Volkswagen Bedrijfswagens accessoires

Accessoires

Speciaal voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Speciaal voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Jouw bedrijfswagen nóg rijker uitgerust

Met ons grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, kun je jouw Volkswagen Bedrijfswagen helemaal aan naar jouw (werk)wensen aanpassen. Je bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer adviseert je graag over de accessoires die het beste bij jou en jouw gekochte Volkswagen Bedrijfswagen passen. Bovendien ben je met onze vakkunidge monteurs altijd verzekerd van snelle en uitstekendemontage. Benieuwd naar onze accessoires? Neem dan snel een kijkje in onze Volkswagen webshop.

Bekijk alle accessoiresOpens an external link

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is onmisbaar bij bedrijfswageninrichting. Om de kostbare inhoud van jouw mobiele werkplaats te beschermen kun je meerdere maatregelen treffen. De raambeveiliging zorgt ervoor dat de vracht in de laadruimte blijft. Een trekhaakslot zoals de BullLock beveiligd de achterportieren zodat je de kostbare goederen niet elke avond uit jouw bus hoeft te halen. Laat je adviseren over de alarm- en voertuigvolgsystemen van jouw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.  

Trekhaken

Een trekhaak biedt een uitbreiding op je bedrijfswageninrichting. Met de bijbehorende trekhaak kabelset wordt de aansluiting met de aanhangwagen beveiligd. Moet je trekhaak nog gemonteerd worden? Onze Volkswagen Bedrijfswagens Dealers adviseren je graag over de mogelijkheden met jouw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan.

Trekhaken

Vind alle accessoires in onze webshop

Ontdek alle Volkswagen Bedrijfswagens accessoires voor je bedrijfswagen op kenteken. 

Imperialen

Imperialen

Bedrijfswageninrichting gaat verder dan alleen de binnenkant van de wagen. Een imperiaal biedt bijvoorbeeld een uitbreiding van je  laadruimte. De imperialen hebben een hoog draagvermogen voor het vervoeren van de zwaardere ladingen. Het imperiaal is verkrijgbaar in zowel RVS als aluminium compleet afgestemd op jouw gebruik.

Bescherming

Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden om jouw vracht en interieur te beschermen tijdens alle werkzaamheden. Elk model heeft eigen mogelijkheden voor een optimale bedrijfswageninrichting. De buitenkant van de wagen bescherm je met een bumperbescherming, RVS sidebar  en tussenschot. De laadruimte van je bedrijfswagen kun je beschermen met een raamrooster, tussenschot, wielkastbescherming en bedrijfswagen betimmering zoals een lat-om-lat constructie.

Bescherming

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.