Aluca bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting

De laadruimte van alle Volkswagen Bedrijfswagens modellen kunnen ingericht worden met bedrijfswageninrichting tot een efficiënte werkplaats op wielen. Dankzij de juiste bedrijfswageninrichting houd je Transporter, Crafter, Caddy of Amarok overzichtelijk, zodat het jouw ideale mobiele werkplek wordt. De mogelijkheden van bedrijfswageninrichting zijn tegenwoordig zeer uitgebreid. Je bedrijfswageninrichting zelf samenstellen kun je bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer regelen. Plan hiervoor je maatwerk adviesgesprek. 

Bus betimmering

Ben je op zoek naar de juiste laadruimte inrichting voor jouw bedrijfswagen, zodat producten tijdens het vervoeren niet beschadigen? Een simpele en effectieve manier voor het inrichten van jouw laadruimte, is je laadruimte betimmeren. Hierbij kun je denken aan een ''houten bedrijfswageninrichting'''. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden om jouw laadruimte te beschermen. Je kunt je bedrijfswageninrichting zelf samenstellen. Uiteraard zijn de vloer, wanden en lat-om-lat betimmering geheel afgestemd op de maatvoering van jouw bedrijfswagen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw Caddy, Transporter, Crafter of Amarok.

ALUCA bedrijfswageninrichting

Voor elk type Volkswagen bedrijfswagen en voor elke branche maakt het merk ALUCA van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen.
Binnen het modulaire systeem van ALUCA zijn de diverse componenten slim
op elkaar afgestemd. Grijpbakken voor losse onderdelen? Vergrendelbare lades waar jij grote gereedschappen veilig in opbergt? Of losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar jouw klus ter plaatse? Dat is allemaal mogelijk met het ALUCA kastensysteem.

Ombouwmogelijkheden

Alle Volkswagen Bedrijfswagens dealers kunnen jou helpen om een complete ombouwoplossing samen te stellen voor jouw bedrijfswagen of bestelbus.
Ga naar een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en maak samen een inrichting op maat, zodat jij de beschikbare ruimte in jouw bedrijfswagen zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. 

Stappenplan voor een bedrijfswagen op maat