Volkswagen California on Tour App

California on Tour App
Plan, ontwerp en geniet van jouw #VanLife-avontuur

Jouw metgezel voor een onvergetelijk campingavontuur

Plan, ontwerp en geniet van je #VanLife-avontuur: de California on Tour-app biedt je daarvoor veel handige functies. Ontdek in de video hoe ontspannen je reisplanning kan zijn met de California on Tour app.

--:--
Campingzoeker, digitale handleiding en reisplanner in één

Campingzoeker, digitale handleiding en reisplanner in één

Fantastische bestemmingen, routeplanning, belangrijke informatie en nog veel meer: ​​onze gratis California on Tour-app voor iOS en Android is jouw digitale metgezel voor een onvergetelijk #VanLife-avontuur. Dankzij handige functies en slimme oplossingen maken wij je volgende kampeertrip met jouw Volkswagen California eenvoudiger. Hierdoor heb je meer tijd om van je vakantie te genieten.

California on Tour App

Campingplaatsen zoeken: makkelijk te vinden en direct te boeken

Of het nu gaat om een ​​spontane roadtrip of een zorgvuldige reisplanning. Met de California on Tour App vind je altijd de perfecte campingplaats op je route en daarnaast alles wat het hart van een kampeerder begeert: van benzinestations tot servicelocaties voor jouw Californië. Ook is het vanaf nu mogelijk om direct en gemakkelijk via de app je campingplaats te reserveren via het populaire platform Hinterland.camp. En via California Dreaming in het achterland vind je unieke en afgelegen campingplekken die alleen door Volswagen-campers kunnen worden gereserveerd.

 • Gemakkelijk zoeken op tekst en categorieën
 • Zoekresultaten in kaart- en lijstweergave inclusief directe navigatie via smartphone
 • Locatie-onafhankelijk zoeken door aanpassen van het kaartgebied
 • Meer dan 23.000 campings en meer dan 6.600 staanplaatsen in heel Europa
 • Informatie over hun voorzieningen, locatie, enzovoort en directe aanvragen per e-mail
California on Tour App

How-to & info: jouw California in één oogopslag

De belangrijkste informatie en gegevens altijd bij de hand: In het gedeelte ‘How-to & info’ vind je nuttige uitlegvideo’s over onze California modellen, talrijke voertuigdetails – en California-servicepartners bij jou in de buurt.

Bovendien kun je via de digitale handleiding onderweg snel en eenvoudig toegang krijgen tot technische informatie over jouw California. Ontdek bijvoorbeeld vóór een lange rit de voertuiginstellingen - interactief en duidelijk.

 • Digitale handleiding toegankelijk via inhoudsopgave en zoekfunctie
 • Duidelijk gebundelde hulpthema's
 • Verdere relevante technische informatie in compacte app-weergave
 • Voertuiginformatie op basis van VIN-nummer
California on Tour App - Op afstand bedienbare functies

De afstandsbediening voor je California

Beschikbaar voor de California 6.11

Met de ‘voorbereiding voor California afstandsbediening’ kun je jouw California 6.1 verbinden met de California on Tour App en van je camper een smart home op vier wielen maken.1 Zo heb je via de app toegang tot veel camperspecifieke instellingen buiten het voertuig en houd je tijdens de reis de voertuigstatus in de gaten. Ook heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om het hefdak via een app te bedienen, zodat je het openen of sluiten hiervan vanaf buiten het voertuig kan doen. 

Jouw digitale metgezel voor al je VanLife-avonturen

Digitale reisplanning: ontspan tijdens je vakantie

Begin je volgende reis goed georganiseerd: naast camping- en staanplaatsen kun je via de categorie- en trefwoordzoekfunctie in de California on Tour-app nog veel meer interessante plaatsen vinden en digitaal beheren. Of het nu gaat om een accommodatie op je route of om restaurants en bezienswaardigheden bij jou in de buurt: met de functie "Mijn plaatsen" kun je jouw favoriete bestemmingen en tussenstops voor later opslaan - en ze uiteraard op elk gewenst moment weer raadplegen. Zo eenvoudig is het om digitaal je reis te plannen met de California on Tour App.

California on Tour App voor iOS downloadenOpent een externe link

California on Tour App voor Android downloadenOpent een externe link

 • QR-Code voor Apple App Store

  QR-Code voor Apple App Store

 • QR-Code voor Google Play Store

  QR-Code voor Google Play Store

California on Tour App

VW Connect en We Connect: de nieuwe digitale mobiliteit

Handiger dan ooit: VW Connect en We Connect is voor jou als particuliere klant het instappunt naar digitale mobiliteit. Dankzij de vast geïntegreerde simkaart is jouw Volkswagen bedrijfswagen vanaf het begin online. Tegelijkertijd kun je via de Volkswagen-app je smartphone met je California verbinden en zo toegang krijgen tot veel handige functies en diensten. Dit maakt reizen nog relaxter en comfortabeler.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Misschien vind je dit ook interessant

Digitale diensten & apps

Alles over VW Connect en We Connect

VW Connect en We Connect activeren in twee stappen

Misschien vind je dit ook interessant