Carrosseriebouw van Volkswagen Bedrijfswagens

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om jou te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok en Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan jouw bedrijfswensen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners jouw ideale bedrijfsbus. Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bakwagen, open laadbak, kipperrolstoelbus of een koelwagen.

Wil je weten welke uitvoeringsmogelijkheden er al af fabriek zijn? Dit kan je vinden in de brochure van elk model en de daarbij behorende prijslijsten . Wil je graag persoonlijk advies voor jouw situatie? Neem dan contact op met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij je in de buurt

Stappenplan voor een bedrijfswagen op maat

Het begint allemaal bij het selecteren van een bedrijfswagen die past bij jouw wensen qua grootte en uitvoering. Denk hierbij aan een behendige Caddy of een uitgebreide Crafter. 

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.