje bij aan een duurzamere wereld. Én elektrisch rijden is een goed argument voor je klanten om met jou als duurzame partner samen te werken. Wanneer je overweegt om over te stappen naar bijvoorbeeld een elektrische bestelbus, heb je vast een hoop vragen. We helpen je graag op weg. Hier lees je alle informatie over de nieuwe elektrische bedrijfswagens, denk bijvoorbeeld aan:

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Elektrische Volkswagen bus. Geschikt voor jouw onderneming?

Ben jij benieuwd wat de e-Crafter kan betekenen voor jouw onderneming?  Neem contact op met de dichtsbijzijnde dealer voor vrijblijvend advies.

Profiteer nu van € 15.000 voordeel

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Profiteer nu bovenop de duurzaamheidspremie van Volkswagen Bedrijfswagens van de Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) 1

Duurzaamheidspremie: € 10.000
Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's: € 5.000 1
Totaalvoordeel: € 15.000

Met ID. Switch wordt wachten ineens leuk

Lease nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1. Switch straks naar een ID.Buzz

Kun jij niet wachten op de ID. Buzz, de elektrische variant van de iconische Volkswagen T1? Maar is je bus nú al aan vervanging toe? Kies dan voor ID. Switch.

Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en lever hem in wanneer je wil switchen naar een ID. Buzz. Jij bepaalt zelf óf en wanneer je overstapt. Ondertussen geniet je van je gloednieuwe Caddy of Transporter. Wachten was nog nooit zo leuk.

Opladen inpassen in je bedrijfsvoering

e-Crafter

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op je bedrijf of bij je chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen, past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

Onderhoud aan een elektrische bedrijfsauto. Hoe werkt dat?

Onderhoud aan een elektrische bedrijfswagen

Een onderhoudsbeurt aan je bedrijfsauto –of bus kan soms flink in de papieren lopen. Maar hoe zit dat eigenlijk met het onderhoud aan een elektrische bus? In hoeverre verschilt dat met een bus die op brandstof rijdt? Eén ding is zeker: elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook op onderhoudskosten.

Lees meer over elektrisch rijden

Hoe Lekkerland, Stedin en Coolblue over elektrisch rijden denken

De elektrificatie van Volkswagen Bedrijfswagens

5 branches waarin elektrisch rijden nu al toegepast kan worden

Welke kosten heb je bij een elektrische bedrijfswagen?

Elektrische bedrijfswagen: kopen of leasen?

Zuinig elektrisch rijden: welke factoren zijn van invloed op de actieradius?

Lees meer over elektrisch rijden

Elektrisch rijden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het elektrisch rijden nieuws? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief over de duurzame bedrijfswagens van Volkswagen.

Zo schoon mogelijke alternatieven.

Naast onze elektrische bedrijfswagens, bieden we duurzame alternatieven aan met een zo schoon mogelijke verbrandingsmotor. We lopen voorop met de Caddy Cargo en de Transporter 6.1 (en later de Crafter) die nu al voldoen aan de Euro 6d norm. Deze emissienorm gaat later dit jaar of in 2022 in. Door te rijden op biologische, niet-fossiele diesel (oftewel HVO: 'Hydrotreated Vegetable Oil'), kunnen we de CO2 uitstoot van je bedrijfswagen met 90% terugdringen.