Transporter in gebruik voor de horeca

Horeca, detail- en groothandel

Dagelijks onderweg naar tevreden klanten.

Volkswagen Bedrijfswagens staat voor betrouwbare oplossingen. Omdat nee verkopen geen optie is. Nooit lege schappen en altijd verse producten: dat is waar jouw business om draait. Dus stel je hoge eisen aan het transport, met een hoofdrol voor jouw bedrijfswagen en de bijbehorende service. Daar moet je steeds van op aan kunnen, ook in de avonduren en het weekend. Elke seconde telt, net als elke kilometer. Met de BlueMotion-modellen vertalen die zich naar aangenaam lage kosten. Hierdoor houd je onderaan de streep meer over, ongeacht jouw ‘verdienmodel’: van praktische Caddy tot volumineuze Crafter CityBOX en koelwagen inbouw. Dit brede assortiment maakt ons tot dé mobiliteitspartner voor horeca, detail- en groothandel.

4MOTION
Automaat i.c.m. 4MOTION: Met de DSG- of ASG-versnellingsbakken schakelt jouw voertuig snel en op het juiste moment. 4MOTION-vierwielaandrijving biedt  daarnaast superieure grip als de omstandigheden daar om vragen. Onze hele reeks beschikt over 4MOTION in combinatie met automatische DSG- en ASG-versnellingsbakken.

Slim en gebruiksvriendelijk
Met het optionele navigatiesysteem, Car-Net App Connect en Car-Net Guide & Inform beschik je over alle mogelijkheden die jouw reis effectiever maken. Zo vermijd je files, vind je het dichtstbijzijnde tankstation of een handige parkeerplaats. 

Veiligheid
Als vervoerder breng je veel tijd door op de weg. Dat doe je graag veilig en ontspannen. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens innovatieve veiligheidssystemen aan. Zoals een Multi-Collision remsysteem, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist en grootlichtassistent. 

Rendabiliteit
Het hele modelgamma is standaard uitgerust met Bluemotion Technologies. Het start-stop systeem, de remenergiecuperatie en de boordcomputer leveren samen een lage prijs per kilometer op. 

Vervoersoplossingen voor joúw branche

Caddy Solar Koelwagen

Vervoersoplossingen voor joúw branche