Al vanaf
€ 25.550 - €339 p/mnd
Laadvolume tot
18,4m³
Laadvermogen tot2
3.103 kg
Laadlengte tot
4.855mm
Garantie
4 jaar op bus en reparatie

Al je zware klussen

Omdat elke ondernemer een bedrijfswagen wil waarmee je verder komt. Omdat iedere vakman en vakvrouw anders is. En… omdat iedereen z’n eigen schat aan ervaring heeft. Daarom vroegen echte vakmensen om mee te denken. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen creëerden we de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag stukken lichter maakt. Ervaar ’m nu bij de dealer of bestel direct.


Al je zware klussen. Voor mekaar. Met de nieuwe Volkswagen Crafter.

Dit is de Crafter

Comfortabele en ergonomische werkplek


Ben je het grootste deel van je werkdag onderweg? Dan is je Volkswagen Crafter niet alleen een vervoermiddel. Het is de plek waar je je documenten sorteert, afspraken maakt, je mobiele telefoon laadt of je lunch eet. Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter bestelwagen perfect voorbereid op dit alles.

Ervaar de Crafter

Plan een proefrit bij de dichtstbijzijnde dealer en maak kennis met alle slimme assistenten en meer.

Altijd 4 jaar garantie op je Crafter en reparaties

Vanaf nu altijd 4 jaar garantie op je Crafter. Zo rijd jij met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in je nieuwe Crafter. Extra voordelig en meer luxe met de uitrustingslines van de Crafter. Financier nu tijdelijk extra scherp en rij al een Crafter vanaf € 339 per maand met Financial lease. 

Intelligente systemen voor meer veiligheid

Rear Traffic Alert 

Adapted Cruise Control

Lane Assist

Zijflankbescherming 

Trailer Assist

Front Assist

Intelligente systemen voor meer veiligheid

Vind een dealer

Wil je meer informatie of de nieuwe Crafter bestellen? Onze experts helpen je graag verder.

Uitrustingslines. Kies makkelijk en voordelig.

Een sterke basis

Kies je voor een Trendline uitrustingsline dan kies je voor de functionele uitvoering. De Crafter Trendline biedt alles wat je in de basis nodig hebt en is standaard al rijk uitgerust met:

  • Cruise control inclusief snelheidsbegrenzer
  • Radio 'Composion Audio' incl. telefoonvoorbereiding
  • Comfort bestuurdersstoel inclusief armleuning, met 2-voudig verstelbare lendensteun en hoogteverstelling
Configurator

Stel jouw Crafter samen

Configurator

Stel jouw Crafter samen

Configureer jouw Crafter

Hoe ziet jouw ideale Crafter eruit? Bekijk hier alle opties, kleuren en kosten. Configureer nu de bedrijfswagen die bij jou past. 

Financieren, leasen of kopen?

Wat is het verschil tussen full operational lease en financial lease en wat zijn de voor- en nadelen? Of overweeg je om met eigen geld een Crafter te kopen? De keuze is aan jou! Wij helpen je graag op weg.

Doordacht tot in detail

Alle details

Maatwerk voor jouw Crafter

Met ons grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires pas je jouw bedrijfswagen helemaal aan naar jouw (werk)wensen. De laadruimte van de Crafter kan ingericht worden met bedrijfswageninrichting tot een efficiënte werkplaats op wielen. Onze experts helpen je graag verder met onder andere inbraakbeveiliging, betimmering en sidebars voor jouw Crafter.