Je bedrijfswagen perfect op maat

Omdat je bedrijf uniek is. Omdat jouw dagelijkse werkzaamheden vragen om specifieke oplossingen. En... omdat je gewoon kwaliteit wilt leveren. Daarom bieden wij carrosseriebouw op maat, zodat jij binnenkort in je ideale bedrijfsbus rijdt. 

Onze gecertificeerde ombouwpartners verzorgen voor iedere branche en elk bedrijf bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw. Van Caddy en Transporter 6.1 tot Crafter en e-Crafter. Van open laadbak tot koelwagen die koelt op zonne-energie. Alles over carrosseriebouw

Stappenplan voor een bedrijfswagen op maat

Maatwerkoplossingen ID. Buzz Cargo

Omdat je bedrijf uniek is. Omdat jouw dagelijkse werkzaamheden vragen om specifieke, maar ook duurzame en toekomstgerichte oplossingen. En... omdat je gewoon kwaliteit wilt leveren. Daarom bieden wij nu óók voor de ID. Buzz Cargo carrosseriebouw op maat, zodat jij binnenkort in je ideale elektrische bedrijfswagen rijdt en daarmee verzekerd bent van toegang tot binnensteden in de toekomst.

Samen met onze gecertificeerde PremiumPartner Veth Automotive hebben we voor de ID. Buzz Cargo een gesloten laadbak, open laadbak, kipper en veegvuil variant ontwikkeld. Meer weten over deze maatwerkoplossingen voor de ID. Buzz Cargo? Neem dan contact op met je dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

ID. Buzz Cargo gesloten laadbak

  • Laadvermogen tot +/- 500 kg
  • Gesloten laadbak standaard voorzien van achterdeuren
  • Tegen meerprijs uit te breiden met zijdeuren en / of rolluiken aan beide zijden

Bedrijfswageninrichting

Voor elk type Volkswagen Bedrijfswagen en voor elke branche maakt het merk Aluca van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen. Binnen het modulaire systeem Aluca zijn de diverse componenten slim op elkaar afgestemd. Grijpbakken voor losse onderdelen? Vergrendelbare lades waar jij grote gereedschappen veilig in opbergt? Of losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar jouw klus ter plaatse? Dat is allemaal mogelijk met het ALUCA kastensysteem.

Accessoires

Met ons grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, pas je jouw bedrijfswagen helemaal aan naar jouw (werk)wensen. Je bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op.

Een bedrijfswagen op maat, toegepast op jouw branche

In de zoektocht naar een bedrijfswagen wil je maar één ding: dat de wagen aansluit bij jouw bedrijf, branche en wensen. Bij Volkswagen begrijpen we dat geen beroep hetzelfde is en dat maatwerk de standaard is.

Veelgestelde vragen omtrent maatwerk