2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Klassewerk Livelessen

Verschil moet er zijn. Ook voor de volgende generatie vakmensen. Klassewerk is een serie van livestreams via Instagram, waar MBO-studenten duurzame projecten van echte vakmensen op de bouwplaats volgen. Bekijk alle lessen van Klassewerk terug.

Bekijk les 01: Maikel installeert laadpaal.

Live vanaf zijn werkplek gaf Maikel een van de eerste Klassewerk Live lessen. Studenten van ROC Amsterdam en Leiden konden hem vanuit de klas vragen stellen en zien hoe hij een laadpunt voor elektrische auto’s installeerde.

Bekijk de live les van Maikel.

Bekijk les 02: Denis stemt een waterpomp af met een CV-ketel.

Live vanuit de Zaanstreek gaf Denis de tweede Klassewerk Live les. Hij stelde en beantwoorde vragen over waterpompen en hybride verwarmingssystemen.

Bekijk de live les van Denis.

Bekijk les 03: Rick van Wikkelhouse installeert een duurzaam huis van karton.

Rick van Wikkelhouse gaf een derde Klassewerk Live les vanaf een wel heel bijzondere locatie. Een bouwplaats waar huizen van karton worden gebouwd. Zo maakt het vakmanschap van onze rijders maakt het verschil voor de volgende generatie vakmensen. Iets gemist?

Hier de hoogtepunten op een rijtje.

Bekijk de live les van Rick.

Bekijk les 04: Sander installeert een warmtepomp.

Op een zolderkamer installeerde Sander een warmtepomp van Inventum. Het oog wilt ook wat, daarom werkt Sander altijd alles netjes af. Zo maakt het vakmanschap van onze rijders het verschil voor de volgende generatie vakmensen. Iets gemist? Bekijk hier de samenvatting van de live les.

Bekijk de live les van Sander.

Vakmannen verschil moet er zijn

Ook een Klassewerk Live les geven?

Ben je dagelijks bezig in de duurzame bouw? Maak met jouw vakmanschap het verschil voor de volgende generatie vakmensen.