Klaar voor morgen met Volkswagen Bedrijfswagens

Klaar voor morgen
met Volkswagen Bedrijfswagens

Stekkeren of nog even doordieselen?
Alles op een rij voor jouw keuze

Een bedrijfswagen kopen, het lijkt zo makkelijk. Maar wat is wijsheid, met steeds meer zero emissie zones, het einde aan de BPM-vrijstelling in 2025, grillige energieprijzen en 1001 andere onzekere factoren. Wordt het elektrisch? Hybride? Of toch nog een keertje diesel? De keuze hangt uiteraard af van jouw situatie. We helpen je graag op weg.

bpm

Nieuwe bedrijfswagen nodig? Schakel op tijd

Ondernemers met een bedrijfswagen(park) staan bij de aanschaf van nieuwe bedrijfswagens nu al voor een dilemma. Per 1 januari 2025 vervalt de bpm-vrijstelling en wordt vanaf dan berekend op basis van CO2-uitstoot. Is vergroenen een optie? Of kun je nog niet overstappen op elektrisch?

Zero-emissiezones

Nieuwe regelgeving beïnvloedt keuze bedrijfswagen

Wie nu of in de komende paar jaar overweegt om een nieuwe bedrijfswagen te kopen, heeft aardig wat zaken om over na te denken. Maar ook wie dat niet van plan is, moet rekening houden met een aantal bijzondere veranderingen die gevolgen kunnen hebben voor ondernemers.

Zij zijn klaar voor morgen

De ID. Buzz Cargo van Meester Sander

Hij heet eigenlijk Sander Gordijn, maar iedereen kent hem als Meester Sander. Al jaren is hij bezig om kinderen en leraren te inspireren om techniek en technologie te gebruiken. En hoe kun je dat beter doen dan door met een ID. Buzz Cargo langs te gaan bij scholen? ‘Ik had voorheen eigenlijk niks met busjes, maar de ID. Buzz Cargo past helemaal bij wat ik doe. Het is in principe één grote gadget! Ik heb er ook nog een extra gadget aan toegevoegd: een groot tv-scherm. Als ik mijn achterklep open op het schoolplein, heb ik meteen een digitaal bord. Ideaal!

Volkswagen Bedrijfswagens en Vestas maken zich samen sterk voor duurzame mobiliteit

Volkswagen Bedrijfswagens en Vestas Wind Systems, de wereldwijde marktleider in duurzame windenergieoplossingen, hebben hun strategische samenwerking verder uitgebreid. Naast de inzet van de volledig elektrische ID. Buzz Cargo in de servicevloot van Vestas, gaan de twee ondernemingen in de toekomst ook samenwerken op het gebied van geëlektrificeerde transportoplossingen, om de decarbonisatie van het wagenpark van Vestas te versnellen.

De ID. Buzz Cargo van FIDT

"Heb jij na een lange werkdag waarop je weinig hebt bewogen nog zin om te gaan sporten? Nee toch? Dus bedachten personal trainers Sofie en Etienne daar iets op: de FIDT Buzz, een gym op wielen die naar bedrijven toe gaat. Hiermee willen ze niet alleen de gezondheid van medewerkers bevorderen, maar ook het teamgevoel en de productiviteit verhogen. Sofie: ’We bewegen in Nederland veel te weinig en wij willen daar verandering in brengen. Onze workouts bestaan uit kracht- en conditietraining, maar we geven ook boks- en hardloopclinics. Iedereen kan meedoen: niet fit, een beetje fit of topfit.’

Passend advies nodig? Je dealer helpt je graag op weg

Wellicht vind je dit ook interessant?