Transporter 6.1 Bulli

Transporter 6.1 Bulli

De Transporter 6.1 Bulli. Een klasse apart.

De meest luxe uitvoering van de vernieuwde transporter is de Transporter 6.1 Bulli! Met de onmiskenbare 5+1 strips chroom op de voorkant, LED-Koplampen en grotere lichtmetalen velgen een lust voor het oog van de echte Transporter fan. Voor de bestuurders en bijrijders niks minder: adaptive cruise control, de state-of-art- Digital Cockpit, navigatie Discover Pro en het rijk gedecoreerde dashboard uit de Multivan 6.1. De Bulli bevat de standaarduitrusting van de Transporter 6.1 en alle features uit Highline. Met daar bovenop nog eens extra veel luxe. 

Digital cockpit met navigatie

De Transporter 6.1 Bulli bevat veel digitale technologieën die het rijden comfortabeler maken. Bijvoorbeeld de hoge resolutie digital cockpit met navigatie. Of Volkswagen We Connect: een service die van je smartphone een afstandsbediening maakt voor de auto. En dat is nog maar het begin.

  • Gekleurde cockpit met hoge resolutie
  • Nieuwe radio- en navigatiesystemen met touchscreen tot 23,4 cm (9,2 inch)
  • Verbonden dankzij de geïntegreerde simkaart 
  • Mobiele online diensten We Connect
  • Opladen van smartphones via inductie
1.
Speciale uitrusting tegen meerprijs

Vrijblijvend adviesgesprek

Kom in gesprek met één van onze experts en laat je adviseren welke mogelijkheden er zijn voor jouw Transporter 6.1 of financiering.

Multivan exterieur pakket

Multifunctioneel lederen stuurwiel Bulli
  • bumpers in carrosseriekleur
  • Multivan grill met 5 + 1 chroomlijsten
  • Handgrepen en buitenspiegels in carrosseriekleur

Multifunctioneel lederen stuurwiel

Multifunctioneel lederen stuurwiel Bulli

Het multifunctionele stuur ligt aangenaam in de hand en overtuigt door het bedieningsgemak. Je kunt de knoppen gebruiken om de radio, het navigatiesysteem, jouw mobiele telefoon of het cruise control-systeem te bedienen. En met de snelheidsafhankelijke werking van de stuurbekrachtiging neemt de wendbaarheid toe bij het manoeuvreren en parkeren. En met de optionele Servotronic, een snelheidsafhankelijke besturing van de stuurbekrachtiging, neemt de wendbaarheid toe bij het manoeuvreren en parkeren. Zo kan de bestuurder de auto op hoge snelheid nog preciezer en gerichter besturen dan met de normale stuurbekrachtiging.

Extra luxe bovenop de Highline

<b>Extra luxe</b> bovenop de Highline

Highline

Extra opties bovenop standaarduitrusting

Bulli

Extra opties bovenop de Highline

Verwarmbare voorruit

Comfort bijrijdersstoel met armleuningen

Multifunctioneel lederen stuurwiel

Exterieur pakket

-

Multivan Exterieur pakket

-

Parkeerhulp voor en achter 

Lichtmetalen velgen ‘Clayton’ 16”

-

Mistlampen vóór incl. bochtverlichting

Licht en zicht pakket

Bulli-aanduiding op zijschermen

-

Multivan dashboard met decoratiepanalen

-

Digital cockpit

-

LED-koplampen met LED dagrijverlichting

-

Adaptive Cruise Control tot 210km/h

-

Light Assist grootlichtassistent

-

Lichtmetalen velgen ‘Aracuja’ zilver 17’’

-

Verwarmbare voorruit

Comfort bijrijdersstoel met armleuningen

Multifunctioneel lederen stuurwiel

Exterieur pakket

Multivan Exterieur pakket

-

Parkeerhulp voor en achter 

Lichtmetalen velgen ‘Clayton’ 16”

Mistlampen vóór incl. bochtverlichting

Licht en zicht pakket

Bulli-aanduiding op zijschermen

-

Multivan dashboard met decoratiepanalen

-

Digital cockpit

-

LED-koplampen met LED dagrijverlichting

-

Adaptive Cruise Control tot 210km/h

-

Light Assist grootlichtassistent

-

Lichtmetalen velgen ‘Aracuja’ zilver 17’’

-

Ervaar de Bulli

Ervaar de innovaties van de Transporter 6.1 zelf. Plan een proefrit op locatie bij de dichtsbijzijnde dealer.

Ontdek alles van de Transporter 6.1

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 een echte uitblinker.

Transporter 6.1 Dubbele Cabine. Ruimte voor alles en iedereen.

De Transporter 6.1 is er ook met Dubbele Cabine. Ideaal voor bedrijven die met meerdere collega's naar dezelfde klus rijden. Ook als je je bus voor het werk én als privé auto met je gezin gebruikt, is een dubbele cabine de ideale oplossing. Er zijn drie uitrustingsniveaus van de dubbele cabine: Comfortline, Highline en Bulli. 

Zet de volgende stap

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.