2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Transporter Chassis

Transporter Chassis.

Je hebt opbouwen. En je hebt er op bouwen.

Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Op de Transporter Chassis kun je pas echt bouwen. Het is het enige chassis in zijn klasse met een laadvermogen tot 1.647 kg. Verschil moet er zijn.

Uitrustingslines.

De perfecte opbouwoplossing.

Goed werk begint met goed gereedschap. Zo biedt de Transporter Chassis vele ombouwmogelijkheden. De door jou gewenste carrosserieopbouw kan heel eenvoudig en veilig worden bevestigd op het robuuste, hoedvormige profielframe met behulp van de gestandaardiseerde bevestigingspunten. De optionele console op het dashboard met DIN-1 uitsparing biedt ruimte aan knoppen die specifiek bij een bepaalde carrosserievariant horen.

Bestuurdershulpsystemen.

De Transporter Chassis heeft innovatieve bestuurdershulp- en veiligheidssystemen, die jou in tal van situaties optimaal kunnen ondersteunen.

Comfortabel onderweg.

Intelligente mobiele onlinediensten, hoogwaardige infotainmentsystemen en moderne verwarmings- en airconditioningsystemen maken het rijden in de Transporter Chassis zeer aangenaam.

Motoren die topprestaties leveren.

De nieuwste generatie TDI-motoren zijn geheel volgens de uitlaatgasnorm Euro 6 en hebben een erg laag verbruik. Innovatieve technieken zorgen ook in moeilijke situaties voor veilig rijgedrag.

Maatwerk

Ook klaar voor de volgende stap?

Eerst nog iets meer weten?