Service monteurs met een Caddy Cargo op de achtergrond

Service en installatie

Altijd op tijd met jouw gereedschap ter plaatse

In jouw branche gaat service altijd net het stapje verder. Jouw klanten leunen op jouw service; de bedrijfscontinuïteit kan ervan afhankelijk zijn maar ook iemands huishouden. Ze willen snel en goed geholpen worden, wat betekent dat jij en jouw collega’s altijd snel ter plaatse moeten zijn. Om direct de vereiste werkzaamheden uit te kunnen voeren, zoals reparatie, installatie en onderhoud. Dit vraagt om betrouwbare bedrijfswagens, met krachtige en zuinige motoren. En een slim ingerichte werkplaats, zodat je het werk efficiënt kunt uitvoeren. Kies daarom voor de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens, dé mobiliteitspartner die de wereld van service begrijpt.

4MOTION
Automaat i.c.m. 4MOTION:  Als vervoerder maak je veel stops met je voertuig. Met de DSG- of ASG-versnellingsbakken schakelt jouw voertuig snel en op het juiste moment. 4MOTION-vierwielaandrijving biedt daarnaast superieure grip als de omstandigheden daarom vragen.

Veiligheid
Als vervoerder breng je veel tijd door op de weg. Dat doe je graag veilig en ontspannen. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens innovatieve veiligheidssystemen aan. Zoals een Multi-Collision remsysteem, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist en grootlichtassistent.

Slim en gebruiksvriendelijk
Met het optionele navigatiesysteem, Car-Net App Connect en Car-Net Guide & Inform beschik je over alle mogelijkheden die jouw reis effectiever maken. Zo vermijd je files, vind je het dichtstbijzijnde tankstation of een handige parkeerplaats.

Bedrijfswageninrichting

Voor elk type Volkswagen Bedrijfswagen en voor elke branche maakt het merk Aluca van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen. Binnen het modulaire systeem Aluca zijn de diverse componenten slim op elkaar afgestemd. Grijpbakken voor losse onderdelen? Vergrendelbare lades waar jij grote gereedschappen veilig in opbergt? Of losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar jouw klus ter plaatse? Dat is allemaal mogelijk met het ALUCA kastensysteem.